foto: Vida Press
Kamerona Diaza 45 gadu vecumā paziņo, ka aiziet no kino
Kamerona Diaza ar vīru, grupas „Good Charlotte” mūziķi Bendžiju Madenu.
Slavenības
2018. gada 13. marts, 13:53

Kamerona Diaza 45 gadu vecumā paziņo, ka aiziet no kino

Kasjauns.lv

Kamerona Diaza ir viena no populārākajām aktrisēm Holivudā. Viņa filmējusies tādās lentēs kā „Čārlija eņģeļi” („Charlie’s Angels”), „Šis un tas par Mēriju” („There’s Something About Mary”) un ieskaņojusi lomu animācijas filmai „Šreks” („Shrek”).

45 gadus vecā Kamerona Diaza paziņojusi, ka aiziet no kino, lai turpmāk nedalītu uzmanību veltītu ģimenes dzīvei kopā ar vīru, grupas „Good Charlotte” mūziķi Bendžiju Madenu (39).

Kamerona Diaza ar vīru Bendžiju Madenu

Holivudas aktrise Kamerona Diaza ar vīru grupas "Good Charlotte" mūziķi Bendžiju Madenu.

gallery icon
12

Draudzene aktrise Selma Blēra apstiprinājusi, ka Diaza „pavilkusi svītru” kino karjerai un turpmāk vairs nefilmēsies. Blēra, kura ar draudzeni filmējusies 2002. gadā iznākušajā kinolentē „Saldumiņš” („The Sweetest Thing”), vienā no jaunākajām intervijā apliecinājusi: „Mēs nesen kopā pusdienojām un atcerējāmies filmu. Es labprāt būtu piedalījusies tās turpinājuma tapšanā, taču Kamerona kino karjeru ir pametusi. Viņa teica, ka viņai ir jau gana.”

„Kameronai nav nepieciešams vēl strādāt pie filmām, viņai tāpat ir lieliska dzīve,” papildinājusi Blēra. „Es nezinu, kam būtu jānotiek, lai viņa atgrieztos.”

foto: Vida Press

Kamerona Diaza uz lielajiem ekrāniem nav redzēta kopš 2014. gada, kad iznāca filma „Annija” („Annie”), kurā aktrise atveidoja skarbo Hanigenas jaunkundzi.

„Kameronai visu laiku piedāvā filmu scenārijus, cerībā atvilināt viņu atpakaļ kino, taču viņu tas vairs neinteresē,” laikrakstam „Daily Star Sunday” apliecinājis kāds paziņa. „Viņa ir laimīga, iemīlējusies un vēlas pilnvērtīgi izbaudīt savu brīvību un brīvo laiku.”

foto: Vida Press

Kamerona Diaza un Bendžijs Madens iepazinās 2014. gadā. Pāri iepazīstināja sabiedrības dāma Nikola Ričija, kura ir precējusies ar Bendžija dvīņubrāli Džoelu Madenu. Pēc septiņiem draudzības mēnešiem – 2015. gada janvārī – Kamerona un Bendžijs apprecējās aktrises Beverlihilsas mājās, klātesot vien tuvākajiem draugiem un abu ģimenēm.

Jau tūlīt pēc kāzām kāds no pāra paziņām žurnālam „Us Weekly” apgalvoja, ka Diazu vairāk interesē ģimenes dzīve, nevis karjera.

„Kamerona nevēlas strādāt,” apgalvoja zinātājs. „Viņai patīk būt mājās, patīk būt par mājsaimnieci, bet vairāk par visu viņa gribētu kļūt par māmiņu.”

„Viņi ļoti priecātos, ja notiktu brīnums un pieteiktos bērns,” piebildis paziņa.

Pati aktrise kādā no intervijām izteikusies, ka „nekam citam nav nozīmes” tagad, kad viņai dzīvē līdzās ir vīrs.

Kamerona Diaza un Bendžijs Madens dodas prom no naktskluba

Dodoties prom no naktskluba „The Nice Guy” Losandželosā, aktrise Kamerona Diaza paklupa uz slapjā asfalta. Vīrs, grupas „Good Charlotte” mūziķis ...

gallery icon
12

Kamerona Diaza un Bendžijs Madens Losandželosas lidostā

Runā, ka aktrise Kamerona Diaza un viņas vīrs, grupas „Good Charlotte” mūziķis Bendžijs Madens, šobrīd esot pirmā bērna gaidībās.

gallery icon
9