foto: M A N I K (NYC) / Splash News/ Vida Press
Džeksona meita sajaukta ar bezpajumtnieci
Aktieri parasti vienmēr kavē. Parisa Džeksone filmēšanas laukumā ieradusies viena no pirmajām un noturēta par bezpajumtnieci.
Slavenības
2017. gada 28. maijs, 05:24

Džeksona meita sajaukta ar bezpajumtnieci

Kasjauns.lv

Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona meita Parisa Džeksone (19) pastāstījusi, ka noturēta par bezpajumtnieci savas jaunās filmas uzņemšanas laukumā.

Parisa Džeksone Losandželosā

Baumo, ka Maikla Džeksona meitu Parisu Džeksoni vienojot romantiskas attiecības ar menedžeri Tomu Hamiltonu.

gallery icon
17

Parisa Džeksone šobrīd kā aktrise strādā pie studijas „Amazon Studios” filmas, kurai vēl pagaidām nav dots nosaukums. Tās režisors ir Nešs Edžertons.

Ceturtdien Parisa ieradusies filmēšanas laukumā un apsēdusies ārā pie ģērbtuves treilera. Savā „Twitter” kontā jauniete pavēstījusi, ka tobrīd pie viņas pienācis kāds no filmēšanas komandas un gribējis izsviest no uzņemšanas laukuma.

„Biju viena no pirmajiem cilvēkiem uzņemšanas laukumā, sēdēju auto stāvvietā un pie manis pienāk šis puisis un paziņo, ka bezpajumtniekiem nav atļauts šeit uzturēties,” raksta Parisa.

Darbinieks laikam sajaucis Parisu ar bezpajumtnieci, jo ierasts, ka aktieri parasti nekad neierodas laikā. Ne tā kā Džeksone, kas atnākusi viena no pirmajām.

„Es atbildēju: ‘Ak, atvainojiet, es gaidu, lai man uztaisītu frizūru un uzklātu grimu, vai man pagaidīt kaut kur citur? Un kāpēc jūs domājat, ka esmu bezpajumtniece’,” sociālajos tīklos turpina stāstīt Parisa, klāt pievienojot fotogrāfiju, kurā redzams viņas augums harēma biksēs un topiņā, kas atsedz kailu vidukli.

foto: M A N I K (NYC) / Splash News/ Vida Press
Baumo, ka Maikla Džeksona meitu vienojot romantiskas attiecības ar menedžeri Tomu Hamiltonu.

Parisa saņēmusi „spurainas divdesmitgadnieces” lomu Edžertona filmā, kurā galveno lomu atveido nigēriešu izcelsmes britu aktieris Deivids Ojelovo. Pie šīs filmas strādā arī režisora brālis Džoels Edžertons, Amanda Seifrīda un Šarlīze Terona.

Parisai šī ir pirmā kino loma.

foto: AXELLE WOUSSEN/Bauergriffin.com/ Vida Press
Parisa ierindota sliktāk ģērbto slavenību skaitā, kas apmeklēja „MTV Movie & TV Awards” ceremoniju. Viņa bija ģērbusies pārāk ikdienišķi saviesīgam vakaram.

Džeksona meita Paisa ar draugu

gallery icon
8

Džeksona meita sociālajos tīklos parāda, kā raud

gallery icon
5

Džeksona meita Parisa ar draugu Meksikā

Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona meita Parisa devusies romantiskās brīvdienās uz Meksiku kopā ar savu draugu, grupas „Street Drum Corps” mūziķi ...

gallery icon
27