foto: SYSPEO/SIPA
Džons Travolta pirmoreiz pēc vecākā dēla nāves izved ģimeni uz sarkanā paklāja
Aktieris Džons Travolta ar ģimeni Kannu filmu festivālā.
Sarkanais paklājs
2018. gada 17. maijs, 13:34

Džons Travolta pirmoreiz pēc vecākā dēla nāves izved ģimeni uz sarkanā paklāja

Kasjauns.lv

Kannu filmu festivālā šonedēļ spīd Holivudas veterāna Džona Travoltas ģimene – pēc ilgāka pārtraukuma viņi visi sabiedrībā izgājuši kopā.

2009. gadā traģiski bojā aizgāja Travoltas 16 gadu vecais dēls Džets – viņš epilepsijas lēkmē ar galvu atsitās pret vannas malu. Ģimene tolaik bija devusies baudīt atpūtu Bahamās... Kopš tā laika Travolta kļuva noslēgtāks nekā ierasts un ar ģimeni uz pasākumiem negāja.

Džons Travolta ar ģimeni Kannu filmu festivālā

Aktieris Džons Travolta ar ģimeni 2018. gada Kannu filmu festivālā.

gallery icon
12

Taču Kannās filmas “Hans Solo: Zvaigžņu karu stāsts” pirmizrādē Travolta (64) fotogrāfiem pozēja kopā ar sievu Kelliju Prestoni (55), pāra meitu Ellu (18) un dēlu Bendžaminu (7).

Kannās Travolta un Prestone ir ieradušies, lai reklamētu filmu “Gotti” – šajā krimināldrāmā tēlo Ņujorkas mafijas bosu un viņa sievu.

Travolta Kannu festivālā uz sarkanā paklāja debitēja pirms 40 gadiem, kad reklamēja tolaiku kases grāvēju “Breolīns”. Nu viņš Kannās apmeklēs arī “Breolīna” 40 gadu jubilejas seansu Franču Rivjēras pludmalē.

Filmā jauniņais Džons dancoja uz nebēdu, un arī šogad Kannās pierādīja, ka deju soļus atminas joprojām.

Turklāt to tagad var apskatīt ikviens – Travolta metās dejā slavenā repera 50 Cent sarīkotajā ballītē, un video no pasākuma ātri vien nonāca interneta plašumos.

Travolta šonedēļ atzīmējis vēl vienu spožu notikumu – 16. maijā viņš izveidoja sev profilus “Instagram” un "Facebook". Uz to viņu pierunājusi meita Ella – arī Travoltas sieva Kellija sociālajos tīklos ir vien nepilnu nedēļu.