foto: Jacson / Splash News/ Vida Press
Labas ziņas. Šenona Dohertija paziņojusi, ka izdevies izārstēt krūts vēzi
Pārbaudes uzrādījušas, ka aktrisei Šenonai Dohertijai izdevies uzveikt krūts vēzi. Ārsti atzinuši vēža remisiju.
Slavenības
2017. gada 2. maijs, 14:11

Labas ziņas. Šenona Dohertija paziņojusi, ka izdevies izārstēt krūts vēzi

Kasjauns.lv

Seriālu „Beverlihilsa 90210” un „Amulets” zvaigzne Šenona Dohertija visbeidzot var atviegloti uzelpot. Viņa ir brīva no vēža. Krūts vēzi izdevies izārstēt!

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Šā gada martā aktrise Šenona Dohertija beidza ķīmijterapiju un apstarošanas kursu. Viņa atzina, ka ir paveikusi visu iespējamo un atliekot vien cerēt uz atveseļošanos.

„Pēdējā „ķīmijas” diena. Man pavisam izsīkuši spēki, esmu izmocījusies... Taču esmu pabeigusi visus kursus, to skaitā arī apstarošanu. Tagad sākas gaidīšanas process... Es gaidu pārbaužu rezultātus: tie parādīs, vai man izdevies uzvarēt vēzi, vai nē. Gaidīšana... Tie, kas slimo ar vēzi, mani sapratīs. Tie, kas cieš no šīs slimības, vienmēr gaida un cer. Protams, līdz zināmam brīdim...,” martā sociālajos tīklos rakstīja Šenona Dohertija.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Aktrise, kas visu slimības gaitu, divu gadu garumā, regulāri informēja fanus par notiekošo, nesen kā ierakstījusi priecīgas ziņas. Pārbaudes uzrādījušas, ka viņai izdevies uzveikt krūts vēzi. Ārsti atzinuši vēža remisiju.

„Brīži. Tie notiek. Šodien ir tāds brīdis. Ko nozīmē remisija? Es dzirdēju šo vārdu un nav ne jausmas, kā uz to reaģēt. Labas ziņas? JĀ. Saviļņojošas. JĀ. Vairs nekādas gaidīšanas. Ikviens no maniem draugiem vēža slimniekiem zina, ka nākamie pieci gadi ir visu izšķirošie. Risks, ka slimība var atgriezties, pastāv visu laiku. Daudzi no jums ir dalījušies ar šādu stāstu. Tagad, ar daudz vieglāku sirdi, es gaidu. Paralēli seko apņemšanās. Rekonstrukcija prasīs vairākas operācijas. Arī apņemšanās dzert zāles nākamos piecus gadus nāks ar savām problēmām un blaknēm. Esmu svētīta, es to zinu. Šobrīd.... remisija. Gatava atkal brīvi elpot.”

Aktrisei Šenonai Dohertijai krūts vēzi konstatēja 2015. gadā. Viņa uzskata, ka pie laikus neatklātās slimības vainojams viņas menedžeris, kurš novilcinājis medicīniskās apdrošināšanas termiņus, kā rezultātā viņa nav varējusi laikus diagnosticēt slimību un uzsākt ārstēšanos.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Šenona Dohertija iziet sabiedrībā dažas dienas pēc ķīmijterapijas un apstarošanas kursa beigām. 2017. gads

Aktrise Šenona Dohertija apmeklējusi savas autoritātes Marka Činga labdarības pasākumu, kas veltīts rūpēm par dzīvniekiem. Tas noticis tikai dažas dienas ...

gallery icon

Šenona Dohertija ar vīru labdarības pasākumā

gallery icon

Šenonas Dohertijas cīņa ar krūts vēzi

Ķīmijterapijas rezultātā Šenonai Dohertijai saujām sāka izkrist mati. No sākuma viņa pieņēma lēmumu nogriezts īsu zēngalviņu, tad mohikāņu frizūru ar ...

gallery icon

Šenona Dohertija noskuj matus cīņā ar vēzi

Smagās slimības skartā seriāla "Beverlihilsa 90210" aktrise Šenona Dohertija publisko, kā noskuj matus.

gallery icon