foto: WENN.com/Vida Press
Saldie 13. Gvineta Paltrova nosvin meitas dzimšanas dienu saldējuma muzejā
Aktrise Gvineta Paltrova meitu Eplu dzimšanas dienā aizvedusi uz saldējuma muzeju. Tā runā, ka tas izveidots tikpat aizraujošs kā Villija Vonkas fantastiskā šokolādes fabrika pasaku filmā.
Slavenības
2017. gada 17. maijs, 05:27

Saldie 13. Gvineta Paltrova nosvin meitas dzimšanas dienu saldējuma muzejā

Kasjauns.lv

Holivudas aktrises Gvinetas Paltrovas un viņas bijušā dzīvesbiedra grupas „Coldplay” līdera Krisa Mārtina meitai Eplai nosvinēta jau trīspadsmitā dzimšanas diena. Šo dienu vecāki atzīmējuši ar saldējumu – dodoties uz īstu saldējuma muzeju.

Best Apple's birthday/Mother's Day EVER at the @museumoficecream 🍦🎂🍏@autumncomm SO FUN #goopgo #dtla

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

„Oskara” balvas laureāte aktrise Gvineta Paltrova padalījusies ar saviem „Instagram” bloga sekotājiem, kam parādījusi bildīti no meitas dzimšanas dienas. Tajā kopā redzama visa ģimene. Pie Losandželosā esošā Saldējuma muzeja iepozē pati Gvineta, viņas bijušais vīrs Kriss Mārtins, dzimšanas dienas gaviļniece Epla un viņas mazais brālis Mozuss, kurš aizvadītajā mēnesī nosvinējis savu 11. dzimšanas dienu.

„Visu laiku labākā Eplas dzimšanas diena/ Mātes diena Saldējuma muzejā,” attēla parakstā vēsta aktrise. „Tik jautri.”

Losandželosā esošais Saldējuma muzejs salīdzināts ar pasaku tēla Villija Vonkas fantastisko šokolādes fabriku. Tā apmeklējums solās būt aizraujošs, kā lielam, tā mazam apmeklētājam. Katrs no viesiem kopā ar ieejas biļeti saņem degustēšanai arī divus saldējuma paraudziņus.

Gvineta meitai veltījusi ļoti mīļu vēstījumu dzimšanas dienā, ko publiskojusi līdz ar savas skaistās jaunkundzes portreta fotogrāfiju. „Daudz laimes 13. dzimšanas dienā, tev lielisko cilvēk. Tavā klātbūtnē ikviena telpa, mana sirds un visa pasaule top gaišāka. Tu. Esi. Viss. Mīlu tevi.”

Eplas dzimšanas diena šogad sakrita vienā dienā ar Māmiņdienu. Paltrova savā blogā publiskojusi arī meitas mīlīgo zīmīti, ko viņa bija atstājusi pie mammas rīta kafijas krūzītes: „Tu man esi [kafija] latte.”

#mothersday 💛

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Aktrise arī publiskojusi melnbaltu savas mammas, aktrises Blaitas Daneres fotogrāfiju, sūtot vismīļākos sveicienus arī savai mammītei.

Happy Mother's Day to this amazing beauty and all moms everywhere 💖#blythedanner

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on