foto: Vida Press
Kadrs pa kadram. Džonijs Deps izģērbjas jaunajā Merilina Mensona videoklipā
Aktieris Džonijs Deps jaunajā Merilina Mensona mūzikas videoklipā vētraini izklaidējas trijatā...
Slavenības
2017. gada 16. novembris, 16:16

Kadrs pa kadram. Džonijs Deps izģērbjas jaunajā Merilina Mensona videoklipā

Kasjauns.lv

Holivudas aktieris Džonijs Deps, ko īpaši iemīļojuši bērni kā pirātu Džeku Sperovu no „Karību jūras pirātu” franšīzes, nesen kā nofilmējies ļoti pikantās ainās šokrokera Merilina Mensona jaunākajā mūzikas videoklipā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Amerikāņu šokrokera Merilina Mensona (48) jaunajā mūzikas videoklipā „KILL4ME” valda īstenas orģijas. Aktieris Džonijs Deps izģērbjas kameru priekšā un piedalās kaislīgās mīlas rotaļās trijatā. Mežonīgajās ainiņās Deps un abas meitenes drudžaini plēš nost viens otram drēbes...

Džonijs Deps izģērbjas Merilina Mensona jaunajā videoklipā

Aktieris Džonijs Deps jaunajā Merilina Mensona mūzikas videoklipā vētraini izklaidējas trijatā.

gallery icon
39

Darbība notiek ērmīgā mājā, kurā 54 gadus vecais aktieris ierodas un sastop abas karstasinīgās daiļavas. Vēlāk trijotnei pievienojas arī pats šokrokeris Mensons...

Merilins Mensons un Džonijs Deps ir seni draugi. Šokrokeris šoreiz izmantojis pazīšanos un uzaicinājis Holivudas superzvaigzni nofilmēties viņa klipā.

Aizvadītajā gadā Džonijs Deps bija ierauts vētrainā šķiršanās procesā no gados jaunās sievas aktrises Amberas Hērdas. Ambera bijušo vīru vainoja vardarbībā un miesas bojājumu nodarīšanā.

Merilins Mensons aizstāvēja savu draugu Depu, uzskatot, ka plašsaziņas līdzekļi aktieri burtiski „piesituši krustā”, vainojot visos pasaulīgajos grēkos.

Šokrokeris uzskatīja, ka Hērdas izteiktie apvainojumi esot absolūtākās muļķības, kam viņš nekad nebūtu gatavs piekrist, ja mūziķi izsauktu liecināt tiesā.

Pats aktieris oficiālā paziņojumā rakstīja: „Manas attiecības ar Amberu bija ārkārtīgi kaislīgas, dažkārt ēteriskas, bet vienmēr mīlestības vadītas.”

Ja tu esi reģistrēts Google konta lietotājs, kuram ir vismaz 18 gadu, Merilina Mensona jaunāko videoklipu vari noskatīties šeit:

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās