foto: Vida Press
Princim Džordžam vecāki nav vēl pateikuši, ka viņš būs karalis
Princis Džordžs ir trešais rindā uz Lielbritānijas troni, taču piecus gadus vecajam zēnam vecāki to nav vēl atklājuši. Lai bērns bauda bezrūpīgu bērnību, bez spiediena par to, kāds pienākums viņu sagaida nākotnē.
Slavenības
2018. gada 27. jūlijs, 07:12

Princim Džordžam vecāki nav vēl pateikuši, ka viņš būs karalis

Kasjauns.lv

Prinča Džordža vecāki princis Viljams un hercogiene Ketrīna saviem trim bērniem vēlas nodrošināt tik normālu bērnību, cik vien tas iespējams. Tāpēc to, ka vecākais dēls dienās būs karalis, viņi piecus gadus vecajam zēnam vēl nav pateikuši.

Princis Viljams un hercogiene Ketrīna bērnu audzināšanā ir līdzīgos ieskatos, kā savulaik princese Diāna. Arī viņa dēlus Viljamu un Hariju centās audzināt tā, lai tie justos tādi paši kā visi bērni. Princese mēdza vest savas atvases uz ātrās ēdināšanas restorāniem un Disnejlendā stāvēja ar dēliem garajā rindā kopā ar visiem atrakciju parka apmeklētājiem. Lai gan Diānai kā jau karaļnama pārstāvei būtu nodrošināt ieeja bez jebkādas rindas, princese to nevēlējās izmantot.

Princese Diāna ar dēliem

Princese Diāna ar dēliem princi Viljamu un princi Hariju.

gallery icon

Arī princis Viljams un hercogiene Ketrīna vēlas, lai Džordžam, Šarlotei un Luisam būtu normāla bērnība, kā esot karaļnamā, tā ārpus tā. Ketrīna cenšas pati rūpēties par bērniem un neievieš „stīvo karalisko protokolu Kensingtonas pils apartamentos”, kur dzīvo kopā ar ģimeni. Vecākiem ir arī viens liels noslēpums, ko viņi nav atklājuši vecākajam dēlam.

foto: Vida Press
Princis Viljams un hercogiene Ketrīna ļoti respektē karaļnama tradīcijas, taču tajā pašā laikā ļoti cenšas, lai viņu trim bērniem būtu tik normāla bērnība, cik vien tas iespējams.

Princis Džordžs, kurš ir trešais rindā uz Lielbritānijas troni aiz vectēva prinča Čārlza un tēva prinča Viljama, pagaidām nezina, ka ir troņmantnieks. Vecāki nolēmuši šo būtisko faktu saglabāt noslēpumā, cik ilgi vien tas būs iespējams, ļaujot bērniem paaugties un izbaudīt bērnību bez nevajadzīga stresa, kādu savā bērnībā pieredzēja princis Viljams.

Kembridžas princis Džordžs

gallery icon

Žurnāls „Marie Claire” raksta, ka Viljams tiek raksturots kā „negribīgs karalis”, jo jau no mazotnes izjutis smago nastu par to, kāda viņam paredzēta nākotne. „Pienāks īstais laiks un brīdis”, kad princim Džordžam uzzināt, ka viņam lemts būt par karali – apliecinājis viņa tētis princis Viljams. Taču pagaidām, lai bērni bauda bezrūpīgu bērnību!

Hercogiene Ketrīna atpūšas ar bērniem, tērpusies "Zara" zīmola kleitiņā

gallery icon

Karaliskajā kapelā nokristī mazo princi - Viljama un Ketrīnas jaunāko bērnu

gallery icon

Princis Džordžs un princese Šarlote slimnīcā apciemo jaundzimušo brāli

gallery icon