foto: Vida Press
Aktrisei Brigitai Nīlsenai 54 gadu vecumā piedzimusi pirmā meita
Nepilnu mēnesi pirms savas 55. dzimšanas dienas aktrise Brigita Nīlsena pasaulē laidusi meitiņu Frīdu.
Slavenības
2018. gada 30. jūnijs, 14:02

Aktrisei Brigitai Nīlsenai 54 gadu vecumā piedzimusi pirmā meita

Jauns.lv

Dāņu izcelsmes aktrise un modele Brigita Nīlsena, kura jau pēc mēneša svinēs apaļo 55 gadu jubileju, nesen kļuvusi par māmiņu savam piektajam bērnam. Aktrisei ir četri dēli, tagad pasaulē nākusi viņas pirmā meitiņa!

Aktrise Brigita Nīlsena jau savā „Instagram” blogā parādījusi pirmo meitas Frīdas fotogrāfiju.

Our precious little Frida, our true love. ❤️

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

Meita Frīda ir Brigitas Nīlsenas piektais bērns, bet pirmais no viņas piektā vīra itāliešu modeļa Matias Dessi, ar kuru aktrise ir precējusies jau vairāk nekā desmit gadu.

Nīlsenas vecākie bērni nākuši pasaulē viņas iepriekšējās attiecībās. Dēli ir 34, 28, 25 un 23 gadus veci.

Brigitas Nīlsenas meita pasaulē nākusi šā gada 22. jūnijā Losandželosā. Sarunā ar slavenību žurnālu „People” jaunā māmiņa izteikusies: „Ar bezgala lielu prieku sagaidām mūsu dzīvēs ienākam mūsu skaisto meitiņu. Šis ir bijis garš ceļš, taču tā vērts. Mēs nekad neesam bijuši vēl vairāk iemīlējušies!”

you'll be a great papà ❤️ Ti amo 💋 #fathersday #daddy #love #family

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

Nīlsena savā „Instagram” blogā publiskojusi fotogrāfiju, kas uzņemta vēl slimnīcā īsi pēc mazās Frīdas nākšanas pasaulē. „Mūsu mazā dārgā Frīda, mūsu patiesā mīlestība,” līdzās attēlam pierakstījusi jaunā māmiņa, ierakstu papildinot ar sirsniņu.

Pirms mēneša, kad Nīlsena paziņoja par gaidāmo ģimenes pieaugumu, daudzi atļāvās kritizēt, ka viņa 54 gadu vecumā gatavojas laist pasaulē bērnu. Aktrise šīs nevalodas nav ņēmusi pie sirds un dalās priekā ar tiem sekotājiem, kas pratīs to novērtēt (kad gan sabiedrība pēdējo reizi būtu kritizējusi 54 gadus vecu vīrieti par viņa lēmumu par labu kuplākai ģimenei?).

happy time ❤️ positive vibes #happyness #positivevibes

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

„Ģimene kļūst lielāka,” pirms mēneša sociālajos tīklos priecīgos jaunumus par ģimenes pieaugumu pavēstīja Nīlsena, publiskojot divas fotogrāfijas, kurās viņa bija redzama pēdējos grūtniecības mēnešos. „Laimīgs laiks, pozitīvas vibrācijas.”

family getting larger ❤️ #me #family #brigittenielsen #babybump

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

Vēl 2011. gadā intervijā izdevumam „The Guardian” Nīlsena atzinās, ka cer pasaulē laist vēl kādu bērnu, taču no šī sapņa īstenošanas viņu atturot un mazliet biedējot pašas gadu skaits.

„Es to ļoti gribētu,” viņa tolaik atzinās. „Tas būtu kā atkal sākt visu no jauna. Bet vai es neesmu par vecu? Esmu jauna sirdī un tagad viss būtu pavisam citādi. Mēs ar Matiu esam par to runājuši, taču es nezinu, cik reāli tas ir. Tas, ka iejaucos lietu kārtībā un jūtu, ka tagad bērnam varētu sniegt daudz vairāk nekā tad, kad biju 20 gadus veca – vai tas nav pārāk egoistiski? Es nezinu.”

family throw back ❤️ #brigitte #tbt #nielsen #proudmom

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

Aktrise Brigita Nīlsena kopš 2006. gada ir precējusies ar savu piekto vīru Matiu Dessi. Viņas slavenākais vīrs ir spraiga sižeta filmu zvaigzne Silvestrs Stallone, ar kuru Nīlsena bija precējusies no 1985. gada līdz 1987. gadam. Stallone bija aktrises otrais vīrs. Viņiem kopīgu bērnu nebija. Nīlsenai esot bijusi arī dēka ar Arnoldu Švarcenegeru laikā, kad viņš jau bija kopā ar Mariju Šraiveri.

Find what makes you happy and fight for it ❤️ #love #family

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on