Madonnas nervi vairs netur. Viņa nespēj atgūt dēlu
Uz Madonnas koncertu Melburnā faniem nācās gaidīt četras stundas, stāvot lietū. Pēc tā fani sociālajos tīklos rakstīja, ka popzvaigzne bijusi reibumā un brīžiem apjukusi pati savos izteikumos. Madonna šobrīd ļoti pārdzīvo, ka nespēj panākt dēla Roko atgriešanos. Koncertos viņa velta bērnam dziesmas un raud.
Slavenības
2016. gada 11. marts, 14:41

Madonnas nervi vairs netur. Viņa nespēj atgūt dēlu

Jauns.lv

Jau kopš aizvadītā gada nogales popzvaigzne Madonna (57) ar tiesas palīdzību vēlas panākt dēla atgriešanos mājās Ņujorkā, taču Roko (15) labprātāk dzīvo Londonā kopā ar tēvu režisoru Gaju Ričiju (47). Izmisums sācis ietekmēt arī allaž disciplinētās zvaigznes darbu. Uz savu koncertu Melburnā Madonna ieradusies ar četru stundu kavēšanu un reibumā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Popzvaigzne Madonna pa skatuvi klimta ģērbusies kā klauns: svītrainās zeķēs un ar rozā matu parūku galvā. Koncerta laikā viņa remdēja sirdsēstus ar alkoholisku kokteili un izplūda asarās, stāstot par bērnu, kurš viņu pametis.

Madonna centās saņemties un uzstāties godam, taču faniem koncerta sākumu nācās gaidīt četras stundas (!), stāvot lietū.

Dziedātāja no skatuves atzina, ka nav iereibusi, taču drīz vien pasūtīja sev stirpu alkoholisko kokteili, piebilstot, ka tā ir pirmā reize, kad viņa jebkad atļāvusies tā rīkoties.

„Madonna ir piedzērusies un nemitīgi sapinas vārdos,” sociālajos tīklos rakstīja kāds no faniem. „Madonna ir pilna kā mārks,” apliecināja kāds cits. Popzvaigznes reibums bijis nolasāms jau sejā – žēlojās daudzi.

Melburnas koncerta laikā Madonna dēlam veltīja skaņdarbu „Intervention”, ko pavadīja fonā redzami lieli Roko portreti. Dziesmas laikā popzvaigzne izplūda asarās. Pirms dažām dienām Madonna nespēja valdīt asaras arī koncerta laikā Oklendā, Jaunzēlandē. „Tā ir taisnība. Nav spēcīgākas mīlestības kā mātes mīlestība pret dēlu,” uz skatuves teica dziedātāja.

Netiek atklāts, kāpēc Roko vēlas dzīvot pie tēva. Taču presē izskanējušas runas, ka vainojama varētu būt Madonnas stingrā audzināšana.

15 gadus vecais Roko pirms dažām dienām piedalījās sešas stundas garā tiesas sēdē Londonā, kur viņa vecāku advokāti diskutēja par dēla nākotni. Roko tēvs Gajs Ričijs arī pats klātienē apmeklēja sēdi. Madonna tiesā personīgi neieradās, viņa Austrālijā turpināja aizsākto pasaules koncertturneju. Dziedātājas pārstāvis norādīja, ka viņa kliente „būtu ļoti gribējusi” būt klātienē.

Aizvadītajā nedēļā tiesnesis klaji kritizēja abus vecākus, ka tie izmanto tiesu, lai risinātu jautājumu par sava kopīgā dēla dzīvesvietu. Tiesnesis paudis „dedzīgu vēlēšanos”, lai šķirtā ģimene savstarpēji atrastu draudzīgu risinājumu un beigtu dēlu pazemot ar staigāšanu pa tiesas sēdēm.

Roko advokāte norādījusi, ka pusaudzis apmeklē skolu Londonā, taču tiesvedība esot radījusi viņam lielus emocionālus pārdzīvojumus. „Tiesas orderis sagādāja viņam daudz stresa," atzina advokāte.

Aizvadītā gada nogalē Roko ignorēja tiesas pavēli atgriezties Ņujorkā pie mātes. Pēc Madonnas un Gaja Ričija laulības šķiršanas 2008.gadā pāris vienojās, ka Roko dzīvos kopā ar mammu.

Madonnas jaunākās pasaules turnejas „Rebel Heart” sākumposmā Roko strādāja koncertu aizkulisēs un ceļoja līdzi mammai pa pasauli. Taču gada nogalē viņš sarāva saikni ar māti un pārcēlās pie tēva un viņa jaunās ģimenes uz Londonu.

2015. gada 30. jūlijā Gajs Ričijs apprecējās ar modeli Džekiju Einsliju. Viņiem ir trīs kopīgi bērni – dēls Rafaels (4), meita Rivka (3) un dēls Levi (1,5).

Madonnas – „Intervention” (koncerts Melburnā)

 

Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Twitter, Vida Press