foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Izjukusi saskanīgā Sauliešu ģimene - Kaspars un Katrīne vairs nedzīvo kopā
Katrīne ar meitām palikusi dzīvoklī Teikā, bet Kaspars aptuveni pirms mēneša pārcēlies citur.
Slavenības
2018. gada 5. jūlijs, 07:30

Izjukusi saskanīgā Sauliešu ģimene - Kaspars un Katrīne vairs nedzīvo kopā

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Īsi pirms kāzu desmitās jubilejas kopdzīvi pārtraucis viens no saskanīgākajiem pāriem. „Mums kļuva grūti būt līdzās,” atzīst hokejista Kaspara Saulieša (31) sieva Katrīne Sauliete (33).

Pēc aptuveni divus gadus ilgas kopābūšanas Kaspars Saulietis ar kādreizējo skaistumkonkursa "Mis Rīga 2003" uzvarētāju Katrīni Saulieti apprecējās 2008. gada 20. jūnijā. Šovasar kāzu desmito jubileju viņi neatzīmēja, jo ir pašķīrušies.

Hokejists par situāciju ģimenē izteikties nevēlas, vien nosaka: „Pašlaik ir tā, kā ir…” Bet Katrīne, kura ir Latvijas hokeja izlases uzbrucēja Kaspara Daugaviņa māsīca, godīgi atzīst, ka attiecības ir nonākušas strupceļā, raksta žurnāls "Kas Jauns". Viņi jau dzīvo atsevišķi.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Kaspars un Katrīne apprecējās 2008. gada 20. jūnijā.

20. jūnijā Kaspars pie Katrīnes bija ieradies ar skaistām rozēm, lai viņu sveiktu, tomēr kāzu gadadiena netika atzīmēta. Katrīne tolaik sparīgi nodevās starptautiska skaistumkonkursa organizēšanas darbiem. „Nevarējām arī saprast, ko atzīmēt. Ir krīze, ir, par ko domāt…”

foto: Juris Rozenbergs
Jūnija pirmajā pusē Saulieši apmeklēja filmas "Ronaldu pret Mesi" pirmizrādi, taču pasākumā neradīja saskanīga pāra tēlu, tērzējot katrs citā pulciņā un pat filmas seansā nesēdēja blakus.

Katrīne ar meitām palikusi dzīvoklī Teikā, bet Kaspars aptuveni pirms mēneša pārcēlies citur. Ar šķiršanās dokumentu iesniegšanu abi izlēmuši nepārsteigties un devuši viens otram laiku, lai nonāktu skaidrībā – glābt laulību vai turpmāko dzīves ceļu iet atsevišķi. „Jāpaskatās… Kamēr ar sevi vēl netiekam skaidrībā, pašlaik mūsu prioritāte ir bērni, gribam viņus maksimāli pasargāt no šīs situācijas. Visu darām tā, lai bērniem būtu labāk, lai meitas mūsu problēmas neskartu. Viņas zina, ka mamma ar tēti dzīvo atsevišķi, un viņas var braukāt gan pie viena, gan otra. Tas šajā brīdī ir labāk, meitas ir priecīgas, viņām ir labi, un mūsu attiecību problēmas viņām nenākas izjust tādā mērā, kā tas būtu, ja mēs ar Kasparu būtu saglabājuši kopdzīvi,” uzskata Katrīne.

Sauliešu ģimene atpūšas SemaraH Hotel Lielupe

gallery icon
31

Viņa arī piebilst: „Tā kā vīrs ilgu laiku hokeju spēlēja ārpus Latvijas, meitenēm tas, ka tēta nav mājās, nav nekas jauns un negaidīts. Meitas jūt, ka vecāki tagad katrs atsevišķi ir priecīgāki, nevis nemitīgi bubina viens uz otru, ka kaut kas nepatīk.”

Katrīnes Saulietes gaitas skaistumkonkursā

gallery icon
33

Vaicāta par nesaskaņu iemesliem, kas noveduši līdz kopdzīves pārtraukšanai, Katrīne neslēpj – laulība sākusi šķobīties jau aptuveni pirms trim gadiem. „Neviens neko sliktu neizdarīja, vienkārši tā sanāca. Esmu daudz domājusi, kāpēc tā notika, kāpēc attiecības sāka irt… Tas bija apstākļu kopums, ko nepratām atrisināt, kam nemācējām pielāgoties."

Vairāk par Sauliešu attiecību krīzi lasiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!