foto: Thibault Monnier, PacificCoastNe/ Vida Press
Tā izskatās Penelope Krusa - kā Donatella Versače jaunībā
Penelope Krusa filmā būs pārliecinoša Donatella Versače.
Slavenības
2017. gada 29. maijs, 12:22

Tā izskatās Penelope Krusa - kā Donatella Versače jaunībā

Kasjauns.lv

Spāņu aktrise Penelope Krusa atveido modes dizaineri Donatellu Versači topošajā miniseriālā „American Crime Story: Versace”, kas stāstīs par mākslinieces brāļa Džanni Versačes traģisko likteni.

Izdevuma „Entertainment Weekly” rīcībā nonākusi pirmā oficiālā fotogrāfija, kurā aktrise Penelope Krusa redzama kā Donatella Versače jaunībā. Krāšņā fuksiju krāsas kleitā ar dziļu šķēlumu viņa sēž divu peldbiksēs tērpu muskuļoti vīru ieskauta. Vīriešu apspīlētās peldbikses rotā ikoniskais „Versace Medusa” logo, savukārt attēls uzņemts Džanni Versačem piederošajā Maiami mājā pie peldbaseina.

Penelope Krusa kā Donatella Versače jaunībā

Spāņu aktrise Penelope Krusa atveido modes dizaineri Donatellu Versači topošajā miniseriālā „American Crime Story: Versace”, kas stāstīs par mākslinieces brāļa ...

gallery icon
21

Respektablā ziņu aģentūra CNN jau aktrisi Penelopi Krusu šajā attēlā nodēvējusi kā „Donatellas Versačes kopiju”. Arī citi atzīst, ka aktrise izskatās tieši kā Donatella jaunībā. Penelope izvēlējusies drosmīgu tērpu, acis iekrāsojusi dūmakainas, rotājusies ar biezām zelta ķēdēm un galvā likusi platīnblondas matu krāsas parūku.

Modes dizaineru Džanni Versači miniseriālā atveido venecuēliešu aktieris Edgars Ramiress, bet viņa mīļoto vīrieti Antonio D’Amiko – puertorikāņu dziedātājs Rikijs Mārtins.

foto: Alan Davidson / Silverhub/REX/ Vida Press
Mūziķis Stings (no kreisās) ar sievu Trūdiju Staileri, Džanni Versače ar māsu Donatellu Versači un mūziķis Eltons Džons.

Leģendāro modes dizaineru pie viņa mājām nošāva slepkava Endrū Kunanens. Viņš raidīja divas nāvējošas lodes – vienu kaklā, otru sejā. Kad ieradās policija, Versače vēl bija dzīves. Viņu steidzami nogādāja slimnīcā, kur pēc 20 minūtēm izdzisa modes dizainera dzīvība.

Pēc slepkavības izdarīšanas 27 gadus vecais Kunanens bēguļoja, bet astoņas dienas vēlāk izdarīja pašnāvību, jo policija bija nākusi uz pēdām viņa atrašanās vietai un to ielenkusi.
Maiami policijas šefs vēlāk norādīja, ka viņam nav zināmi šīs slepkavības motīvi. „Nezinu, vai mēs to jebkad uzzināsim,” viņš izteicās.

foto: CAMERA PRESS/Charlotte Macpherson / Vida Press
Džanni un Donatella Versačes kopā ar supermodeli Naomi Kempbelu modes skatē deviņdesmitajos gados.

Izmeklējumu gaitā atrasti pierādījumi, kas liecina, ka Endrū Kunanens bijis sērijveida geju slepkava, kurš trīs mēnešu laikā jau bija nogalinājis četrus noskatītos upurus.

Filma top, godinot 20. gadadienu kopš modes dizainera Džanni Versačes nāves. Viņa dzīvība izdzisa 1997. gada 15. jūlijā.

Rikijs Mārtins filmā par dizainera Džanni Versačes traģisko nāvi

Puertorikāņu dziedātājas Rikijs Mārtins tēlo modes dizainera Džanni Versačes ilggadējo partneri Antonio. Tiek filmēta liktenīgā aina, kurā dizainers mirst partnera ...

gallery icon
10