foto: Instagram.com
Raganas nāve. Pa logu izkrīt un nositas TV šova “Ekstrasensu cīņas” fināliste
"Ekstrasensu cīņu" fināliste ar zemo, čerkstošo balsi sevi sauca par melno raganu. Viņas spējas šova ietvaros suģestēja TV skatītājus.
Slavenības
2017. gada 14. jūnijs, 15:41

Raganas nāve. Pa logu izkrīt un nositas TV šova “Ekstrasensu cīņas” fināliste

Kasjauns.lv

29 gadus vecā Ilona Novoselova, kura sevi dēvēja par “raganu vairākās paaudzēs” un kura 2009. gadā iekļuva Krievijas šova “Ekstrasensu cīņas” 7. sezonas finālā, 13. jūnija vakarā atrasta mirusi – viņa izkrita pa logu no sestā stāva Maskavas austrumos.

Bojāgājusī “Ekstrasensu cīņu” zvaigzne, melnā ragana Ilona Novoselova

29 gadus vecā Ilona Novoselova sevi dēvēja par “raganu vairākās paaudzēs” un 2009. gadā iekļuva Krievijas šova “Ekstrasensu cīņas” 7. ...

gallery icon
14

Tumšmatainā Ilona Novoselova bija viena no savdabīgākajām, skandalozākajām un noslēpumainākajām “Ekstrasensu cīņu” dalībniecēm. Pirmo reizi sabiedrība iepazina jauno burvi 2008. gadā, kad viņa ļoti skaļi sevi pieteica šova “Ekstrasensu cīņas” sestajā sezonā. Viņa pārsteidza skatītājus ar savām pārdabiskajām spējām, taču šovu pameta negaidīti, paskaidrojot, ka no gariem saņēmusi kategorisku aizliegumu tās izmanot.

Ilona Novoselova šovā "Ekstrasensu cīņas"

Nākamajā sezonā meitene atkal atgriezās šovā un tika līdz finālam. “Ekstrasensu cīņās” Novoselova bieži vien šokēja ar saviem izlēcieniem, izcēlās ar rupjībām un emocionālo uzvedību. Šovā “ragana vairākās paaudzēs” nešķīrās no saviem maģiskajiem atribūtiem – stirnas lāpstiņas, kārtīm un raiba lakata. Viņa plaši izmantoja visādus maģiskus rituālus un buramvārdus. Tai pašā laikā viņa izcēlās ar panākumiem dotajos uzdevumos, visā šovā nespējot paveikt tikai vienu no tiem – atrast parkā noslēptu bērnu. Rezultātā Novoselova šovā izcīnīja otro vietu un kļuva ļoti populāra – klientu melnajai raganai netrūka.

foto: Publicitātes foto
Ilona Novoselova šīs dzīves gaitas beidza, izkrītot no 6. stāva.

Savukārt privātajā dzīvē Ilonai Novoselovai veicās ne visai. Turklāt tika apgalvots, ka viņa ir vīrietis - Ilona piedzimusi kā puisis , taču nomainījusi dzimumu. Nesaskaņas attiecībās melno raganu noveda arī nāvē – policija noskaidroja, ka liktenīgajā dienā Novoselova bija lietojusi alkoholu, sastrīdējusies ar savu puisi, un, jokojot gribējusi viņu nobaidīt, uzkāpjot uz balkona margām. Taču nenoturējusies un nokritusi. Turklāt tas viss noticis Ilonas mammas acu priekšā.

Ilonas Novoselovas nāve

Ilona Novoselova darbībā