foto: AP/Scanpix/LETA
Joki būs! Saša Barons Koens gatavojot filmu par Donaldu Trampu
Skandalozais komiķis Saša Barons Koens.
Kino
2018. gada 6. jūlijs, 14:40

Joki būs! Saša Barons Koens gatavojot filmu par Donaldu Trampu

Jauns.lv

Skandalozais komiķis Saša Barons Koens (46) gatavojoties radīt jaunu filmu - šoreiz tās centrā būšot ASV prezidents Donalds Tramps.

Koena un Trampa attiecības ir saspīlētas jau gadiem. Pirmoreiz viņi tikās krietni sen - Koens, iejūtoties Ali G tēlā, 2003. gadā pieteicās intervēt biznesa haizivi Trampu, un tas viņam arī izdevās. Pārrunājuši "saldējuma cimdu" biznesu, abi šķīrās.

Pagāja teju desmit gadi, Koens, nu jau Borata tēlā izpildījās uz sarkanā paklāja "Oskaru" pasniegšanas ceremonijā, ar "pīšļiem" apberot TV translācijas vadītāju Raianu Sīkrestu, un par to pavisam negaidot izpelnījās komentāru no Trampa puses.

Uzņēmējs video uzrunā nosauca aktieri par "trešā līmeņa personu", piebilstot: "Es vēlos, kaut viņam kāds iesistu pa seju tik daudzas reizes, ka viņš nonāktu slimnīcā." Koenam arī esot jāatgriežas skolā, lai viņš "mācītos, kā jokot". Un Tramps esot bijis vienīgais, kas neuzķēries uz Ali G āķa, "nekavējoties pametot šo viltus interviju".

Komiķa Sašas Barona Koena spožāki tēli un iziešanas sabiedrībā

"Borata", "Ali G", "Bruno" un daudzu citu lomu atveidotāja komiķa Sašas Barona Koena spožāki tēli un spilgtākās parādīšanās sabiedrībā.

gallery icon
73

Koens atbildēja pēc kāda laiciņa - norādīja, ka, lai gan skečā saruna ar Trampu ilgs tikai minūti, abi runājuši septiņas minūtes. Savukārt 2016. gada filmā "The Brothers Grimsby" aktieris nežēlīgi pajoko par Trampu - tad vēl topošais ASV prezidents tur sižetā no "Harija Potera" zvaigznes Denjela Redklifa asinīm inficējas ar HIV.

Nu izskatās, Koens spēris vēl vienu soli tālāk - ASV Neatkarības dienā, 4. jūlijā, internetā publicēja Trampa 2012. gada video, taču iekļāvis arī tekstu: "Viņš atgriežas. Tāds, kādu jūs viņu vēl nekad neesat redzējuši. Saša absolvē skolu. Drīz." Un tas daudziem licis domāt - aktieris sagatavojis savu nākamo skandalozo filmu, kuras galvenā varoņa loma tikusi ASV prezidentam.

Protams, ko īsti nozīmē komiķa paziņojums, pagaidām var tikai spriest. Taču ir skaidrs, Koens par Trampu turpinās jokoties, un kāds smieklīgs skandāls ir gaidāms pavisam drīz.