foto: Vida Press
Pits apgalvo, ka pēc šķiršanās samaksājis Džolijai 9 miljonus, bet viņa manipulējot ar medijiem
Astoņi miljoni no minētajiem deviņiem esot bijis Breda Pita aizdevums mājas iegādei, savukārt aizdevums nebūtu vērtējams kā alimenti, – norādījusi Andželinas Džolijas advokāte.
Slavenības
2018. gada 10. augusts, 07:11

Pits apgalvo, ka pēc šķiršanās samaksājis Džolijai 9 miljonus, bet viņa manipulējot ar medijiem

Jauns.lv

Aktieris Breds Pits (54) sniedzis publisku komentāru uz sievas Andželinas Džolijas (43) iesniegto apsūdzību, ka viņš nav maksājis „jēgpilnu” bērnu uzturēšanas naudu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Otrdien aktrise Andželina Džolija iesniedza tiesā prasību par bērnu uzturnaudas piedzīšanu no vīra Breda Pita. Iesniegumā aktrise norādījusi, ka vīrs jau pusotru gadu neesot maksājis „jēgpilnu” uzturnaudu par saviem sešiem bērniem – Medoksu, Paksu, Zaharu, Šilo, Noksu un Vivjenu.

foto: Vida Press
Andželina Džolija ar bērniem.

Jau nākamajā dienā Breda Pita advokāts iesniedzis atbildi uz Džolijas apsūdzību. Tajā norādīts, ka kopš pāra pašķiršanās 2016. gada septembrī Pits dzīvesbiedrei samaksājis vairāk nekā deviņus miljonus ASV dolāru.

„Apsūdzētais Prasītājam iepriekš aizdevis astoņus miljonus dolāru, lai palīdzētu ar patreizējās mājvietas iegādi, un ir samaksājis vairāk nekā 1,3 miljonus, lai pabalstītu Prasītāju un nepilngadīgos bērnus,” atbildes iesniegumā raksta Pita advokāts.

Andželina Džolija un viņas meitas tiekas ar Sīrijas bēgļiem

Aktrise Andželina Džolija apmeklējusi sīriešu bēgļu nometni Jordānā, un šajā ceļojumā līdzi ņēmusi vecākās meitas Šilo (11) un Zaharu (13). ...

gallery icon
13

Breda Pita advokāts arīdzan vērsis uzmanību uz Džoliju un viņas advokātiem, norādot, ka iepriekš Džolijas likumiskie pārstāvji nav minējuši ne pušplēsta vārda par bērnu uzturnaudas jautājumu. Tagad ierosinātā lieta esot iemels, lai manipulētu ar virsrakstiem plašsaziņas līdzekļos un „saasinātu konfliktu”.

Breds Pits ar meitām dodas uz Kremli

gallery icon
13

„Pitam ir pienākums maksāt bērnu uzturnaudu,” iesniegumā norādījusi Džolijas advokāte Samanta Bleja Dedžīna. „Pits nav maksājis jēgpilnu bērnu uzturnaudu kopš šķiršanās.”

„Pits neko nevēlas vairāk kā kopīgas aizbildnības tiesības par bērniem un tiesnesis piekrita,” pastāstījis kāds aktiera paziņa. Atgādināsim, ka jūnijā tiesa Džolijai piesprieda atvēlēt laiku, lai bērni varētu tikties ar tēvu, pretējā gadījumā draudēja viņai atņemt pilnas aizbildnības tiesības. Tiesa arī aizliedza Džolijai turpmāk kontrolēt bērnu saraksti ar tēvu mobilajos tālruņos.

Andželina Džolija ar bērniem filmas „First They Killed My Father” pirmizrādē

Aktrise Andželina Džolija ar bērniem filmas „First They Killed My Father” pirmizrādes vakarā Ņujorkā.

gallery icon
12

Pateicoties tiesas lēmumam, Pitam tagad ir iespēja pavadīt vairāk laika kopā ar bērniem. „Tiesas lēmums ir stājies spēkā un Andželinā kūsā aizvainojums, un viņa meklē jebkādu veidu kā atkal atgūt kontroli pār situāciju,” uzskata Pita paziņa.

„Andželinai nav naudas trūkums, viņa kopā ar Bredu mierīgi varēja sastādīt bērnu uzturlīdzekļu plānu, aiztaupot šo agresīvo pieeju. Taču šis ir veids, ka viņa izlēmusi kārtot situāciju. Endžija uzsākusi jaunu cīņu, lai gan viņai ieteikts nolīdzināt nesaskaņas. Viņa meklēja agresīvāku pieeju, un viņas advokātu nesenā rīcība to skaidri parāda.”

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon
35

Džolija jau reaģējusi uz Pita iesniegto atbildi, ka viņš kopš šķiršanās sievai samaksājis vairāk nekā deviņus miljonus dolāru un viņa tagad tikai manipulējot ar medijiem. Aizdevums nav alimenti, – norādījusi Džolijas advokāte. Pita iesniegumā minēts, ka astoņi miljoni no deviņiem ir aizdevums, lai palīdzētu ar mājas iegādi.

Džolijas advokāte precizējusi, ka viņas kliente vēlas, lai Pits maksātu 50 procentus no bērnu uzturēšanas tēriņiem, bet viņš savu daļu „neesot sedzis”.

„Parasti tēvs to segtu brīvprātīgi bez prasīšanas vai tiesas lēmuma,” norādījusi advokāte. „Mēs ceram, ka to varēsim atrisināt bez turpmākas kavēšanas vai nostājas ieņemšanas."

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās