Slavenības
2018. gada 4. aprīlis, 14:35

Džastina Timberleika sieva Džesika Bīla tikai tagad atklāj, ka nācies piedzīvot ārkārtas ķeizargriezienu

Kasjauns.lv

Dziedātāja un aktiera Džastina Timberleika sieva Holivudas aktrise Džesika Bīla bijusi noskaņota dzemdībām mājās, taču 2015. gada 8. aprīlī viņa aizvesta uz slimnīcu, kur veikts ārkārtas ķeizargrieziens.

Džastina Timberleika un Džesikas Bīlas ģimene

Džastina Timberleika un Džesikas Bīlas ģimenē aug dēls Seilass, kurš pasaulē nācis 2015. gada aprīlī.

gallery icon
14

Jaunajā grāmatā, ko sarakstījusi slavenību auklīte Konija Simpsone, 36 gadus vecā aktrise Džesika Bīla pastāstījusi, kā viņas plāni par „mierīgām, dabiskām dzemdībām” iziruši vienā acumirklī.

„Mūsu stāsts ar auklīti Koniju aizsākās jau dienā, kad pārvedām no slimnīcas mājās mūsu dēliņu,” Džesika Bīla atklāj vienā no grāmatas fragmentiem. „Tas, iespējams, izklausās pēc pavisam parasta paziņojuma no jaunajiem vecākiem, taču mūsu dzemdību plāni nebija parasti.”

Goin’ on tour. #MOTWTOUR

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

„Mums bija divas vecmātes, viena dūla, dzemdību meditācijas nodarbības, kaudze grāmatu par bērniem, un jauka māja Holivudhilsā, kas bija pārvērsta par dzemdību sagatavošanās iestādi, ko paši dēvējām par Oktagonu. Par parastu atmosfēru to nenosauksi.”

Here we come!! And DAMN, my wife is hot! #TIMESUP #whywewearblack

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Pēc piedzīvotā ārkārtas ķeizargrieziena, Džesika atceras, ka pārbraukusi mājās „izmocīta, vīlusies un pilnīgā šokā”.

„Es biju apsēsta ar visu, kas ir dabisks, bez toksīniem un homeopātisks mūsu dēlam, kurš pasaulē ieradās operāciju zālē ar grieziena palīdzību.”

Džesikas Bīlas stāsts par dzemdībās piedzīvoto iekļauts Konijas Simpsones pašpalīdzības grāmatā jaunajām māmiņām. Tajā atrodami stāsti par bērnu pirmajos četros dzīves mēnešos.

Seilass, kurš jau tuvākajās dienās atzīmēs trešo dzimšanas dienu, drīzumā varētu kļūt par lielo brāli. Radio intervijā „Beats 1 Radio” Džastins Timberleiks atzinies, ka ģimene vēl augs. „Es gribētu tik daudz bērnu, cik vien tas būtu iespējams, ja godīgi,” apliecinājis dziedātājs.