foto: Natural Selection/Splash News/ Vida Press
Pasakains kūrorts Āfrikā, kur Megana un princis Harijs pavadīšot medusmēnesi
Princis Harijs un Megana pēc kāzām dosies romantiskās brīvdienās uz Namībiju, Āfrikā. Runā, ka viņi apmetīšoties „Hoanib Valley Camp” safari kūrortā, kur nakts vienai personai izmaksā 660 ASV dolāru.
Slavenības
2018. gada 29. aprīlis, 08:11

Pasakains kūrorts Āfrikā, kur Megana un princis Harijs pavadīšot medusmēnesi

Kasjauns.lv

Pēc 19. maijā Vindzorā, Anglijā, nosvinētajām karaliskajām kāzām princis Harijs un Megana Mārkla došoties baudīt medusmēnesi uz Namībiju Āfrikā.

Kūrorts, kur medusmēnesi pavadīs princis Harijs un Megana

Princis Harijs un Megana pēc kāzām dosies romantiskās brīvdienās uz Namībiju, Āfrikā. Runā, ka viņi apmetīšoties „Hoanib Valley Camp” safari ...

gallery icon
24

Baumo, ka Megana un princis Harijs romantiskajām brīvdienām Namībijā izvēlējies „Hoanib Valley Camp” kūrortu, kas atrodas Kaokolendā, kas ir valsts visattālākais nostūris, kur ir visneskartākā flora un fauna.

Šajā luksusa safari kempingā viena nakts vienai personai izmaksā 660 ASV dolāru. Ielejā ierīkotais kūrorts ir kalnu un smilšu kāpu ieskauts. Līdzās ir plašs tuksnesis un upe. Hoanibā ir pasakaina savvaļas dzīve, kas īpaši tuva ir princim Harijam, jo viņš ir dedzīgs dabas saglabāšanas aizstāvis.

foto: Natural Selection/Splash News/ Vida Press
Šeit ir visneskartākā flora un fauna.

Eleganto kūrortu ar elektrību simt procentu apmērā nodrošina saules enerģija. Te pieejami seši atsevišķi numuri, kas dizaina ziņā veidoti saskanīgi ar dabu un vietējo kultūru. Visos numuriņos ir privāta en-suite vannasistaba ar dušu ārā, kā arī zem jumta.

Pat šajā šķietami attālajā pasaules nostūrī luksusa kempinga darbinieki savus klientus nodrošina ar wi-fi internetu.

foto: Natural Selection/Splash News/ Vida Press
„Hoanib Valley Camp” kūrortā Namībijā.

Pa dienu viesiem iespējams doties pastaigās un safari izbraukumos, un skatīt apdraudētās degunradžu sugas, tuksneša dzīvei pielāgojušos ziloņus un žirafes. Savukārt vakarus, kad jau sāk krēslot, viņi var izbaudīt savos brīnišķīgajos numuriņos, vai atpūšoties un nolūkojoties naksnīgajās debesīs un zvaigznēs uz privātas verandas.

No luksusa kūrorta paveras arī skats uz Hoanibas upi, kur bieži var novērot ziloņus, žirafes, tuksneša antilopes oriksus un Dienvidāfrikas gazeles, kas nāk pie tās padzerties.

Karaliskais pāris Āfrikā kopīgi jau viesojies agrāk. Pērnā gada vasarā viņi šajā kontinentā pavadīja trīs nedēļu garas brīvdienas un atzīmēja arī Meganas dzimšanas dienu.

foto: CAMERA PRESS/James Veysey / Vida Press
Meganas saderināšanās gredzena dizianu veidojis princis Harijs.

Izvēli par labu medusmēneša pavadīšanai Āfrikā, iespējams, ietekmē arī fakts, ka abu mīlas stāsts tā pa īstam aizsākās šajā zemē. Ne velti saderināšanās gredzenā princis Harijs kā centrālo briljantu izvēlējies dārgakmeni no Botsvānas. Tā ir vieta, kur drīz pēc iepazīšanās pāris devās kopā un īpaši satuvinājās.

foto: CAMERA PRESS/Mark Stewart / Vida Press
Vidū ir liels briljants no Botsvānas. To ieskauj divi mazāki briljanti no Harija mammas princeses Diānas pirvātās kolekcijas.