foto: Vida Press
„Billboard” balvu ceremonijas tērpu parāde
Dziedātāja Kristīna Agilera bija tērpusies garā kleitā ar šlepi, kuras dizaineri idejai iedvesmojušies no vīriešu uzvalka.
Sarkanais paklājs
2018. gada 22. maijs, 10:16

„Billboard” balvu ceremonijas tērpu parāde

Kasjauns.lv

Aizvadītajā sestdienā 29 miljoni ASV iedzīvotāju sekojuši līdzi karaliskajām kāzām, kurās jāvārdu viens otram teica britu princis Harijs un amerikāņu aktrise Megana Mārkla. Taču jau nākamajā vakarā Lasvegasā norisinājās gadskārtējā „Billboard” mūzikas balvu ceremonija, kas vienkopus pulcēja ne mazāk slavenību.

„Billboard Awards 2018” tērpu parāde

„Billboard Awards 2018” tērpu parāde.

gallery icon
26

Dziedātāja Teilore Svifta uz balvu ceremonijas vakaru ieradās asimetriskā maigi rozā vakarkleitā ar dziļu šķēlumu. Viņas tērpu darinājis modes nams „Atelier Versace”. Mūziķes velveta tērps bija papildināts bagātīgiem izšuvumiem un spalvām.

foto: Vida Press
Teilore Svifta.

Dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa izvēlējusies Burgundija krāsas tērpu no velveta un ādas, kam pieskaņojusi atbilstošu krūšturi. Latino dīvas tērpa autors ir modes nams „Roberto Cavalli”. Lopesa kājās bija apāvusi zābakus, kas sniedzas pāri ceļgaliem un rotājusies ar zīmola „AS29” auskariem.

foto: Vida Press
Dženifera Lopesa.

Modele Heilija Boldvina bija ģērbusies zelta krāsas kleitā ar izceltu vidukli un dziļu šķēlumu, ko bija darinājis modes nams „Alexandre Vauthier”. Kājās viņa apāvusi „Jimmy Choo” siksniņkurpes.

foto: Vida Press
Heilija Boldvina.

Dziedātāja Dženeta Džeksone izvēlējusies ļoti gaišus piparmētru krāsas tilla svārkus, ko darinājis zīmols „Rami Kadi” un baltu t-krekliņu. Tērpu viņa papildinājusi ar gaiši brūnu ādas jostu.

foto: Vida Press
Dženeta Džeksone.

Dziedātāja Kellija Klārksone devusi priekšroku asimetriskam melnam tērpam no modes nama „Christian Siriano”.

foto: Vida Press
Demija Lovato.

Dziedātāja Demija Lovato izvēlējusies gaisīgu leoparda raksta tērpu, ko darinājis modes nams „Dior”, bet aktrise Dženna Devana ādas mini kleitu ar kniedēm un bārkstīm no modes nama „Zuhair Murad” kolekcijas.

foto: Vida Press
Dženna Devana.

Savukārt dziedātāja Kristīna Agilera bija tērpusies garā kleitā ar šlepi, kuras dizaineri idejai iedvesmojušies no vīriešu uzvalka. Agileras tērpa autors ir zīmols „16 Arlington”.

foto: Vida Press
Kristīna Agilera.

2018. gada "Billboard Music Awards" ceremonija

2018. gada "Billboard Music Awards" balvu pasniegšanas ceremonija.

gallery icon
44