foto: Instagram
Blogeris Jaroslavs priecē ar sevišķi pikantu bildīti - dupsi apaļu kā pilnmēness
Šādu attēlu Jaroslavs Barišņikovs publiskojis savā sociālajā kontā.
Trakā pasaule
2018. gada 23. janvāris, 20:25

Blogeris Jaroslavs priecē ar sevišķi pikantu bildīti - dupsi apaļu kā pilnmēness

Jauns.lv

Stilīgais "influenceris", par modes blogeri dēvētais androgīns Jaroslavs Barišņikovs beidzamā laikā savā "Instagram" kontā kļuvis sevišķi atklāts, atbrīvots un vaļsirdīgs, saviem sekotājiem piedāvājot pat tādus foto, kas pārsteidz.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Mākslinieks otrdienas pēcpusdienā savā kontā publicējis sevišķi jaudīgu fotogrāfiju. Tik jaudīgu, ka pēc tam viņam nācās pat sniegt paskaidrojumu.

Jaroslavs šajās dienās uzturas kaimiņzemē Krievijā, kur nodevies fotografēšanās priekam. Vienā no šādām sesijām tapis attēls ar puisi zeķbiksēs, uz ceļiem un atšautu dibentiņu.

Īsi pēc tā publiskošanas Jaroslavs savā "InstaStory" skaidrojis, ka tiem, kuri no viņa konta atseko šīs bildes dēļ, būtu jāiemācās baudīt dzīve. Turklāt šis attēls traktējams kā mode, norāda modelis.

Ticis laukā no depresijas

Kā liecina jaunieša ieraksti sociālajos tīklos, pēdējais pusgads Jaroslavam nebūt nav bijis viegls. Atklātības brīžos blogeris publiski vēstījis, ka 2018.gads viņam sācies grūti, un tikai pateicoties savam mīļotajam cilvēkam dvēseles smagmi iespējams pārvarēt. Visupirms Jaroslavam nav samaksāts par izdarītu darbu, tad viņš zaudējis darbu un cīnījies ar nespēju samaksāt tekošos rēķinus. Tad puisis publiskoja savas attiecības ar citu puisi un guvis mierinājumu tajā, ka paša māte bijusi saprotoša. "Arī prese bija diezgan saprotoša," viņš norāda, domādams publikāciju žurnālā "Privātā Dzīve", kas aprakstīja Jaroslava jaunās mīlošās attiecības. 

"Ja nebūtu šī puiša, es pat nezinu, vai varētu izturēt to visu, kas saucas "pieauguša cilvēka dzīve"," pauda Jaroslavs. 

foto: Instagram
Jaroslavs ar savu draugu.

 

 

Sāga ar jauno aifonu joprojām miglā tīta

Pērnā gada nogalē bijām spiesti vēstīt par notikumu, kas radīja plašu ažiotāžu vietējā tvitervidē, proti, Jaroslava Barišņikova centieni ārpus rindas tikt pie jaunā modeļa iPhone telefona mirkli pēc tam, kad tas parādījās tirgū. 

Jaroslava Barišņikova vietā katram būtu tiesības justies sašutušam, proti, viņš ir neizpratnē, kāpēc "Lattelecom" neparūpējas par zibenīgu tikšanu pie jaunā "iPhone X" tik ievērības cienīgai personai, kāds ir viņš. 

Kā tviterī norāda "Lattelecom", uz jaunajiem modeļiem ir rinda, un telefoni tiek piešķirti rindas kārtībā. Par to neapmierināts ir Jaroslavs, kurš nevar saprast, kad jaunais aparāts nonāks viņa rokās.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Kompānija publiskojusi saraksti ar klientu feisbukā. Tur lasāms blogera vēstījums: "Sveiki. Jau kārtējo dienu nespēju izsist no e-veikala darbiniekiem informāciju par iPhone X iegādes datumu. Jā, es zinu par rindu, bet man jāplāno laiks, jo plānoju braukt prom no valsts ceļojumā un gribu to darīt ar jaunu telefonu... [..] Es neticu, ka jums nav informācija par precīzu datumu," sūkstījās Barišņikovs.

Blogeris mudināja kompāniju "iekustināt procesus", lai jauno telefonu saņemtu ātrāk par citiem, pretī solot publisku pateicību kompānijai sociālajos tīklos, uzsverot, ka viņam ir daudz sekotāju. 

Kā novēroja Kasjauns.lv, tviterī Jaroslavam Barišņikovam astoņu gadu laikā piesekojuši 778 cilvēki; feisbukā viņa jaunumiem seko 745 lietotāju. Instagramā visvairāk - pāri par 2000 sekotāju.

Blogeris Deniss Ševeļovs, kā rādās, sava kolēģa sāpi ļoti labi sapratis, un tviterī pauda, ka sabiedrisko attiecību studentiem tik nopietna lieta būtu jārāda kā precedents nepieņemamai uzņēmuma rīcībai. Turklāt viņam zināms, ka citi cilvēki pamanījušies jauno iPhone dabūt bez rindas.

Vai Barišņikovs ticis pie kārotā tālruņa, ticamu ziņu pagaidām nav.