foto: Vida Press
Pēc šķiršanās no Demijas Mūras aktieris Eštons Kačers nedēļu nav ēdis vispār
2012. gada 21. decembrī pēc septiņu gadu kopdzīves Eštons Kačers tiesā iesniedza laulības šķiršanas prasību no sievas Demijas Mūras. Pāris oficiāli šķirts 2013. gada 27. novembrī.
Slavenības
2018. gada 23. februāris, 07:12

Pēc šķiršanās no Demijas Mūras aktieris Eštons Kačers nedēļu nav ēdis vispār

Kasjauns.lv

Holivudas aktieru Demijas Mūras un Eštona Kačera septiņus gadus ilgusī laulība noslēdzās jau pirms pieciem gadiem, bet dažādi jauni fakti par šķiršanos un dzīvi pēc tās, parādās aizvien. Nesen Eštons Kačers atzinies, ka nedēļu pēc lēmuma par šķiršanos, badojies un nekā nav ēdis.

Par dzīvi pēc šķiršanās aktieris Eštons Kačers nesen kā pastāstījis Deksa Šeparda pārraidē „Armchair Expert”.

„Tūlīt pēc šķiršanās es viens pats uz nedēļu devos kalnos,” viņš norādījis intervijā. „Man nebija ne ēdiena, ne dzērienu – tikai ūdens un tēja. Datoru atstāju mājās, arī mobilo tālruni, visu. Es tur biju pavisam viens, tāpēc arī sarunāties nebija ar ko. Man līdzi bija tikai pierakstu blociņš, pildspalva, ūdens un tēja. Un tā veselu nedēļu.”

40 gadus vecajam Eštonam Kačeram dramatiskas diētas nav svešas. 2002. gadā, viņš nonāca slimnīcā pēc tam, kad bija uzsācis Stīva Džobsa augļu diētu, gatavojoties biogrāfiskajai filmai par zīmola „Apple” dibinātāju.

Nedēļu ilgo badošanos pēc šķiršanās aktieris esot pārcietis pateicoties austrumu kaujas mākslas „tai chi” vingrinājumiem un filozofijai. Ar to palīdzību viņš uzveicis halucinācijas, kas sākušās rādīties šajā septiņu dienu laikā bez ēdiena.

Tā Kačers izskatījās stundu pēc Demijas Mūras paziņojuma par šķiršanos

gallery icon
10

ASV medicīnas organizācija „Mayo Clinic” neiesaka tik strauju sevis attīrīšanas kūri, kādu piekopis Kačers. Tā vietā viņi rekomendē: „Ja vēlaties atjaunot savu ķermeni, fokusējieties uz pilngraudu produktiem, dzeriet ūdeni un izslēdziet no savas diētas apstrādātu pārtiku.”

„Es personīgi atturētu ikvienu no badošanās un sevis izolēšanas līdz tādam līmenim, ka viņš/viņa sāk redzēt un dzirdēt to, kā patiesībā nemaz nav,” apliecina „Mayo Clinic” speciālists doktors Džejs-Šerī Allens.

Demija Mūra un Eštons Kačers

gallery icon
29

Kačers savu pieredzi nodēvējis par „garīgi attīrošu un brīnišķīgu”, tā esot „attīrījusi viņa paleti”.

Tagad Eštons Kačers ir precējies ar šova „That ‘70s Show” kolēģi aktrisi Milu Kunisu. Pāris salaulājās 2015. gadā un ģimenē audzina divus bērnus – trīs gadus veco meitu Vaijatu Izabellu un gadu veco dēlu Dimitriju Portvudu.

Eštona Kačera un Milas Kunisas ģimene

Holivudas aktieru pāris Eštons Kačers un Mila Kunisa slepeni apprecējās 2015. gada jūlijā, deviņus mēnešus pēc tam, kad pasaulē bija ...

gallery icon
32