foto: Instagram, Vida Press
Aktrise Keita Hadsone noskuj matus
Aktrise Keita Hadsone atrādījusi faniem savu jauno frizūru.
Slavenības
2017. gada 28. jūlijs, 15:24

Aktrise Keita Hadsone noskuj matus

Kasjauns.lv

Holivudas aktrise Keita Hadsone lomas dēļ šķīrusies no savām zeltainajām matu cirtām un noskuvusi tos tikpat kā uz nullīti.

Aktrise Keita Hadsone kopā ar dziedātāju Sia šobrīd strādā pie kādas filmas, kur viņas varonei ir īsa „zēngalviņa”. Ar mūsdienu plašajām iespējām, varētu filmējoties likt parūku un neviens pat tuvplāna epizodēs nepateiktu, ka tie nav aktrises īstie mati. Tomēr Keita Hadsone izvēlējusies iejusties tēlā par visiem 100% un nav iebildusi savus skaistos matus nogriezt pavisam. Arī viņa būs vadījusies pēc principa: mati nav zobi – ataugs.

Freedom 🙌💇 Compliments of @siathisisacting ❤️ #OurBeautifulDirector

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Pagaidām nav plašākas informācijas par kino projektu, kura dēļ „Oskara” balvai nominētajai aktrisei nācies šķirties no matiem. Vairumam aktrises fanu pat patīk Hadsones jaunā frizūra. Viņi atzīst, ka glītai sejai viss piestāv, pat ja tie ir tikai dažus milimetrus gari mati.

foto: Apega/WENN.com/Vida Press
Aktrise Keita Hadsone vēl ar gariem matiem.

Pērn matus uz nullīti noskuva seriāla „Amulets” („Charmed”) zvaigzne Rouza Makgovana, turklāt viņa no matiem nešķīrās mākslas vārdā, šāda „frizūra” bija viņas brīva izvēle.

Pirms diviem gadiem viņa pirmoreiz atvadījās no matiem. Rouza tolaik sociālajos tīklos rakstīja – „Vairs tos nevēlos,” un papildināja ar ierakstiem „Citplanētiete ir ieradusies”, „Nav matu, nav problēmu. Goda vārds, tas sniedz neizsakāmu brīvību.”

Aktrise Rouza Makgovana noskuvusi matus

Seriāla „Amulets” („Charmed”) aktrise un šokrokera Merilina Mensona bijusī draudzene Rouza Makgovana no matiem nav šķīrusies mākslas vārdā, šāda „frizūra” ...

gallery icon
7

Lomu dēļ savulaik no matiem šķīrušās arī tādas aktrises kā Demija Mūra un Natālija Portmane.

Viena no populārākajām kino epizodēm ar Demijas Mūras līdzdalību vērojama 1997. gadā iznākušajā filmā „Kareive Džeina”, kurā viņa pati sev noskuj matus.

Demija Mūra filmā „Kareive Džeina”

Demija Mūra 1997. gadā iznākušajā filmā „Kareive Džeina”.

gallery icon
10

Pirms pāris gadiem no matiem šķīrās arī Demijas Mūras jaunākā meita Talula. Savā „Instagram” blogā viņa pat ievietoja attēlu, kurā iemūžināts mirklis, kā mamma ar skujamo aparātu rokās atbrīvo meitas galvu no matiem. Talulas jaunais izskats nesa rezultātus. Meitene saņēma modeles darba piedāvājumu un kļuva par zīmola „Zana Bayne” reklāmas seju. Pēc tam gan jauniete matus atkal ataudzējusi.

Demijas Mūras un Brūsa Villisa meita Talula noskuvusi matus

Demijas Mūras un Brūsa Villisa meita Talula noskuvusi matus un saņēmusi modeles darba piedāvājumu!

gallery icon
12

Taču viena no populārākajām, ja ne pati populārākā, skūtās galvas īpašniece ir īru dziedātāja Šineida O’Konora, kura pasaules uzmanību izpelnījās 1990. gadā ar videoklipu dziesmai „Nothing Compares 2U”.

Penelope Krusa filmā „Ma Ma”

Filmā „Ma Ma” aktrise Penelope Krusa atveido bez darba palikušu skolotāju, kas saslimusi ar krūts vēzi.

gallery icon
4

Slavenās dāmas ar un bez matiem

gallery icon
11