foto: Vida Press
Vai Kailija Minoga atkal saderinājusies?
Kailija Minoga un Pols Solomonss. Dziedātāja par precēšanos teikusi sekojošus vārdus: „Varbūt es apprecēšos, bet varbūt arī ne. Es iepriekš teicu: „Varbūt tas nav domāts man.” Taču otra manis puse saka – „varbūt ir.””
Slavenības
2018. gada 6. jūlijs, 09:02

Vai Kailija Minoga atkal saderinājusies?

Jauns.lv

Austrāliešu popzvaigzne Kailija Minoga (50) nesen kā apstiprinājusi, ka viņu vieno romantiskas jūtas ar britu izdevuma "GQ" radošo direktoru Polu Solomonsu. Savukārt dienu pēc šī paziņojuma viņa redzēta ar gredzentiņu pirkstā. To vai dziedātāja ir saderinājusies, viņa pagaidām neatklāj, taču iespēju par laulību neizslēdz.

Londonā, dodoties biznesa darīšanās kopā ar savu personīgo asistentu, austrāliešu popzvaigznes Kailijas Minogas zeltnesi rotāja bieza zelta stīpiņa. Fani pauduši aizdomas, ka viņu iemīļotā dziedātāja ir saderinājusies, tikai pagaidām par to nevēlas „runāt skaļi”.

Dziedātāja, kura aizvadītajā gadā atsauca saderināšanos ar aktieri Džošu Sasu, ziņu par savu jauno mīlestību Polu Solomonsu pavēstījusi savā „Instagram” blogā - ar romantiskas fotogrāfijas palīdzību. Tajā viņa redzama skūpstāmies ar savu jauno mīļoto uz kādas jumta terases Ņujorkā.

I ❤️ NY

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

Pirmās baumas par to, ka dziedātājas uzsākusi kopdzīvi ar Solomonsu, parādījās šāgada maijā, kad abi bija redzēti skūpstāmies Kailijas 50. dzimšanas dienas ballītē Londonā.

Runā, ka pāris sācis satikties šā gada februārī, taču Kailija vēlējusies to paturēt noslēpumā un neko nesteidzināt.

Iepriekš Kailiju Minogu vienoja attiecības ar britu aktieri Džošu Sasu, kurš bija 20 gadus jaunāks par dziedātāju. Kailija šīs attiecības oficiāli apstiprināja 2015. gada novembrī, savukārt 2016. gada 20. februārī izdevuma „The Daily Telegraph” lappusēs parādījās paziņojums par saderināšanos. Diemžēl gadu vēlāk Kailija apliecināja, ka saderināšanās ir atsaukta un abi vairs nav kopā. Runā, ka pie vainas bijusi līgavaiņa neuzticība.

foto: Vida Press
Kailija un britu aktieris Džošua Sass. Pāris bija saderinājies, taču līgavaiņa neuzticības dēļ šīs attiecības pērn izira.

Iepriekš Kailiju vienojušas romantiskas jūtas ar modeli Andresu Velenkoso, franču aktieri Olivjē Martinesu, grupas „INXS” mūziķi Maiklu Hačensu un seriāla „Kaimiņi” kolēģi Džeisonu Donovanu.

Kailija Minoga un Džeisons Donovans

Kailija Minoga un Džeisons Donovans tēloja pārīti bija seriālā „Kaimiņi”. Romāns uz ekrāna pārauga romantiskajās attiecībās arī īstajā dzīvē. Minogas ...

gallery icon

Dziedātāja līdz šim nav bijusi precējusies. Pērn pēc šķiršanās no Džoša Sasa popzvaigzne izteicās, ka laulība nav domāta viņai. Taču šā gada pavasarī, īsi pirms 50. dzimšanas dienas, intervijā izdevumam „The Sun” dziedātāja izteica pavisam citu domu: „Varbūt es apprecēšos, bet varbūt arī ne. Es iepriekš teicu: „Varbūt tas nav domāts man.” Taču otra manis puse saka – „varbūt ir.””

Kailijai Minogai 50!

Kailijai Minogai 50!

gallery icon