foto: Publicitātes foto
“Emocijas ir brīnišķīgas,” sajūsminās “Izklausies redzēts” dalībniece Aija Vītoliņa. Ekskluzīvs ieskats šova aizklusēs
Tā Aija Vītoliņa šova "izklausies redzēts" ceturtās sezonas pirmajā raidījumā pārtapa par dziedātāju LP.
TV
2018. gada 26. februāris, 07:02

“Emocijas ir brīnišķīgas,” sajūsminās “Izklausies redzēts” dalībniece Aija Vītoliņa. Ekskluzīvs ieskats šova aizklusēs

Kasjauns.lv

Sākusies aizraujošā pārvērtību šova “Izklausies redzēts” ceturtā sezona, kur pašmāju skatuves zvaigžņu iejutīsies plaši pazīstami mākslinieku tēlos. Aizvadīto svētdien pirmajā raidījumā uzvarēja dziedātāja Aija Vītoliņa jeb Amber, kurai šis ir viņas pirmais TV šovs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aizkulišu foto. Tā tapa šova "Izklausies redzēts" 4. sezonas pirmais raidījums!

Šova "Izklausies redzēts" 4. sezonas pirmā raidījuma aizkulises.

gallery icon
83

“Var teikt, ka notiek kārtējais eksperiments manā dzīvē - manu varēšanu pārbaudīšana,” pēc uzvaras atzina dziedātāja, sakot: „Pozitīvi, ja žūrija un dalībnieki novērtē manu sniegumu, kā tas bija pirmajā raidījumā. Emocijas pēc tam ir brīnišķīgas, bet jāturpina strādāt, ar katru reizi uzlabot savu priekšnesumu.”
Bez Aijas Vītoliņas vēl šova “Izklausies redzēts” ceturtajā sezonā piedalās aktrise Raimonda Vadzika, kuras pirmā pārvērtība bija vācu aktrise Marlēna Dītriha. Raimondai Vazdikai dziedāšana nav sveša lieta, jo viņa ir izdevusi savu dziesmu albumu “Labākās dienas”, piedalījusies vairākos mūziklos un muzikālajās izrādēs, kā arī muzikālajā šovā “Divas zvaigznes”, kur dziedāja duetā ar uzņēmēju Aldi Ozolu.
“Ņevinovataja ja, on sam prišol!” – šī frāze no aktrises Aidas Vediščevas lūpām atskanēja komēdijā Briljantu roka. Un tieši viņu pirmajā raidījumā atveidoja aktrise Veronika Plotņikova. Viņa duetā ar Māri Grigali 2007. gadā uzvarēja šovā “Divas zvaigznes”, 2010. gadā piedalījās šovā “Dziedi ar zvaigzni”, bet 2003. gadā pat pārstāvēja Latviju jauno izpildītāju konkursā Jaunais vilnis.

Izklausies redzēts" 4. sezonas pirmais raidījums

Pārvērtību šova "Izklausies redzēts" 4. sezonas pirmais raidījums.

gallery icon
179


Seriāla “Svešā seja” un Liepājas teātra aktieris Edgars Pujāts dalību “Izklausies redzēts” sāka gluži tāpat kā 2014. gadā šova pirmajā sezonā viņa kolēģis Oskars Lepers – atveidojot leģendāro aktieri Edgaru Liepiņu. Edgars Pujāts ir pieredzējis dziedonis un vairāku dziesmu autors, piedalījies šlāgeraptaujās.
Evilena Protektore ir ļoti daudzpusīga dziedātāja, bet vislielākos panākumus viņa guvusi džezā. Evilena ar grupu “Pieneņu vīns” vairākas reizes piedalījusies Eirovīzijas nacionālajā atlasē. Šova pirmajā raidījumā viņa pārtapa par Meganu Treinori.
Operdziedātājs un aktieris Juris Jope ir pazīstams kā solists vairākās Raimonda Paula koncertprogrammās un no seriāla “UgunsGrēks”, kur viņam tika uzticēta izmeklētāja Gunta Beķera loma. Bet šova pirmajā raidījumā viņš iejutās spāņu aktiera Antonio Banderasa ādā.


Multimākslinieks Nauris Brikmanis vairāk zināms kā stāvizrāžu meistars un improvizators, taču viņš ir arī talantu šova “OKartes skatuve” pirmās sezonas dalībnieks, bet tagad muzicē grupā “Dziļi violets”. “Izklausies redzēts” pirmajā raidījumā viņš pārtapa ar Armandu Birkenu no “Čikādas piecīšiem”.

Savukārt roka dziedātājs Atis Ieviņš ir grupas “Colt” solists un izceļas ar ļoti plašu balss diapazonu. Viņš bija Maestro Raimonda Paula favorīts 2011. gada konkursā “Jaunais vilnis”, piedalījies vairākos mūziklos un muzikālajās izrādēs. Pašā pirmajā šova Izklausies redzēts raidījumā viņš atveidoja savu kolēģi no grupas “Opus Pro” – dziedātāju Alekss.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās