foto: Vida Press
Aug nākamā karaliene! Princese Šarlote nolūkojas, kā Elizabete II māj ar roku tautai, un atkārto karalisko mājienu
Princese Šarlote uzmanīgi skatās kā vecvecmāmiņa māj ar roku tautai, lai pēc mirkļa šo karalisko žestu atkārtotu.
Slavenības
2018. gada 15. jūnijs, 12:47

Aug nākamā karaliene! Princese Šarlote nolūkojas, kā Elizabete II māj ar roku tautai, un atkārto karalisko mājienu

Kasjauns.lv

Prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas meita princese Šarlote (3) jau apguvusi karaliskā rokas mājiena tehniku. Un iedvesmojusies viņa ir ne no viena cita, kā pašas Anglijas karalienes Elizabetes II. Nesen notikušajās Viņas Majestātes dzimšanas dienas svinībās to varēja novērot visi klātesošie.

Tas notika Viņas Majestātes Anglijas karalienes Elizabetes II oficiālajās dzimšanas dienas svinībās, kad visa karaliskā ģimene bija iznākusi uz Bakingemas pils balkona, lai vērotu „Trooping The Colour” parādi. Tautai, kas pulcējās pie pils, karaliene pamāja ar roku.

To pamanīja mazā princese Šarlote un uzmanīgi nolūkojās vecvecmammā. Pēc tam, kad Elizabete II bija pamājusi tautai, viņas iedvesmota, tādu pat cēlu rokas mājienu centās atkārtot Šarlote.

Mazā princese ir ceturtā rindā uz Lielbritānijas troni, tūlīt aiz vectēva prinča Čārlza, tēva prinča Viljama un vecākā brāļa prinča Džordža.

foto: Vida Press
Uz Bekingemas pils balkona princese Šarlote pakrita un sasitās.

Burvīgo brīdi, kā Šarlote atdarina karalienes rokas mājienu, pamanīja arī princeses mamma hercogiene Ketrīna. Pēc tam viņa smaidot pagriezās pret vīru princi Viljamu – sak, vai arī viņš pamanījis meitas karaliskās manieres?

foto: Vida Press
Ja mamma samīļo, tad sāpīgais kritiens ātri aizmirstas...

Interesanti, ka žests ar rokas mājienu notika tikai mazu brīdi pēc tam, kad Šarlote bija uz balkona paklupusi un sasitusies. Pēc mammas apmīļošanas viņa atkal bija „uzdevuma augstumos”, lai labas uzvedības manierēs sekotu vecvecmāmiņai karalienei.

foto: Vida Press

Lai kur ietu vai piedalītos princese Šarlote, viņa vienmēr izpelnās apkārtējo uzmanību. Tā, protams, bija arī prinča Harija un Meganas Mārklas kāzās, kad Šarlote bija viena no līgavas māsām.

Savukārt aprīlī par mazo princesi rakstīja plašsaziņas līdzekļi pēc tam, kad viņa kopā ar vecāko brāli un tēti devās uz slimnīcu, lai iepazītos ar jaundzimušo brālīti princi Luisu.

Arī todien Šarlote karalienes cienīgi pamāja ar rociņu fotogrāfiem un interesentiem, kas bija pulcējušies pie medicīnas iestādes. Pat lielais brālis Džordžs nav vēl iemanījies tik ļoti izkopt karaliskās manieres, kā mazā dāma princese Šarlote!

foto: Vida Press
...Un var māt tautai tikpat cēli, kā to pirms mirkļa darīja vecvecmamma.

Karalienes oficiālajā dzimšanas dienas pasākumā Šarlote nebija vienīgā, kura vērsās pēc padoma karaliskajā etiķetē pie citiem karaļnama pārstāvjiem.

Video fragmentā iemūžināts, kā jaunā Saseksas hercogiene Megana vaicā vīram princim Harijam, kad ir pareizais brīdis, lai kniksētu karalienei.

foto: Vida Press
Hercogiene Ketrīna smaidot vēršas pie vīra prinča Viljama, vai arī viņš redzējis meitas cēlo žestu.

Karalisko protokolu nav vienmēr viegli iegaumēt, taču Šarlote un Megana mācās ātri.