foto: Vida Press
Mailija Sairusa, iespējams, slepus apprecējusies
Mailijas Sairusas un Laiema Hemsvorta zeltnešus rotā gredzentiņi, kas ļoti atgādina laulības stīpiņas.
Slavenības
2017. gada 12. novembris, 06:34

Mailija Sairusa, iespējams, slepus apprecējusies

Kasjauns.lv

Dziedātāja un aktrise Mailija Sairusa (24) un aktieris Laiems Hemsvorts (27) nepieliek daudz pūļu, lai atspēkotu baumas par „slepenajām laulībām”. Nesen abi redzēti pilsētā dodamies pēc kafijas, un abu kreisās rokas zeltnešus rotāja zelta gredzentiņi.

Mailija Sairusa un Laiems Hemsvorts redzēti Savannas pilsētā Džordžijas štatā iznākam no kafijas veikala. Abiem bija gredzeni uz TĀ pirksta. Hemsvorts šobrīd uzturas Džordžijas štatā, kur strādā pie savas jaunākās filmas „Killerman”. Savukārt Sairusa apmeklējusi Savannu, lai pabūtu kopā ar mīļoto.

Mailija Sairusa un Laiems Hemsvorts dodas pēc kafijas

Mailija Sairusa un Laiems Hemsvorts dodas pēc kafijas.

gallery icon
7

Interesanti, ka tieši Savannā pāris 2009. gadā iepazinās un viens otrā iemīlējās. Tolaik abi šajā pilsētā strādāja pie filmas „The Last Song”.

Mailija Sairusa un Laiems Hemsvorts filmā „The Last Song”

gallery icon
6

Austrāliešu žurnāls „NW” raksta, ka Mailija un viņas austrāliešu draugs gredzenus mijuši jau šā gada aprīlī abu kopīgajās mājās Malibu (ASV). „Man teica, ka šīs kāzas apmeklējuši tikai daži cilvēki. Viņi tad arī ir vienīgie, kas par to zina,” apliecinājis kāds vārdā nenosaukts paziņa. „Mailija un Laiems par to nav darījuši zināmu publiski un arī tuvākajā laikā neplāno.”

Mailija Sairusa un Laiems Hemsvorts atpūšas pludmalē

Dziedātāja Mailija Sairusa atpūšas Malibu pludmalē. Kamēr draugs aktieris Laiems Hemsvorts nododas sērfošanai okeāna viļņos, viņa bauda saulīti liedagā.

gallery icon
19

Trīs gadus pēc iepazīšanās – 2012. gada maijā – Sairusa un Hemsvorts paziņoja par saderināšanos, bet 2013. gada septembrī to atsauca un publiski paziņoja, ka ir šķīrušies.

Pāris atjaunoja attiecības 2015. gada decembrī un dziedātājas pirkstā atkal parādījās saderināšanās gredzens, kuru līgavainis reiz jau bija viņai sniedzis.

Mailija Sairusa un Laiems Hemsvorts 2012. gadā

gallery icon
16

Dziesma „Malibu”, ko Mailija sakomponēja pēc attiecību atjaunošanas, ir par Laiemu Hemsvortu. „Viņi runās par mani, ja redzēs kopā ar Laiemu iznākam no restorāna,” savulaik izteicās Sairusa. „Tad kāpēc gan neuzrakstīt un nepateikt: ‘Lūk, kā es jūtos!’”

☀️☀️☀️ pool daaaaaze

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

„Satikties ar kādu, kurš ir mūziķis [kā es], iespējams, ir pats sliktākais, kas vien var būt, jo tu vienmēr par slikto pastāsti dziesmās. Tas ir nenovēršami,” atzīst Sairusa.

Varbūt nākamajā dziedātājas albumā uzzināsim, ir viņa ir oficiāli precējusies vai tomēr ne?