foto: Vida Press
Jūens Makgregors šķir 22 gadus ilgo laulību pēc tam, kad atklātībā nonāk foto, kur viņš skūpstās ar kolēģi
Evans Makgregors un Īva Mavrakisa laulībā nodzīvojuši 22 gadus, bet nu šķiras.
Slavenības
2017. gada 25. oktobris, 16:18

Jūens Makgregors šķir 22 gadus ilgo laulību pēc tam, kad atklātībā nonāk foto, kur viņš skūpstās ar kolēģi

Jauns.lv

Īsi pēc tam, kad atklātībā nonākušas fotogrāfijas, kurās aktieris Jūens Makgregors redzams skūpstāmies ar filmas „Fargo” kolēģi Mēriju Elizabeti Vinstedu, aktieris publiski paziņojis par šķiršanos no sievas. Fotogrāfijas gan neesot devušas iemeslu šķirt laulību, tā izirusi jau agrāk.

foto: Vida Press
Seriāla „Fargo” aktrise Mērija Elizabete Vinsteda.

Skotu aktieris Jūens Makgregors (46) un viņa sieva francūziete Īva Mavrakisa pēc laulībā nodzīvotiem 22 gadiem nolēmuši iet šķirtus ceļus jau šā gada maijā. Šajā pašā mēnesī izirusi arī aktrises Mērijas Elizabetes Vinstedas (32) laulība ar bērnu dienu mīlestību Railiju Sternsu.

Jūens Makgregors ar sievu Īvu Mavrakisu

Skotu aktieris Jūens Makgregors ar sievu franču aktrisi Īvu Mavrakisu.

gallery icon
31

Ļaudis baumoja, ka Makgregora laulība izjukusi pēc tam, kad viņš nedēļas nogalē manīts kaislīgi skūpstam Mēriju Elizabeti kādā no kafejnīcām Londonas rietumos.

Taču tas nav tiesa. Kāds no aktiera paziņām apliecinājis slavenību žurnālam „People”, ka Jūens ar sievu Īvu pieņēmuši lēmumu par šķiršanos jau pirms pieciem mēnešiem.

Makgregora un Vinstedas pārstāvji pagaidām sīkākus komentārus nav snieguši.

Seriālā „Fargo” Mērija Elizabete Vinsteda atveido Makgregora mīļoto sievieti Nikiju Svango.

foto: Vida Press
Jūens Makgregors un Mērija Elizabete Vinsteda seriāla „Fargo” reklāmas pasākumā.

Aculiecinieki, kas redzējuši abus aktierus skūpstāmies Londonas kafejnīcā apliecina, ka pirms šī skūpsta abi bija nodevušies vismaz stundu garām sarunām. Pēc kafejnīcas apmeklējuma abi devušies prom uz Jūena motocikla.

„Jūens un Mērija Elizabete bija kopā, un viens otra sabiedrībā jutās ļoti atraisīti,” britu bulvārpreses izdevumam „The Sun” norādījis kāds aculiecinieks.

foto: Vida Press
Makgregors ar sievu 1996. gadā.

„Kafejnīca bija ļaužu pilna. Tajā vēl piedevām visu laiku nāca un gāja šoferīši, kas izvadā ēdienu pēc pasūtījuma. Jūens un Mērija Elziabete bija iegrimuši sarunā un te sabija vairāk nekā stundu. Promejot viņa uzsēdās uz Jūena motocikla, un aizbrauca abi kopā.”

Ar nākamo sievu Īvu Mavrakisu Makgregors iepazinās 1995. gadā, strādājot pie TV seriāla „Kavanagh QC”. Pārim ir četri kopīgi bērni – Klāra (21), Džemjans (16), Estere (15) un Anuka (6).

Pēdējo reizi pāris kopā nofotografēts šā gada aprīlī, kad apmeklēja saviesīgu vakaru Ņujorkā.

foto: Vida Press
Makgregors un Mavrakisa šā gada aprīlī. Šī ir pēdējā reize, kad pāris nofotografēts kopā apmeklējam saviesīgu pasākumu.