foto: Instagram, Vida Press
Džonsons vairs nav vislabāk apmaksātais aktieris pasaulē. Uzzini, kurš stājies viņa vietā!
Lai gan aktieris Dveins Džonsons šogad nopelnījis par pusi miljona vairāk nekā pērn, viņš ierindojies vien otrajā pozīcijā labāk apmaksāto aktieru sarakstā.
Slavenības
2017. gada 23. augusts, 14:10

Džonsons vairs nav vislabāk apmaksātais aktieris pasaulē. Uzzini, kurš stājies viņa vietā!

Kasjauns.lv

Finanšu žurnāls „Forbes” izpētījis, kurš šogad dēvējams par labāk apmaksāto aktieri pasaulē. Un tas nav Dveins Džonsons jeb The Rock, kurš šo godu izpelnījās pērn.

Labāk apmaksātie aktieri 2017. gadā

Labāk apmaksātie aktieri 2017. gadā.

gallery icon

Šogad par vislabāk apmaksāto aktieri pasaulē atzīts Marks Vālbergs. Pateicoties lomai filmā „Transformers: The Last Night” un drīzumā gaidāmajai „Daddy’ Home 2” aizvadīto divpadsmit mēnešu laikā Vālberga bankas konts papildinājies par 68 miljoniem ASV dolāru.

Dveins Džonsons šogad nopelnījis 65 miljonus, kas ir par pusmiljonu vairāk nekā 2016. gadā, tomēr palicis saraksta otrajā pozīcijā. Šādi ienākumi aktierim ir pateicoties filmai „Baywatch”, drīzumā gaidāmajam „Jumanji” rīmeikam un telekanāla HBO šovam „Ballers”.
 

foto: Instagram, Vida Press
Lai gan aktieris Dveins Džonsons šogad nopelnījis par pusi miljona vairāk nekā pērn, viņš ierindojies vien otrajā pozīcijā labāk apmaksāto aktieru sarakstā.

Labāk apmaksāto aktieru sarakstā vēl ierindojas Dveina Džonsona kolēģis no filmas „The Fate of the Furious” Vins Dīzels ar 54.4 miljoniem ASV dolāru; Adams Sandlers, kuram sadarbība ar „Netflix” ienesusi 50.5 miljonus ASV dolāru un aizvien aktīvais un atraktīvais Džekijs Čans, kurš pērnā gada laikā nopelnījis 49 miljonus ASV dolāru.

foto: Adam Bielawski/WENN.com/Vida Press
Šogad par vislabāk apmaksāto aktieri atzīts Marks Vālbergs.

Šis saraksts uzskatāmi pierāda: ja vēlies nonākt vislabāk apmaksāto aktieru skaitā, pacenties dabūt lomu grāvējā par supervaroņiem. Kriss Hemsvorts atveido Toru supervaroņu filmu projektā „Marvel Cinematic Universe”, kurā šobrīd iekļautas 10 filmas. Viņa esamība šajā sarakstā atzīta par straujāko kāpumu. Aizvadītā gada laikā viņa ienākumi palielinājušies 250 reizes!

Vairāk pelnošo aktieru TOP’20 ir arī jauni vārdi. Kā, piemēram, aktieris Raiens Reinoldss, Džeremijs Renners un Marks Rafalo. Kā Renneram, tā Rafalo ir līgums ar „Marvel Cinematic Universe”. Lai gan „Forbes” nenosauc Reinoldsa galveno ienākumu gūšanas vietu, visticamāk tas ir honorārs par viņa darbu plašu popularitāti iemantojušajā filmā „Deadpool”.

Arī, ja neesi Holivudas aktieris, ir izredzes nonākt „Forbes” gadskārtējā vislabāk pelnošo aktieru sarakstā. Trīs no TOP’10 ierindotajiem aktieriem nāk no Bolivudas – tie ir indiešu kino aktieri Šahs Rukhs Khans, Salmans Khans un Akšejs Kumars.

Aizvadītajā nedēļā publiskoto visvairāk nopelnījušo aktrišu topā šogad par uzvarētāju atzīta Emma Stouna. Viņa aizvadīto 12 mēnešu laikā nopelnījusi 26 miljonus ASV dolāru.