foto: insight media/ Vida Press
Rikijs Mārtins precēsies. Diemžēl ne ar latvieti Inesi Misāni
Rikijs Mārtins precēsies ar Džvanu Josefu.
Slavenības
2017. gada 27. jūnijs, 14:11

Rikijs Mārtins precēsies. Diemžēl ne ar latvieti Inesi Misāni

Kasjauns.lv / LETA

Popmūziķis Rikijs Mārtins paziņojis, ka vēlas vērienīgas starptautiskas kāzas savā dzimtajā pilsētā Puertoriko, bet apsver domu arī par vēl vienu svinību rīkošanu, lai piemērotos savam izredzētajam Džvanam Josefam. 2001. gadā latviešu modele Inese Misāne, kura toreiz tika dēvēta par Rikija Mārtina jauno draudzeni, izteikusies, ka dziedātājs gultā ir fantastisks.

2001. gadā toreiz populārā latviešu modele Inese Misāne izteikusies, ka dziedātājs gultā ir fantastisks.

45 gadus vecā zvaigzne Rikijs Mārtins pērn paziņoja par saderināšanos ar Josefu, un pāris jau ir sācis kāzu ceremonijas plānošanu. "Tas būs liels notikums. Es vēlos kaut ko vērienīgu. Es pavisam noteikti vēlos salaulāties Puertoriko," telekanālam "E!" apliecināja mūziķis. "Es esmu no turienes, mana ģimene ir no turienes. Viņš ir no Zviedrijas un daži viņa radinieki ir no Sīrijas, tāpēc mums būs kaut kas starptautisks. Redzēsim, kas notiks," sacīja Mārtins.

Ineses Misānes dzīves un karjeras ainiņas

Modeles Ineses Misānes dzīves un karjeras ainiņas.

gallery icon
29

Mūziķis, kuram ir divi dēli, intervijā atzina, ka kopš kļūšanas par tēvu viņa dzīve ir pilnībā mainījusies. "Ikvienam, kļūstot par tēvu, dzīve mainās. Es zinu, ka es neesmu pirmais tēvs, kas to saka, bet viss, ko es daru, ir balstīts manos bērnos," skaidroja Mārtins. "Katrs lēmums, ko es pieņemu, ir balstīts viņos, un mani bērni ir ļoti laimīgi, un tas nozīmē, ka mēs darām labu darbu. Esmu ļoti laimīgs. Tas ir skaisti," atzina mūziķis. Mārtina dvīņi Mateo un Valentīno šobrīd ir astoņus gadus veci.

Rikijs Mārtins ar draugu bauda brīvdienas Ibicā

Dziedātājam Rikijam Mārtinam un viņa mīļotajam vīrietim māksliniekam Džvanam Juzefam piebiedrojās arī abu kopīga paziņa spāņu aktrise un modele Estere ...

gallery icon
30

Savukārt tālajā 2001. gadā toreiz populārā latviešu modele Inese Misāne izteikusies, ka dziedātājs gultā ir fantastisks. "Es nedomāju to apspriest, taču skalā no 1 līdz 10 es viņam dotu ap 20," laikrakstam "New York Post" sacījusi Misāne. "Viņš ir īsts vīrietis."

Misāne par seksuālajām attiecībām ar Mārtinu runājusi tādēļ, lai atspēkotu baumas par dziedātāja seksuālo orientāciju. "Tas ir tik nepatiesi. Tas ir kā joks. Tad jau es vēlētos, lai visi vīrieši būtu tikpat homoseksuāli," izteikusies Misāne. Viņa toreiz arī pastāstījusi, ka abi izbauda laiku, pavadot to kopā. "Mēs parasti paliekam aiz slēgtām durvīm, neko vairāk es arī nevaru teikt. Viņš ļoti sargā savu privāto dzīvi un es vēlētos, lai tas tā arī turpinās."

Rikijs Mārtins ar draugu Džvanu Josefu labdarības pasākumā „amFar”

gallery icon
12

"New York Post" raksta, ka Misāne un Mārtins bija pāris divus mēnešus. Viņi abi kopā redzēti gan Itālijā, gan Londonā. Tomēr toreiz arī ziņots, ka Rikijs Mārtins noliedz savu romantisko sakaru ar latviešu modeli, viņu dēvējot tikai par labu draugu. Mārtins arī noliedzis agrāk izplatītās baumas, ka abi gatavojas drīzumā apprecēties.