1dienas
19stundas
37minūtes
59sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Džordžs Klūnijs pirmo reizi runā par „šausminošo” tēva pieredzi
foto: Pacific Press/Sipa USA/ Vida Press
Džordžs Klūnijs atzinies, ka atbildība par divu mazu cilvēciņu dzīvi ir biedējoša. Viņš nekad nav domājis, ka šādos gados kļūs par dvīņu tēti. Taču aktieris ir priecīgs, piedalās bērnu kopšanā un slavē sievu Amalu.
Slavenības

Džordžs Klūnijs pirmo reizi runā par „šausminošo” tēva pieredzi

Kasjauns.lv

Nesenā intervijā Holivudas aktieris Džordžs Klūnijs (56) pastāstījis, kāda ir viņa ģimenes dzīve pēc dvīņu Aleksandra un Ellas nākšanas pasaulē.

Džordžs Klūnijs pirmo reizi runā par „šausminošo” ...

Klūniju villa Itālijā pie Komo ezera

Klūniju villa Itālijā pie Komo ezera.

Aktiera Džordža Klūnija un viņa sievas, cilvēktiesību advokātes Amalas Klūnijas (39), bērni pasaulē nāca šā gada 6. jūnijā. Intervijā Klūnijs nenoliedz, ka dvīņu audzināšana ir „biedējoša”, taču viņš ārkārtīgi slavē Amalu, cik sievai viss labi padodas.

„Pēkšņi tu esi atbildīgs par citiem cilvēkiem, un tas ir šausminoši,” Klūnijs norādījis intervijā ar „Associated Press” reportieri. „Amala ir kā olimpisko spēļu atlēte. Viņai viss sanāk tik skaisti.”

Dodoties vakariņās uz restorānu, aktiera Džordža Klūnija dzīvesbbiedre cilvēktiesību advokāte Amala Klūnija bija ģērbusies modes nama „Stella McCartney” maxi kleitā no jaunākās kolekcijas.

Džordžs un Amala Klūniji dodas prom no restorāna

Dodoties vakariņās uz restorānu, aktiera Džordža Klūnija dzīvesbbiedre cilvēktiesību advokāte Amala Klūnija bija ģērbusies modes nama „Stella McCartney” maxi kleitā ...

„Oskara” balvas laureāts atzinis, ka viņa dzīve tagad izskatās pavisam citāda, nekā viņš bija iztēlojies, kāda tā būs šādā vecumā. Taču aktieris arīdzan norādījis, ka piedalās nepilnu trīs mēnešus veco bērnu kopšanā un palīdz Amalai.

„Šobrīd mans pienākums ir autiņbiksīšu mainīšana un pastaigāšanās ar viņiem,” paskaidrojis Džordžs. „Es patiešām nedomāju, ka 56 gadus vecumā būšu dvīņu tēvs. Nestādiet plānus. Izbaudiet, ko dzīve sniedz.”

Klūniju pāris pirmoreiz iziet sabiedrībā pēc dvīņu piedzimšanas

Džordžs un Amala Klūniji kopā ar draugiem dodas vakariņot uz restorānu Ītālijā pie Komo ezera. Šī ir pāra pirmā iziešana ...

Klūnijs šobrīd ir aizņemts arī savā radošajā darbībā. Viņš aktīvi reklamē jaunāko filmu – drīzumā uz ekrāniem gaidāmo „Suburbicon”, kuras pirmizrāde paredzēta Venēcijas kinofestivālā. Tiek prognozēts, ka uz filmas pirmizrādi ieradīsies arī Klūniju pāris. Ja tā notiks, šis būs jauno vecāku pirmais saviesīgais pasākums, ko viņi apmeklēs pēc dvīņu nākšanas pasaulē.

Topošie vecāki Džordžs un Amala Klūniji Parīzē

Topošie vecāki Džordžs un Amala Klūniji Parīzē

Lai gan Džordža dzīve tagad ir radikāli mainījusies, Ella un Aleksandrs cenšoties ieviest „rituālu”, ar kuru tētim nākas sadzīvot.

„Man tagad jātīra vēmekļi no sava smokinga,” intervijā ar „Associated Press” pajokojis aktieris. „Agrāk tie bija tikai mani vēmekļi, bet tagad ir dvīņu vēmekļi. Viss nostājies savās vietās.”

Tā mīl Džordžs un Amala Klūniji

Džordžs un Amala Klūniji apprecējās 2014. gada septembrī. 2017. gada jūnijā viņi kļūs par vecākiem saviem pirmdzimtajiem. Ģimenē gaidāmi dvīnīši.

Džordžs Klūnijs un Amala Alamuddina dodas reģistrēt laulību civilā ceremonijā

Kāzu svinību ceturtajā dienā Džordžs Klūnijs un Amala Alamuddina devās reģistrēt laulību civilā ceremonijā.

Džordžs un Amala Klūniji filmas „Hail, Caesar!” pirmizrādes vakarā Losandželosā

Džordžs un Amala Klūniji filmas „Hail, Caesar!” pirmizrādes vakarā Losandželosā. Saviesīgajam pasākumam Klūnija kundze izvēlējusies sievišķīgu un romantisku zīmola „Giambattista ...