Kapitālisma nīdējs komiķis Rasels Brends Viktorijas laika mājā grib ierīkot peldbaseinu! FOTO
Komiķis Rasels Brends iecerējis nesen iegādātajā Viktorijas laika mājā veikt ievērojamus mūsdienīgus uzlabojumus. Viņš niedru jumta klātajā vēsturiskajā īpašumā iekārtos kino zāli un peldbaseinu.
Slavenības
2016. gada 11. aprīlis, 04:55

Kapitālisma nīdējs komiķis Rasels Brends Viktorijas laika mājā grib ierīkot peldbaseinu! FOTO

Jauns.lv

Dziedātājas Keitijas Perijas šķirtais vīrs, britu komiķis Rasels Brends gada sākumā par 3.3 miljoniem sterliņu mārciņu (4 miljoni eiro) nopircis senlaicīgu māju ar niedru jumtu vienā no smalkākajām vietām Oksfordšīras grāfistē Anglijā. Nu viņš gatavs ieguldīt 1 miljonu sterliņu mārciņu (1.2 miljoni eiro), lai vēsturisko celtni ievērojami modernizētu.

Multi miljonāra Rasela Brenda jaunā kotedža atrodas pie Temzas upes. Tā celtā Viktorijas laikā un mājā ir septiņas guļamistabas. Ēka atrodas rajonā, kur jau kopš 1951. gada dzīvojuši britu valdības pārstāvji no konservatīvās partijas.

40 gadus vecais komiķis gatavs iztērēt vienu miljonu britu mārciņu (1.2 miljoni eiro), lai ēkā veiktu ievērojamus renovācijas darbus. Vēsturiskajā celtnē viņš plāno ieviest tādas mūsdienu dzīves ērtības kā plašu mājas kinozāli un peldbaseinu. „Rasels vēlas tikai vislabāko un viņš var atļauties to nopirkt,” britu laikrakstam „The Sun” izteicies kāds vārdā nenosaukts paziņa. „Zem četrām acīm viņš atzinies, ka patīk smalkas un greznas lietas šajā dzīvē.”

Viktorijas laika īpašumā, ko aktieris nesen iegādājies, atrodas arī „ēka karietēm” un sava privāta laivu piestātne. Nekustamo īpašumu aģenti izteikušies, ka māja atrodas „idilliskā apkaimē” un ēku papildina „apburošs privāts dārzs”.

Vērienīgie mājas renovācijas darbi jau ir sākušies. Vannasistabās izklāts itāliešu marmors un virtuvē ievietota četru cepeškrāšņu „AGA” krāsns.

Kad par Rasela Brenda jauno pirkumu bija uzzinājis viņa draugs, grupas „Oasis” mūziķis Noels Galahers, viņš izsmēja komiķi: „Brends man teica, ka raksta jaunu grāmatu. Es jautāju, kā tad to sauks šajā reizē? „Tagad ar revolūciju, kas tā arī nekad nenotika”. Viņš spēlē Xbox. Revolucionārais Rasels aizrāvies ar „Play Station” spēlītēm.”

Rasels Brends sabiedrībā radījis dumpinieka un skandālista tēlu, un pats sevi mēdz dēvēt par revolucionāru. Taču šāds imidžs ievērojami kontrastē ar izvēlēto dzīvesvietu – klusu vietu Anglijas laukos, prom no kņadas un sabiedriskās dzīves. Daudzi uzskata, ka komiķis patiesībā ir liels liekulis. Turklāt šī nav pirmā reize, kad aktiera vārdi un darbi nesaskan.

Pēc tam, kad Brends pieprasīja, lai samazinātu nekustamo īpašumu cenas Londonā, aktieris aizsvilās ne pa jokam, kad atklātībā nonāca ziņa, ka viņam pieder 2 miljonus sterliņu mārciņu (2.5 miljoni eiro) vērts īpašums stilīgajā Hokstonas rajonā Londonas austrumos. Viņš TV reportieri nosauca par „nekrietnu”, kad tas ieminējās, ka arī aktieris zināmā mērā varētu būt vainojams augošajās dzīvesvietas cenās, jo viņš un viņam līdzīgi bagātnieki iegādājas īpašumus Londonā, un tā rezultātā tiek paceltas cenas arī visiem pārējiem.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press