foto: insight media/ Vida Press
Meganas Mārklas māsa, kas solīja atklāt briesmu lietas par prinča Harija draudzeni, tagad kritizē Pipas kāzas
Prinča Harija draudzene Megana Mārkla apmeklējusi Pipas Midltones un Džeimsa Metjūsa kāzu svinības Midltonu ģimenes lauku īpašumā, bet uz laulību ceremoniju baznīcā nebija lūgta. Par to saskaitusies Meganas māsa Samanta.
Slavenības
2017. gada 26. maijs, 16:33

Meganas Mārklas māsa, kas solīja atklāt briesmu lietas par prinča Harija draudzeni, tagad kritizē Pipas kāzas

Kasjauns.lv

Prinča Harija draudzene seriāla „Suits” aktrise Megana Mārkla apmeklēja hercogienes Ketrīnas māsas Pipas kāzu svinības, taču viņai bija liegts doties uz laulību ceremoniju baznīcā, kur lūgti tikai jaunajam pārim tuvo radu un draugu precētās otras pusītes. Meganas pusmāsa Samanta par to tagad ir ļoti nikna.

Amerikāņu aktrisei Meganai Mārklai (35) atļauts apmeklēt Pipas Midltones un Džeimsa Metjūsa kāzu svinības, jo viņa ir prinča Harija draudzene. Viņš, kā zināms ir Pipas māsas Kembridžas hercogienes Ketrīnas vīrabrālis. Kas attiecas uz laulību ceremonijas apmeklējumu Svētā Marka baznīcā Inglfīldā, Meganai diemžēl nācās respektēt likumu – „ja nav gredzena pirkstā, tad līdzi doties liegts”. Tas nozīmē, ka aicinātie viesi līdzi drīkstējuši ņemt tikai tās otras pusītes, ar kurām ir precēti vai saderināti.

Tā kā Megana šobrīd satiekas ar princi Hariju, jaunais pāris izdarījis izņēmumu un personīgi uzlūdzis Meganu uz kāzu neformālo daļu – greznajām svinībām Midltonu ģimenes lauku īpašumā Berkšīras grāfistē.

Taču Meganas Mārklas pusmāsai Samantai Mārklai-Grāntai (51) ar to, ka māsa aicināta „tikai” uz svinībām, bijis par maz.

„Tas, ka karaliskā ģimene izslēdz viņu no kāzām ir ļoti sliktas gaumes paraugs,” viņa sūkstījusies sarunā ar interneta portāla RadarOnline pārstāvi. „Viņai tur vajadzēja būt. Viņa ir eleganta un viņai bija īpaši šim pasākumam darināta kleita. Tas, ka Megana izslēgta no ceremonijas apmeklējuma un fotogrāfijām ir vistīrākā snobisma apliecinājums.”

foto: Splash News/ Vida Press
Megana ar lielo māsu Samantu bērnībā.

Samanta uzskata, ka par šādu attieksmi nikna būtu arī prinča Harija traģiski bojā gājusī māte princese Diāna, ka šādi izturas pret viņa jaunākā dēla draudzeni. „Diāna būtu dusmīga, redzot, kā izturas pret Harija īsto mīlestību,” ir pārliecināta Samanta.

Sarunā Samanta arī pastāstījusi, ka abas ar pusmāsu Meganu ne vienmēr bijušas ļoti tuvas. „Es ne vienmēr esmu piekritusi visam, ko mana māsa dara, taču šoreiz viņa ir cietēja,” viņa norāda.

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē polo maču

2017. gada maijā princis Harijs un Megana Mārkla redzēti kopā apmeklējam polo maču Berkšīras grāfistē Anglijā.

gallery icon
17

Megana Mārkla oficiāli nav sniegusi nekādu paziņojumu saistībā ar Pipas Midltones un Džeimsa Metjūsa kāzām, ne arī par to, ka viņai bijis liegts ierasties uz ceremoniju baznīcā. Zinātāji teic, ka svinības Megana apmeklējusi sarkanbrūnā kleitā ar atsegtu muguru.

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē draugu kāzas Jamaikā

Princis Harijs un Megana Mārkla pirmo reizi kā pāris apmeklējuši Harija labākā drauga kāzas Jamaikā. Mācītājs, kurš laulājis jauno pāri, ...

gallery icon
33

Vēl ne tik sen – pirms nepilniem diviem mēnešiem – plašsaziņas līdzekļus sasniedza vēsts, ka Samanta grasoties atklāt daudz neglaimojošu noslēpumu par Meganu, kā arī apgalvoja, ka pusmāsa neiederoties karaliskajā ģimenē...

Samanta Mārkla-Grānta gatavojās izdot ļoti atklātu grāmatu, kurā dalītos atmiņās un „privātās” niansēs par viņas divu rasu ģimeni. Grāmatas pagaidu nosaukumā Samanta Meganu bija nodēvējusi par „Uzbāzīgo māsu”. Tas mudināja domāt, ka šajos memuāros būs daudz rakstīts tieši par Meganu un ne tas glaimojošākais.

Megana Markla apstiprina attiecības ar princi ar kaklarotas palīdzību

Aktrise Megana Markla nēsā zelta ķēdīti, ko rotā divi burtiņi – „M” un „H”, kas ir viņas un prinča Harija ...

gallery icon
6

„Es savā grāmatā stāstu par divu rasu ģimeni. Daru to atklātā, sirsnīgā, personiskā un sociāli svarīgā veidā,” izdevumam „Daily Star” norādīja Samanta, kas ir Meganas pusmāsa no tēva Tomasa Mārkla pirmās laulības. Samanta arī brīdinājusi savu māsu aktrisi būt piesardzīgai.

„Varbūt kad Megana būs nobriedušāka un izlasīs grāmatu, viņa sapratīs. Šis tas no grāmatā rakstītā viņai nepatiks, šis tas, iespējams, patiks,” norādīja Samanta, kas pati reiz centusies veidot aktrises un modeles karjeru.

Amerikāņu aktrise Megana Mārkla

gallery icon
37

Šī nebija pirmā reize, kad Samanta centās publiski nomelnot savu jaunāko un populārāko māsu.

Drīz pēc tam, kad pērnā gada oktobrī atklātībā nonāca vēsts par jauno karalisko mīlas stāstu, Samanta Meganu nosauca par „narcisistisku un savtīgu”. Floridā dzīvojošā topošās grāmatas rakstniece apgalvoja, ka pusmāsu audzinājusi 12 gadus, bet tiklīdz Megana iemantojusi popularitāti, viņa māsu vairs ne reizi nav pieminējusi.

„Karaliskā ģimene būtu šausmās, ja zinātu, ko viņa ir nodarījusi savai ģimenei,” izteikusies Samanta. „Patiesība nogalinātu viņas attiecības ar princi Hariju. Viņš vairāk nevēlētos ar Meganu satikties, jo šīs atklāsmes parādītu Meganu ļoti sliktā gaismā. Esmu pārliecināta, ka Harijs un viņa ģimene pēc tam nevēlētos nekā kopīga ar viņu.”

Kembridžas hercogienes māsas Pipas Midltones kāzas ar miljonāru Džeimsu Metjūsu

Kembrižas hercogienes Ketrīnas māsa Pipa Midltone sestdien Anglijas lauku baznīcā apprecējās ar miljonāru Džeimsu Metjūsu.

gallery icon
96

Lai gan Megana kā seriāla „Suits” aktrise ir pazīstama jau kādu laiku, Samanta par ģimenes nesaskaņām izvēlējās runāt tikai tad, kad Megana apstiprināja romantiskās attiecības ar princi un nosauca sevi par „laimīgāko meiteni pasaulē”.

Lai gan iepriekš izskanējusi informācija, ka tieši princis Harijs pirmais sācis izrādīt uzmanību Meganai un „aplidojis” viņu, kad Megana vēl nebija brīva, māsai Samantai bija pavisam cits viedoklis, un viņa to uzticēja bulvārpreses izdevumam „The Sun”: „Holivuda viņu izmainīja. Es domāju, ka tas ir viņas apzināts mērķis kļūt par princesi. Viņa par to sapņoja vēl tad, kad bija maza meitene un televīzijā vēroja karalisko ģimeni.”