Samanta Tīna iekļūst Lietuvas šova "Zvaigžņu dueti" finālā! VIDEO
Samanta Tīna un lietuvietis divkārtējais pasaules čempions Latīņamerikas dejās Tadas Rimgails šovā “Žvaigždžiu duetai”.
Slavenības
2016. gada 6. aprīlis, 11:24

Samanta Tīna iekļūst Lietuvas šova "Zvaigžņu dueti" finālā! VIDEO

Jauns.lv

Latviešu dziedātāja pēdējos trīs mēnešus pārsvarā uzturas Lietuvā, jo piedalās kaimiņvalsts TV projektā “Žvaigždžiu duetai” jeb “Zvaigžņu dueti”. Viņa uzstājas pārī ar divkārtējo pasaules čempionu Latīņamerikas dejās Tadasu Rimgailu.

Samanta Tīna un Tadas Rimgails šova “Žvaigždžiu duetai” pusfinālā

Šajā populārajā šovā dalībnieki sacenšas dziedāšanā un viņu māku vērtē žūrija un skatītāji. Šovā startē dueti - divas zvaigznes, no kurām tikai viens ir profesionāls dziedātājs – un katru nedēļu viszemāk novērtētais pāris šovu pamet.

Kaut arī Samanta Tīna šajā šovā ir vienīgā nelietuviešu zvaigzne, viņas duets ar slaveno Lietuvas dejotāju ir skatītāju novērtēts. Šis pāris pusfinālā izpildīja Frenka Sinatra dziesmu “My Way” un ierindojās 3. vietā. Līdz ar to Samanta Tīna un Tadas Rimgails iekļuva finālā, kas notiks 10. aprīlī. Tajā par uzvaru cīnīsies trīs dueti, bet latviešu dziedātāja un lietuviešu dejotājs finālā izpildīs Baltijas himnu “Atmostas Baltija”. Tās autors ir Boriss Rezņiks, bet tekstu sacerējis Valdis Pavlovskis. Tā tapa 80. gadu beigās, kad Boriss Rezņiks ar grupu “Eolika” ierakstīja dziesmu, kura atsaucās uz aktuālajiem notikumiem - triju Baltijas valstu iedzīvotāju lielākās daļas vēlmei dzīvot neatkarīgās valstīs. Lai apvienotu visas trīs Baltijas tautas, katrs dziesmas pants iedziedāts vienā no Baltijas valstu valodām. Šī dziesma “Mikrofona 89” aptaujā iekļuva populārāko dziesmu trijniekā un tiek dēvēta par Baltijas valstu neformālo himnu.

Atgādinām, ka šī nav pirmā reize, kad Samanta Tīna izmēģina veiksmi kādā Lietuvas šovā – pirms diviem gadiem viņa iekļuva šova “Lietuvos balsas” pusfinālā. Samanta nav arī vienīgā no Latvijas, kas priecējusi lietuviešus viņu TV projektos. Viens no slavenākajiem un veiksmīgākajiem ir dziedātājs Lauris Reiniks, tāpat Lietuvas TV šovos piedalījies Roberto Meloni, Kristīne Šomase un Rihards Andris Bērziņš.

Samanta Tīna un Tadas Rimgails šovā “Žvaigždžiu duetai”
Kasjauns.lv/Foto: Facebook.com