Slavenības
2017. gada 8. septembris, 06:36

Osbornu ģimenes drāma: „Ozijs mani krāpa ar sešām sievietēm”

Kasjauns.lv

Pirms pusotra gada pasaule uzzināja par rokera Ozija Osborna četrus gadus ilgušo dēku ar savu frizierīti. Sieva TV personība Šārona Osborna (64) solījās šo sānsoli vairs nepiedot, tomēr šķiršanās nesekoja. Nesen Šārona atklājusi, ka vīrs viņu patiesībā krāpis ar sešām sievietēm!

„Ar kādu krievu pusaudzi, tad ar masieri Anglijā, mūsu masieri ASV un mūsu pavāri,” sarunā ar izdevuma „The Telegraph” reportieri atzinusies grupas „Black Sabbath” līdera Ozija Osborna laulātā draudzene Šārona. „Viņa bija pa sievietei dažādās pasaules valstīs. Būtībā, ja esi sieviete un piekrīti masēt viņam muguru vai padod iepirkumu ratiņus, lai Dievs tev stāv klāt!”

foto: Instagram, Vida Press
Ar šo fotogrāfiju TV personība Kellija Osborna sveic savus vecākus kāzu jubilejā. „Mamma un tēti, daudz laimes 35. kāzu gadadienā. Paldies, ka rādat man, kas ir īsta mīlestība!”

Visplašāk apspriesta ir Ozija Osbona dēka ar frizierīti Mišelu Pagu, kas sievai aiz muguras turpinājusies četru gadu garumā. Šārona par to uzzināja pavisam nejauši pirms pusotra gada, kad izlasīja e-pasta ziņojumu, ko vīrs kļūdas pēc bija nosūtījis viņai, lai gan tas bija paredzēts mīļākajai.

„Kad uzzināju par frizieri, nespēju tam noticēt,” atceras Šārona. „Jo neviena no šīm sievietēm nav skaistule. Viņš to darīja tikai, lai kaut kā aizpildītu tukšumu.”

foto: Instagram, Vida Press
Šo fotogrāfiju no jaunības dienām „Instagram” blogā publiskojusi Šārona. „Paldies, Ozij, par 35 trakiem un brīnišķīgiem gadiem,” viņa raksta.

Kad Ozija dēka ar frizieri nāca atklātībā, Šārona bija tik nikna, ka reizi par visām reizēm nolēma pielikt punktu šīm attiecībām un 33 gadus ilgajai laulībai. Ozijs jau agrāk bija krāpis sievu, taču Šārona to spējusi piedot, jo viņš vienmēr bijis apreibinošo vielu ietekmē. Taču pēdējo gadu laikā rokeris bija atbrīvojies no alkohola atkarības un skaidrā prātā piekopto dēku viņa nespēja piedot.

foto: Instagram, Vida Press
Šā gada vasarā uzņemts „selfijs”.

2016. gada maijā pāris pašķīrās. Oficiāls iesniegums tiesā gan nesekoja.

Jau tā paša gada jūlijā rokeris kādā no intervijām atzina, ka attiecības ar sievu esot atjaunojis. Mēnesi vēlāk šovā „The Talk” Šārona atzina, ka vīrs piekritis ārstēties no seksa atkarības.

Pavisam nesen – gada sākumā – abi pat atjaunojuši laulības zvērestus.

Ozijs Osborns ar bērniem jaunībā

gallery icon
9

Ozijs Osborns parāda acis bez saulesbrillēm

gallery icon
6

Kellija Osborna ar tēvu Oziju Osbornu

TV personība Kellija Osborna ar tēvu, grupas „Black Sabbath” līderi Oziju Osbornu

gallery icon
18