Supermodele Žizele Bundhena 9. kāzu gadadienā parāda iepriekš neredzētas kāzu bildes
foto: Vida Press
Žizele Bundhena un Toms Breidijs laulībā nodzīvojuši deviņus gadus un kļuvuši par meitas un dēla vecākiem.
Slavenības
2018. gada 28. februārī, 17:53

Supermodele Žizele Bundhena 9. kāzu gadadienā parāda iepriekš neredzētas kāzu bildes

Kasjauns.lv

Brazīliešu supermodele Žizele Bundhena un amerikāņu futbola spēlētājs Toms Breidijs devīto kāzu gadadienu atzīmējuši, sociālajos tīklos parādot līdz šim plašākā sabiedrībā neredzētas fotogrāfijas no viņu kāzu dienas.

Supermodele Žizele Bundhena 9. kāzu gadadienā parā...

Žizeles Bundhenas un Toma Breidija kāzas notika 2009. gada februārī Svētās Monikas katoļu baznīcā Kalifornijā. Atzīmējot kāzu gadadienu, katrs no slavenā pāra sociālajos tīklos publiskojis pa kāzu fotogrāfijai, kā arī veltījis viens otram jaukus vārdus kā angļu valodā, tā portugāļu, kas ir brazīliešu supermodeles dzimtā valoda.

„Dzīvo, Smejies, Mīli... un es Tevi Mīlu! Priecīgu gadadienu! Mīlu tevi tik ļoti!” – savā veltījumā sievai divās valodās uzrakstījis Toms Breidijs, klāt pievienojot kāzu foto, kurā viņš kā jaunais vīrs pēc ceremonijas skūpsta sievu.

Žizele savā Lielajā dienā bija ģērbusies modes nama „Dolce & Gabbana” kāzu kleitā ar korsetes tipa augšdaļu un bagātīgām mežģīnēm svārku daļā.

Arī supermodele publiskojusi bildi, kas uzņemta baznīcā tūlīt pēc laulību ceremonijas. Jaunais vīrs tur apskāvis sievu un viņu skūpsta. Šajā attēlā fani daudz labāk var aplūkot Žizeles grezno līgavas tērpu. „Kas par pieredzes bagātiem deviņiem gadiem šie bijuši,” raksta modele. „Man patīk mācīties un augt kopā ar tevi. Priecīgu gadadienu, mana mūža mīlestība! Mīlu tevi tik ļoti!” Tos pašus vārdus viņa raksta arī savā dzimtajā portugāļu valodā.

Dažus mēnešus pēc kāzām – 2009. gada novembrī žurnālam „GQ” jaunais pāris atzinās, ka viņi kāzu plānošanai atvēlējuši tikai divas nedēļas. „Mēs plānojām kādas desmit dienas un viss izdevās nevainojami,” toreiz norādīja Breidijs. Viņš arī apliecināja, ka otra kāzu ceremonija norisinājusies Kostarikā, kur abiem pieder sava māja. Otro ceremoniju okeāna krastā apmeklējuši tikai abu tuvākie draugi un ģimenes.

Šo deviņu laulības gadu laikā Bundhena un Breidijs kļuvuši par vecākiem diviem bērniem – meitai Vivjenai Leikai un dēlam Bendžaminam. Žizele ir arī audžu mamma vīra dēlam Džonam Edvardam Tomasam Moinahanam, kurš nācis pasaulē viņa iepriekšējās attiecībās.

Žizele Bundhena pozē savas apakšveļas līnijas izstrādājumos

Žizele Bundhena ar ģimeni