Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Lohana nav piekritusi dēkai ar "One Direction" sirdsāķīti, jo...
Kad Lindseja Lohana atvēra viesnīcas numuriņa durvis, tur stāvēja uzvalkā tērpts izskatīgs puisis. Aktrise neatpazina viņā populāro grupas „One Direction” mūziķi Hariju Stailsu un neatsaucās viņa piedāvājumam izklaidēties.
Slavenības

Lohana nav piekritusi dēkai ar "One Direction" sirdsāķīti, jo...

Jauns.lv

Skandalozā aktrise Lindseja Lohana (29) visbeidzot atradusi personīgo laimi kopā ar krievu uzņēmēju Jegoru Tarabasovu (22), taču viņa atklāj, ka laikā, kad vēl bijusi brīva sieviete, palaidusi garām iespēju izklaidēties ar „One Direction” mūziķi Hariju Stailsu (22).

Lohana nav piekritusi dēkai ar "One Direction" sir...

Nesenā intervijā ar britu lielākā tabloīda „The Sun” žurnālistu, Holivudas aktrise Lindseja Lohana atklāj, ka puišu grupas „One Direction” mūziķis Harijs Stailss reiz izteicis viņai intīma rakstura piedāvājumu, ko viņa esot noraidījusi tāpēc, ka nav atpazinusi šajā puiši populāru mūziķi un tūkstošiem tīņa vecuma meiteņu elku.

Lindseja bijusi apmetusies viesnīcā, kad pie viņas numuriņa durvīm pieklauvējis Harijs, cerībā, ka viņa neatteiksies atlikušo nakts daļu ar viņu „mazliet izklaidēties”.

Kad Lindseja atvērusi durvis, viņas priekšā stāvējis uzvalkā ģērbts jauns un izskatīgs puisis. „Es viņam teicu ‘Tu esi ļoti izskatīgs – kā varu pakalpot?’ Tomēr liku manīt ‘Es gatavojos iet gulēt, bet bija jauki tevi satikt.’”

Lohana atzīst, ka viņu ieinteresējis izskatīgais un šarmantais puisis ar cirtainajiem matiem, taču viņa tobrīd bijusi tik iegrimusi skatoties salkanu filmu, ka nav aicinājusi viņu iekšā. „Bija divi naktī, biju nesen kā atgriezusies no anonīmo alkoholiķu tikšanās un piedevām izskatījos draņķīgi,” norāda aktrise.

Aptuveni četrus mēnešus Lindseja ir laimīga kopā ar krievu uzņēmēju Jegoru Tarabasovu. Nesen viņa atrādījusi draugu arī saviem sociālo tīklu sekotājiem.
Aptuveni četrus mēnešus Lindseja ir laimīga kopā ar krievu uzņēmēju Jegoru Tarabasovu. Nesen viņa atrādījusi draugu arī saviem sociālo tīklu sekotājiem.

Lindsejas jaunākā māsa Ali Lohana jutusies šokēta, kad lielā māsa nākamajā dienā pastāstījusi par notikušo un abas noskaidrojušas, kas bijis slepenais pielūdzējs. 22 gadus vecā Ali nav spējusi tam noticēt, ka Lindseja „atšuvusi” vienu no šā brīža iekārotākajiem vecpuišiem pasaulē.

Harijs vēlāk atzinis, ka tie bijuši viņa draugi, kas pamudinājuši iet pieklauvēt pie kaimiņu istabas durvīm. Draugi apgalvojuši, ka tajā numuriņā notiekot kādā „afterparty” ballīte.

Lindseja teic, ka viņa aizvien jūtas neērti, kad abiem Losandželosā šad tad sanāk tikties.

Lohana intervijā pastāstījusi, ka šobrīd esot laimīga privātajā dzīvē. Viņas ģimene devusi svētību aktrises attiecībām ar krievu uzņēmēju Jegoru Tarabasovu. Ģimene ir pārliecināta, ka draugs spēs „atturēt viņu no jaunām nepatikšanām”.

Saskaņā ar portāla TMZ rīcībā esošo informāciju, Lindseja un Jegors sākuši satikties vēl pirms aizvadītā gada Ziemassvētkiem. Salīdzinoši neilgajā kopābūšanas laikā abi devušies vairākās greznos brīvdienu braucienos.

Lindseja tik ļoti ieķērusies jaunajā draugā, ka aicinājusi viņu līdzi uz Ņujorku, lai jau Ziemassvētku brīvdienās iepazīstinātu ar savu ģimeni.

Lai gan pāris nav manīts kopīgi apmeklējam publiskus pasākumus, kur aicināti arī preses fotogrāfi, sociālajos viņa parādījusi dažas abu kopīgas bildītes.

Runā, ka Lindseja un Jegors esot kopā četrus mēnešus.

Grupas „Maroon 5’ mūziķis Adams Levains.

Lindseja Lohana saskaita bijušos mīļākos. Viņi ir 36 un visi slaveni


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press