foto: Instagram
Tīne izkropļo sevi ar plastiskajām operācijām, lai izskatītos kā Andželina Džolija
Irāniete Sahāra Tabara dievina aktrisi Andželinu Džoliju un ir gatava darīt jebko, lai viņai līdzinātos.
Slavenības
2017. gada 4. decembris, 08:55

Tīne izkropļo sevi ar plastiskajām operācijām, lai izskatītos kā Andželina Džolija

Kasjauns.lv

19 gadus vecā irāniete Sahāra Tabara veikusi 50 plastiskās operācijas, lai līdzinātos savai iemīļotajai aktrisei Andželinai Džolijai.

Izdevums „Al Arabiya” raksta, ka Sahāra Tabara ir viena no „lielākajām Džolijas fanēm un gatava uz visu, lai tikai varētu līdzināties šai Holivudas aktrisei”. Līdzība tiešām ir saskatāma, taču viņa vairāk atgādina izkropļotu Džolijas karikatūru, ne skaisto aktrisi.

Daži Sahāru iesaukuši par „līgavu līķi”, jo viņa atgādinot personāžu no režisora Tima Bērtona tāda paša nosaukuma filmas.

Daudzo plastisko operāciju rezultātā arī jaunietes patiesais vecums kļuvis nenosakāms. Kamēr daudzviet raksta, ka Tabara ir 19 gadus veca, atrodas arī daži informācijas avoti, kas norāda, ka viņai esot 22 vai 29 gadi.

Šokējošās pārvērtības piesaistījušas Sahārai lielu uzmanību, jaunietei ir vairāk nekā 324 000 „Instagram” bloga sekotāju.

Runā, ka viņa moka sevi ne tikai ar plastiskajām operācijām, bet arī ar badošanos, jo Džolija taču arī ir ārkārtīgi kārna. Ievērojot striktas diētas, Sahāra Tabara nokritusies svarā līdz 40 kilogramu atzīmei.

Vairāki Sahāras interneta bloga sekotāji pauduši aizdomas, ka, iespējams, jauniete nemaz nav gūlusies zem plastikas ķirurgu naža. Esot visnotaļ iespējams, ka šādu izskatu viņa panākusi ar savu dramatisko nokrišanos svarā un vaigu, deguna un lūpu protēzēm, ko pielīmējusi uz sejas un ar veiksmīgas dekoratīvās kosmētikas palīdzību „notušējusi”, radot iespaidu par plastiskajām operācijām.

A post shared by TVN Panamá (@tvnpanama) on

sahar tabar before and after #beforeandafter #plasticsurgery #sahartabar @sahartabar_official

A post shared by 💉Before&After 💉 (@plasticinspirationx) on

#SaharTabar got many plastic surgeries done to look like #AngelinaJolie but they clearly went wrong! 🙈🙈😵

A post shared by Paperazzi Magazine (@paperazzimagazine) on

#sahartabar

A post shared by Todd.Pot (@todd.pot) on