foto: Vida Press
Piecus gadus pēc otrās šķiršanās atkal kopā redzēti „Krēslas” zvaigznes Roberts Patinsons un Kristena Stjuarte
Kristena Stjuarte un Roberts Patinsons pēdējo reizi nofotografēti kopā filmas pirmizrādes vakarā 2012. gada novembrī Berlīnē. Aizvadītajā nedēļā abi atkal redzēti kopā.
Slavenības
2018. gada 19. februāris, 07:03

Piecus gadus pēc otrās šķiršanās atkal kopā redzēti „Krēslas” zvaigznes Roberts Patinsons un Kristena Stjuarte

Kasjauns.lv

Pateicoties slavenajai vampīru sāgai „Krēsla”, tās galveno lomu atveidotāji Roberts Patinsons un Kristena Stjuarte kļuva par pāri arī īstajā dzīvē. Taču šim mīlas stāstam nebija laimīgu beigu, kā filmā. Jau pagājuši pieci gadi kopš abu skandalozās šķiršanās. Fani nespēja noticēt savām acīm, kad nedēļas nogalē atpazina abus populāros aktierus draudzīgi tērzējam bārā Losandželosā.

Kāds no vērīgajiem aculieciniekiem izteicies, ka bijušie mīlnieki, kurus romantiskas jūtas vienoja teju četru gadu garumā, bārā izturējušies kā „parasti draugi”.

„Biju bārā atzīmēt drauga dzimšanas dienu, kad redzēju tajā ienākam Robertu Patinsonu, kas atsauca atmiņā manus „Krēslas” laikus,” savā „Twitter” kontā raksta fane vārdā Lī Kordova. „Un tad ienāca Kristena Stjuarte. Izdzīvoju savas vidusskolas laiku „Krēslas” fantāzijas!”

„Negaidīju šādu interesi!” vēlāk rakstīja fane, kuras ziņa pēkšņi bija kļuvusi teju par interneta sensāciju. „Nebūtu bijis forši viņus fotografēt. Viņi izskatījās pēc diviem draugiem, kas kopīgi izgājuši patusēt.”

Bārā todien bijis vēl kāds „Krēslas” fans. Viņš raksta sekojošas rindas: „Kad tu vienkārši esi aizgājis pasēdēt uz bāru Losandželosā un pēkšņi tavā acu priekšā uzrodas Roberts Patinsons un Kristena Stjuarte. Edvards un Bella paši personīgi.”

„Viņi šķita kā divi draugi, kas atnākuši uz bāru,” arī viņš apliecina to pašu, ko iepriekšējā aculieciniece.

Kristena Stjuarte un Roberts Patinsons pēdējo reizi kopā nofotografēti Vācijā 2012. gada novembrī.

Viņi iepazinās un iemīlējās, filmējoties slavenajā vampīru sāgā. Patinsons tajā atveidoja simpātisku, taču bīstamu vampīru Edvardu Kalenu, savukārt Stjuarte tēloja skolnieci Bellu Svonu, kurā vampīrs iemīlējās.

Roberts Patinsons sāgā „Krēsla”

Roberts Patinsons sāgā „Krēsla”.

gallery icon
14

Patinsona un Stjuartes pašu mīlas stāstam pienāca beigas 2012. gadā, pēc tam, kad Kristena bija manīta skūpstāmies ar filmas „Sniegbaltīte un mednieks” precēto režisoru Rūpertu Sandersu.

Par spīti plaši apspriestajam neuzticības skandālam, Patinsons spēja piedot draudzenei un abi nolēma dot viens otram otru iespēju, un attiecības atjaunoja. Taču tās vairs nebija kā agrāk. Pāris uz visiem laikiem izšķīrās 2013. gada maijā.

Skandāls! Kristena Stjuarte krāpusi Patinsonu ar precētu vīrieti

gallery icon
42

2017. gadā intervijā izdevumam „The Sunday Times” Kristena Stjuarte norādījusi: „Kad es satikos ar Robertu, sabiedrība bija mūsu ienaidnieks – bet tā dzīvot nav iespējams.”

Pēc tam, kad uz ekrāniem iznāca pirmā sāgas „Krēsla” filma, aktieris Roberts Patinsons no mazpazīstama aktiera kļuva par superzvaigzni un sekssimbolu. Viņam bija romantiski noskaņotu fanu armija. Neskaitāmās aptaujās Patinsonu atzina par seksīgāko vīrieti pasaulē.

Kristena Stjuarte un Roberts Patinsons, apmeklējot 2012. gada Helovīna ballīti

gallery icon
4

„Man nepatika runāt par manām pirmajām attiecībām, kas tika publiski daudz apspriestas, jo gribēju, lai tas kas ir mans, paliktu tikai mans,” paskaidro Kristena. „Es būtu varējusi savu privāto dzīvi paturēt pie sevis uz mūžu. Taču es nevarēju iziet ārā, turoties kādam pie rokas, jo man sekoja ik uz soļa.”

„Esmu bijusi ļoti iemīlējusies ikvienā, ar kuru satikos,” Kristena pērn izteikusies intervijā žurnālam „Harper’s Bazaar”.

foto: Vida Press
Kristena Stjuarte ar mīļoto meiteni „Victoria’s Secret” modeli Stellu Maksvelu šā gada janvārī.

Aktrise, kuru jau kādu laiku vieno romantiskas jūtas ar sava dzimuma pārstāvi – „Victoria’s Secret” modeli Stellu Maksvelu –, pērn sniegtajā intervijā neizslēdza iespēju, ka viņa kādudien varētu atkal satikties ar vīrieti.

Kristena Stjuarte un Stella Maksvela

Kopš 2016. gada decembra sāgas „Krēsla” aktrisi Kristenu Stjuarti vieno romantiskas jūtas ar dziedātājas Mailijas Sairusas bijušo meiteni „Victoria’s Secret” ...

gallery icon
17

Roberts Patinsons 2014. gada septembrī sāka satikties ar ekstravaganto britu dziedātāju FKA Twigs, ar kuru 2015. gada aprīlī saderinājās. Pērnā gada oktobrī gan pāris saderināšanos atsauca un izšķīrās.

foto: Vida Press
Roberts Patinsons ar bijušo līgavu dziedātāju FKA Twigs. Aizvadītā gada oktobrī pāris saderināšanos atsauca un šķīrās.

Roberta Patinsona līgava kleitā ar ģenitāliju zīmējumiem

Aktiera Roberta Patinsona līgava, britu mūziķe FKA twigs uz prestižo „Met Gala” balli Ņujorkas Metropolitēna teātrī aizgājusi kleitā ar ģenitāliju ...

gallery icon
14