foto: J. Webber / Splash News/ Vida Press
Tā šodien izskatās meitene no „Aerosmith” populārā videoklipa
Aktrise Alīsija Silverstone popularitāti iemantoja tīnes gados, pateicoties dalībai grupas „Aerosmith” mūzikas videoklipos. Kopš tā laika pagājis jau vairāk nekā 20 gadu.
Slavenības
2017. gada 17. maijs, 16:29

Tā šodien izskatās meitene no „Aerosmith” populārā videoklipa

Kasjauns.lv

Daudzi melomāni aizvien labi atceras divas pārgalvīgās meitenes no grupas „Aerosmith” videoklipa dziesmai „Crazy”. Nesen Losandželosas ielās redzēta blondīne no klipa – aktrise Alīsija Silverstone.

foto: ©Warner Bros/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Alīsijai bija 17 gadu, kad viņa nofilmējās videoklipā dziesmai „Crazy”.

Viena no meitenēm grupas „Aerosmith” klipā „Crazy” ir grupas līdera Stīvena Tailera meita aktrise Līva Tailere, otra – aktrise Alīsija Silverstone. Šā gada maijā aprit 23 gadi kopš pie skatītājiem nonāca šis leģendārais mūzikas videoklips.

Videoklipa režisors ir Martijs Kalners. Jau tūlīt pēc klipa izdošanas tas nonāca mūzikas kanāla MTV rotācijā un kļuva par vienu no populārākajiem klipiem 1994. gadā. Tieši šo skaņdarbu visbiežāk lūdza rādīt MTV skatītāji.

foto: Vida Press
Alīsija un Līva Tailere videoklipā „Crazy”.

Alīsijai Silverstonei šī bija jau trešā sadarbība ar grupu „Aerosmith”. Savukārt Stīvena Tailera meitai Līvai Tailerei – pirmā. To, ka tieši Līvai jābūt videoklipā neierosināja viņas tēvs, grupas galvenais dziedātājs, bet gan videoklipa veidotāji. Viņi bija redzējuši firmas „Pantene” reklāmu ar Līvu Taileri un secinājuši, ka šī tīņa vecuma meitene ļoti iederētus šajā mūzikas videoklipā.

Alīsija Silverstone 2017. gada maijā

Aktrise Alīsija Silverstone popularitāti iemantoja tīnes gados, pateicoties dalībai grupas „Aerosmith” mūzikas videoklipos. Kopš tā laika pagājis jau vairāk nekā ...

gallery icon

Klipa „Crazy” tapšanas laikā Alīsijai Silverstonei bija 17 gadu. Savukārt Līva Tailere filmējās tēva dziesmas videoklipā, būdama 16 gadus veca.

Alīsija nofilmējusies arī tādos „Aerosmith” videoklipos kā „Cryin’” un „Amazing”.

„Aerosmith” – „Crazy”

„Aerosmith” – „Amazing”

„Aerosmith” – „Cryin’”