foto: Splash News/ Vida Press
Tā Klūniju ģimene dzīvo Itālijā, mājā pie Komo ezera
Klūniju greznā villa pie Komo ezera.
Slavenības
2017. gada 23. augusts, 18:33

Tā Klūniju ģimene dzīvo Itālijā, mājā pie Komo ezera

Kasjauns.lv

Vēl ne tik sen Holivudas aktieris Džordžs Klūnijs (56) savā greznajā villā Itālijā pie Komo ezera rīkoja smalkas ballītes, ko apmeklēja tādas zvaigznes kā Breds Pits, Džūlija Robertsa un Dženifera Anistone. Taču šī vasara ir atšķirīga no visām iepriekšējām. Šogad brīvdienu mājās Džordžam ar sievu Amalu (39) nākas aizvadīt negulētas naktis, rūpējoties par jaundzimušajiem dvīņiem.

Klūniju villa Itālijā pie Komo ezera

Klūniju villa Itālijā pie Komo ezera.

gallery icon
14

Tagad aktiera Džordža Klūnija glaunajā villā pie Komo ezera nenotiek vērienīgas ballītes līdz pat agrai rīta stundai. Tagad Džordžs un viņa daiļā sieviņa cilvēktiesību advokāte Amala Klūnija vakaros pie miera dodas ātri, jo viņi ir vecāki jūnijā dzimušiem dvīņiem Ellai un Aleksandram.

Lai gan Amala izejot sabiedrībā mirdz tāpat kā iepriekš un nemaz nešķiet ģimenes rūpju nogurdināta, nevar neievērot negulētās naktis jaunā tēva Džordža Klūnija sejā. Tajās retajās reizēs, kad pāris iziet vakarā uz restorānu, aktieris izskatās saguris, par ko liecina arī „maisiņi” zem acīm.

foto: Daniele Butti / Splash News/ Vida Press
Dodoties vakariņās uz restorānu, Amala bija ģērbusies modes nama „Stella McCartney” maxi kleitā no jaunākās kolekcijas.

Nesen Amala kopā ar vīru devusies uz itāliešu restorānu „Harry’s Bar”. Jaunā māmiņa bija ģērbusies elegantā zaļā maxi kleitā no modes nama „Stella McCartney” jaunākās kolekcijas. Pat neraugoties uz to, ka tērps nebija augumam piegulošs, bet gan brīvi krītošs, bija acīmredzams, ka Amala jau atguvusi agrāko slaido figūru. Amalas seju klāja nevainojams meikaps, bet galveno akcentu viņa bija likusi uz tumši sarkani krāsotām lūpām.

Džordžs un Amala Klūniji dodas prom no restorāna

Dodoties vakariņās uz restorānu, aktiera Džordža Klūnija dzīvesbbiedre cilvēktiesību advokāte Amala Klūnija bija ģērbusies modes nama „Stella McCartney” maxi kleitā ...

gallery icon
10

Lielāko daļu laika Džordžs un Amala pavada prom no sabiedrības – savā skaistajā villā. „Viņi ir ļoti aizņemti rūpēs par mazuļiem, taču viņiem abiem ļoti patīk būt par vecākiem,” par Klūniju pāri izteicies kāds ģimenes draugs. „Laiks ir fantastisks – saulains un silts katru dienu. Džordžs un Amala izbauda vasaru kopā ar bērniem.”

Kad pāris iziet vakariņās uz restorānu, viņi ārpus mājām neuzturas ilgi. Agrāk pāris mēdza restorānā pavadīt vairākas stundas, bet tagad ātri vien dodas atkal mājup.

Klūniju pāris pirmoreiz iziet sabiedrībā pēc dvīņu piedzimšanas

Džordžs un Amala Klūniji kopā ar draugiem dodas vakariņot uz restorānu Ītālijā pie Komo ezera. Šī ir pāra pirmā iziešana ...

gallery icon
11

Topošie vecāki Džordžs un Amala Klūniji Parīzē

gallery icon
10

Māmiņas cerībās esošā Amala Klūnija dodas uz darbu Ņujorkā

gallery icon
8

Tā mīl Džordžs un Amala Klūniji

Džordžs un Amala Klūniji apprecējās 2014. gada septembrī. 2017. gada jūnijā viņi kļūs par vecākiem saviem pirmdzimtajiem. Ģimenē gaidāmi dvīnīši.

gallery icon
19

Džordžs Klūnijs un Amala Alamuddina dodas reģistrēt laulību civilā ceremonijā

Kāzu svinību ceturtajā dienā Džordžs Klūnijs un Amala Alamuddina devās reģistrēt laulību civilā ceremonijā.

gallery icon
29