Skulme, Zuke, Šomase - arī viņas bijušas Agneses Zeltiņas krāpēja Brēmaņa sievietes?
Slavenības
2018. gada 4. jūlijs, 07:59

Skulme, Zuke, Šomase - arī viņas bijušas Agneses Zeltiņas krāpēja Brēmaņa sievietes?

Žurnāls "Kas Jauns"

Aktrises Agneses Zeltiņas nu jau bijušais mīļotais, diplomāts Rūdolfs Brēmanis, kas nupat iesaistīts skandālā, izsakot nepiedienīgus piedāvājumus dizainerei Kristīnei Deimonei, jau iepriekš sabiedrībā redzēts ar citām pazīstamām dāmām, izpētījis žurnāls "Kas Jauns".

Iemīlēšanās no pirmās satikšanās
Agneses Zeltiņas uzmanību un simpātijas tobrīd Ārlietu ministrijas darbinieks Rūdolfs Brēmanis ieguva 2013. gada vasarā, kad abi satikās kādā saviesīgā pasākumā, un no tā mirkļa kļuva nešķirami. Publiskus sporta vai kultūras pasākumus pāris gan kopā sāka apmeklēt rudenī.

Agnese ļāvās uzplaukušajām jūtām un jau regulāri tika manīta kopā ar Brēmani, ne tikai apmeklējot saviesīgas ballītes, bet arī tiekoties romantiskos randiņos un dodoties izbraucienos divatā. Agnese jaunā drauga mīlestības un gādīguma ietekmē šķita uzplaukusi un pat kļuvusi vēl daiļāka un jaunāka.

2014. gada rudenī Brēmanis pagaidu pilnvarotā lietveža amatā Apvienotajos Arābu Emirātos sāka vadīt Latvijas vēstniecību. Uz dzīvošanu, līdzi ņemot arī savu kaķi Grinču, Brēmanis iekārtojās kāda Abū Dabī debesskrāpja 62. stāvā. Šajos apartamentos viesošanās reizēs dzīvoja arī diplomāta mīļotā sieviete. Par Brēmaņa karjeru Zeltiņa priecājās, tomēr bija arī satraukums, cik liktenīgs pavērsiens abu mīlestībai būs attālums un attiecību uzturēšana pāris nedēļu garos apciemojumos.

Nodevību kompensē ar dārgām dāvanām?
Šķiet, Agnese un Rūdolfs ir pāris, kura attiecību statuss mainījies visbiežāk un mīlas dzīve strauji piedzīvojusi kāpumus un kritumus. Ka attiecības ar Zeltiņu ir sarežģījušās, pēc pirmā Apvienotajos Arābu Emirātos nostrādātā pusgada Rūdolfs Brēmanis atzina žurnālam "Kas Jauns". Toreiz viņš sniedza diplomātisku atbildi, ka attālums var sarežģīt jebkuras attiecības. „Protams, arī mēs esam tikai cilvēki, un ir brīži, kad neiet viegli, lai gan tas labi norūda. Nekad nav viegla tā sadzīve, kad ikdienā nevari būt kopā ar otru. Taču tas nepārsteidz, un ar to ir jārēķinās visiem cilvēkiem, kuriem karjera saistās ar regulāru ilgstošu atrašanos dažādās valstīs, diplomāti un aktrises nav izņēmumi... Skatīsimies, kā būs, visu dzīvē vajag censties vienmēr atrisināt tā, lai vilks paēdis un aita dzīva,” situāciju raksturoja Rūdolfs.

Tomēr attiecībās, vismaz no malas raugoties, atkal viss nokārtojās, un Agnese Emirātos pavadīja nākamo posmu. 2015. gada vasarā viņa pāris mēnešu uzturējās Latvijā, lai pievērstos savam uzņēmumam, rotu darināšanai un vienkārši atpūstos savu tuvinieku lokā. Agnese priecājās, ka viņas darinātās vīriešu līnijas aproces iecienījis arī dzīvesbiedrs Rūdolfs. 
Tikai tagad – redzot Kristīnes Deimones publiskotās vēstules – top skaidrs, ka šajā laikā, kamēr Agnese uzturējās Latvijā un sapņoja, kā ar savām rotām iepriecinās Rūdolfu, viņš saviem sānsoļiem meklēja daiļavas internetā. Iespējams, kā pāridarījuma kompensācija pēc dažiem mēnešiem nāca dāvana mīļotajai – vismaz 3000 eiro vērta "Celine" soma, ar kuru Agnese uzmirdzēja Rīgas dāmu sabiedrībā, un … bildinājums, ko Rūdolfs Agnesei izteicis 2016. gada 9. aprīlī.

foto: Mārtiņš Ziders
Vēl šogad maijā Rūdolfs un Agnese kopā apmeklēja viesnīcas "Grand Poet Hotel" atklāšanas ballīti un nekas neliecināja, ka abu attiecībās būtu krīze.

Vēl šogad maijā Rūdolfs un Agnese kopā apmeklēja viesnīcas "Grand Poet Hotel" atklāšanas ballīti un nekas neliecināja, ka abu attiecībās būtu krīze. Brēmanis itin publiski pauda savas jūtas pret aktrisi, nevairoties viņu apskaut un noglāstīt.

foto: Mārtiņš Ziders
Vēl šogad maijā Rūdolfs un Agnese kopā apmeklēja viesnīcas "Grand Poet Hotel" atklāšanas ballīti un nekas neliecināja, ka abu attiecībās būtu krīze.

Nu gan - pēc Kristīnes Deimones publiskotajām Brēmaņa vēstulēm viņai un solījumiem "kārtīgi izmīlēt" - Zeltiņa pavēstījusi, ka abu starpā viss ir cauri, attiecības beigušās.

Citas Brēmaņa sievietes

Sensenos laikos Brēmanis pat bijis precēts vīrs. Tobrīd, strādājot par Ārlietu ministrijas Ekonomisko attiecību un attīstības sadarbības politikas departamenta Ārējo ekonomisko sakaru veicināšanas nodaļas vadītāju un otro sekretāru politiskajos un ekonomiskajos jautājumos Latvijas Republikas vēstniecībā ASV, konsulāta oficiālajā mājaslapā par savu kundzi viņš bija norādījis Gabrielu Brēmani. Jau toreiz mēļoja, ka diplomāta uzmanības apliecinājumus saņēmušas arī sievas draudzenes.

2012. gada vasara
Brēmanis vairākkārt iziet sabiedrībā ar TV šovā Latvijas princese popularitāti iemantojušo un pie titula „seksīgākā sieviete Latvijā” tikušo Montu Zuki.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Ar TV šovā "Latvijas princese" iepazīto Montu Zuki viņš sabiedrībā redzēts vairākkārt.

2013. gada marts
Kad Brēmanis pavasarī tika iemūžināts basketbola spēli Arēnā Rīga apmeklējam ar dziedātāju Lieni Šomasi, kļuva skaidrs, ka abu romāns ir jau vismaz pusgadu ilgs, jo kopā redzēti arī iepriekšējā gada rudenī Rīgas modes pasākumā. Tobrīd kavalieris jau oficiāli bija šķīris savu laulību.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Ar dziedātāju Lieni Šomasi Brēmanis 2013. gada martā apmeklēja basketbola spēli "Arēnā Rīga".

2013. gada oktobris
Skatīt basketbolu arēnā Brēmanis jau veda aktrisi un rotu mākslinieci Agnesi Zeltiņu. Vēl nesen Agnese nebija slēpusi, ka viņai ir dzīvesbiedrs Itālijā, kur pati kādu laiku dzīvoja.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
2013. gada oktobrī skatīt basketbolu arēnā Brēmanis jau veda aktrisi un rotu mākslinieci Agnesi Zeltiņu.

2017. gada marts
Uzjundī runas, ka viena no blondīnēm, ar kuru pirms vairākiem mēnešiem sociālajos tīklos koķetējis Rūdolfs Brēmanis un kuru aicinājis paciemoties pie viņa Abū Dabī, esot pirms tam sāpīgo šķiršanos no aktiera Andra Buļa piedzīvojusī skaistumkaraliene Liene Skulme. Šo faktu viņa pati neslēpa saviem paziņām. Skulme gan žurnālam "Kas Jauns" apgalvoja, ka Brēmani nepazīst, un šā iemesla dēļ noliedza, ka būtu ar viņu tikusies, kad darba darīšanās uzturējās Apvienotajos Arābu Emirātos.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Liene Skulme gan apgalvo, ka Brēmani nemaz nepazīst.