Arnis Krauze un Žaklīna Cinovska slimnīcā guļ kaimiņos
foto: Facebook.com
„Kāds nolēma, ka man jāpaņem pauze un mierīgi dažas dienas vienkārši jāpaguļ – jāapstājas,” par saslimšanas cēloni teic Arnis Krauze.
Slavenības
2017. gada 13. jūlijā, 05:41

Arnis Krauze un Žaklīna Cinovska slimnīcā guļ kaimiņos

Kasjauns.lv

Pagājušajā nedēļā veselības stāvokļa dēļ “Linezera” slimnīcas blakus palātās attapās režisore Žaklīna Cinovska (50) un žurnālists Arnis Krauze (39).

Arnis Krauze un Žaklīna Cinovska slimnīcā guļ kaim...

Slimnīcā Arnis Krauze nonāca pa taisno no darba Latvijas Radio, kur viņš raidījumā “Krustpunktā” aizvietoja Aidi Tomsonu. Interesanti, ka pēc vairāku dienu sliktās pašsajūtas Arņa temperatūra sākusi strauji celties tieši brīdī, kad viņš radio vadīja diskusiju par ģimenes ārstu streiku. „Kad pēc diskusijas vēl bija jānovada “Brīvais mikrofons”, mani pārņēma pamatīgs drudzis. Izejot no studijas, izmērīju temperatūru – tā bija 39,” sarunā ar žurnālu “Kas Jauns” atceras Arnis.
Ironiski, bet tūlīt pēc radio raidījuma viņam nācās meklēt savas ģimenes ārstes palīdzību, kura, par laimi, bijusi pieejama un nosūtījusi žurnālistu uz analīzēm. „Laboratorijā lēnām sāku atslēgties, jo temperatūra paaugstinājās gandrīz līdz 40, un ārste ieteica pa taisno doties uz Infektoloģijas slimnīcu,” turpina Arnis, kurš slimnīcā pacienta statusā nonācis pirmo reizi dzīvē.

foto: Facebook.com
Ja nav saules, uz ko lūkoties Latvijas jūlija debesīs, saulesbrilles Žaklīnai Cinovskai lieti noder arī slimnīcas gultā.
Ja nav saules, uz ko lūkoties Latvijas jūlija debesīs, saulesbrilles Žaklīnai Cinovskai lieti noder arī slimnīcas gultā.


Pēc pāris dienām, ejot garām kaimiņu palātai, Krauze par lielu pārsteigumu sev pamanījis tajā guļam režisori Žaklīnu Cinovsku. Drīz abi slimnieki un viņu atbalstītāji uz viena viļņa bija arī feisbukā. „Izrādās, ka mēs tagad blakus numuriņos jau kādu laiku. Varam caur sienu saklauvēties,” pie Žaklīnas ieraksta, kurā viņa, guļot slimnīcas gultā lielās saulesbrillēs, ar pašiņu sabiedrībai nodeva slimošanas vēsti, iekomentēja Arnis. Viņš arī apšaubīja, vai abi atrodas “Linezerā”, kā to atzīmējusi Žaklīna, būdams pārliecināts, ka ievietoti Infektoloģijas slimnīcā. „Viņa bija ļoti mīļa – pasūtīja sev silto “wok” ēdienu un arī man atnesa. Pa četrām dienām beidzot bija kaut kas ārpus slimnīcas ēdiena,” par Žaklīnas uzmanību aizkustināts ir Arnis.
Atslēgties no ziņu darba gan slimnīcā neesot izdevies. „Palātā gulēju kopā ar pāris vecākiem krievu tautības vīriem, kuri interesējās par pensijas jautājumiem, laika prognozi un jaunumiem pasaulē,” atzina žurnālists.
Atbalstot draugus, daudzi sociālajā tīklā abus gan stiprinājuši ar klasisko „Veseļojies!”, gan uzjautrinājuši ar asprātībām. Slavējot par modīgi zaļajiem toņiem slimnīcas apģērbā, kāds Žaklīnai ieteicis priecāties par īslaicīgo dislokācijas maiņu kā par iespēju pārziemot Latvijas vasaru. Ka pie vainas ziemīgā vasara, piekritusi arī pati sirdzēja, atzīstot, ka „skrējusi ar angīnu pa jumtiem” fotografēties, un, lūk, rezultāts!