foto: Vida Press
Jūena Makgregora 22 gadus vecā meita tēta jauno draudzeni publiski nosauc par "mēslu"
Jūens Makgregors filmas „Kristofers Robins” pirmizrādes vakarā Londonā.
Slavenības
2018. gada 12. augusts, 09:33

Jūena Makgregora 22 gadus vecā meita tēta jauno draudzeni publiski nosauc par "mēslu"

Jauns.lv

Pēc tam, kad pērn novembrī beidzies darbs pie jaunās filmas „Kristofers Robins”, skotu aktieris Jūens Makgregors paņēmis garu atvaļinājumu, lai varētu vairāk laika veltīt ģimenei.

47 gadus vecajam aktierim Jūenam Makgregoram un viņa bijušajai sievai Īvai Mavrakisai ir četri kopīgi bērni – Klāra (22), Estere (16), Džemijana (17) un Anuka (7).

foto: Vida Press
Jūena Makgregora vecākā meita Klāra Makgregora.

Jaunajā kinofilmā „Kristofers Robins” („Christopher Robin”) Makgregors atveido Vinnija Pūka uzticamo draugu, kurš ir jau pieaudzis. Viesojoties pārraidē „Good Morning Britain”, tās vadītāja Kristīne Blīklija pavaicāja, vai pēc darba pie filmas aktieris kaut ko no „pūkisma” paņēmis sev līdzi reālajā dzīvē.

„Vienu esmu piesavinājies,” atzinās Makgregors. „Kopš brīža, kad darbs bija pabeigts. Kopš aizvadītā gada novembra neesmu strādājis.”

Filmas "Kristofers Robins" Eiropas pirmizrāde

Zvaigznes pulcējas filmas "Kristofers Robins" Eiropas pirmizrādē Londonā.

gallery icon
43

„Es šo laiku paņēmu brīvu, man to vajadzēja un es to vēlējos. Pie darba atkal ķeršos septembrī. Atskatos uz pagājušo laiku un domāju – ‘ko gan esmu padarījis?’ Patiesībā neko! Taču esmu bijis ļoti aizņemts, neko nedarot!”

„Tas mazliet izklausās pēc pūkisma - ka nekas var novest pie kautkā vislabākā,” salīdzina Makgregors, piebilstot, ka brīvo laiku izmantojis, lai pēc iespējas vairāk būtu kopā ar ģimeni.

„Šis brīvais laiks bija brīnišķīgs. Es pavadīju daudz laika ar bērniem. Pavadīju daudz laika, darot to, kas man patīk – braucot ar savu veco motociklu un darbojoties ar vecām mašīnām.”

„Tās bija lietas, kam man nekad neatlika laika vai nebija pietiekami daudz laika.”

Jūens Makgregors ar meitām

Jūens Makgregors ar meitām.

gallery icon
17

„Es padomāju – ‘kā vārdā es strādāju?’. Es strādāju tikai tāpēc, lai strādātu, bet es vēlos strādāt, lai dzīvotu.”

Intervijas noslēgumā aktieris smejot novēl arī pārējiem sekot Pūka piemēram: „Vairāk medus un vairāk nekā nedarīšanas!”

Jūena Makgregora intervija par brīvo laiku un bērniem notikusi dažas nedēļas pēc tam, kad viņa vecākā meita Klāra publiski sociālajos tīklos nokritizējusi tēva draudzeni aktrisi Mēriju Elizabeti Vinstedu.

Klāra Makgregora neslēpj savas izjūtas par vecāku šķiršanos. Pērn pēc 22 gadu kopdzīves Makgregors paziņoja par šķiršanos no sievas Īvas Mavrakisas. Novembrī pirmo reizi publiski apstiprinājās baumas, ka aktieris atradis sev jaunu mīlestību – tā ir seriāla „Fargo” kolēģe aktrise Mērija Elizabete Vinsteda.

22 gadus vecā modele Klāra no sava „Instagram” konta ierakstījusi komentāru Vinstedas fanu lapā, kur jūsmots par aktrises skaistumu. „Visskaistākā un talantīgākā sieviete uz zemes??? Ak, vai, jūs visi maldāties. Šī meitene ir mēsla gabals,” ierakstījusi Klāra.

foto: Instagram
Tēva draudzenes fanu mājaslapā Klāra uzrakstījusi ne pārāk glaimojošu komentāru.

Lai gan vairāki Vinstedas fani ir sašutuši par Makgregoras komentāru un iesaka jaunietei pieaugt, citi savukārt norāda, ka Klāra visticamāk zina, ko runā, jo pazīst Vinstedu personīgi.

Gada sākumā arī Jūena Makgregora meita Estere pauda nepatiku pret tēva jaunajām attiecībām. Viņa savā „Instagram” blogā ievietoja video, kurā izpilda pašas sarakstītu dziesmu. Estera tajā dzied: „Redzot tās bildes, man gribas raudāt”. Britu lielākais bulvārpreses izdevums „The Sun” uzskata, ka jauniete ar šo teksta rindu domājusi fotogrāfijas, kurās viņas tēvs pieķerts skūpstāmies ar jauno mīļoto Mēriju Elizabeti Vinstedu.

Made you a man- by me 🎸:)

A post shared by Esther Rose🌈 (@esther.mcgregor) on

Skaņdarbu, kam dots nosaukums „Made You A Man”, Estere sarakstījusi pēc tam, kad tēvs pametis mammu Īvu Mavrakisu.

Videoklipā Estere pati spēlē ģitāru un dzied par „mēsliem, ko atradusi internetā”. „Es nezinu, vai piedot. Es nezinu, vai to spēju. Izpostīta,” vēsta rindas Esteres sarakstītajā dziesmā.

„Daudz laimes dzimšanas dienā – vai tiesa?” – viņa sāpīgi jautā. Fotogrāfijas, kurās tēvs skūpsta jauno mīļāko, atklātībā parādījušās pērnā gada 22. oktobrī, tieši viņas dzimšanas dienā.

foto: Vida Press
Jūens Makgregors ar draudzeni Mēriju Elizabeti Vinstedu, kas ir 14 gadus jaunāka par savu draugu.

Pēc 22 laulībā nodzīvotiem gadiem Makgregors no sievas aizgāja 2017. gada maijā. Tolaik vēl publiski nebija zināms par viņa romānu ar seriāla „Fargo” kolēģi Vinstedu.

Īsi pēc tam, kad pērn rudenī atklātībā nonāca fotogrāfijas, kurās Makgregors redzams skūpstāmies ar filmas „Fargo” kolēģi Mēriju Elizabeti Vinstedu, aktieris publiski paziņoja par šķiršanos no sievas. Fotogrāfijas gan neesot devušas iemeslu šķirt laulību, tā esot izirusi jau agrāk, – tolaik uzsvēra aktiera paziņas.

Jūens Makgregors ar sievu Īvu Mavrakisu

Skotu aktieris Jūens Makgregors ar sievu franču aktrisi Īvu Mavrakisu.

gallery icon
31

Skotu aktieris Jūens Makgregors un viņa sieva francūziete Īva Mavrakisa pēc laulībā nodzīvotiem 22 gadiem šķirtus ceļus iet nolēma pērn maijā. Šajā pašā mēnesī izirusi arī aktrises Vinstedas laulība ar bērnu dienu mīlestību Railiju Sternsu.