Hakeri aizvien plosās. Pat Mailijai Sairusai atrastas vēl pikantākas bildītes, ko nozagt un parādīt
foto: insight media/ Vida Press
Mailija Sairusa nav no kautrīgajām un tikpat kā visu jau pati ir parādījusi. Tomēr kādam hakerim izdevies nozagt un tālāk izplatīt vēl pikantāka rakstura attēlus nekā mūziķe pati gatava atrādīt.
Slavenības

Hakeri aizvien plosās. Pat Mailijai Sairusai atrastas vēl pikantākas bildītes, ko nozagt un parādīt

Kasjauns.lv

Kļuvis zināms, ka arī skandalozā dziedātāja Mailija Sairusa (24) pieskaitāma tām slavenībām, kam nozagtas kailfotogrāfijas un publiskotas internetā.

Hakeri aizvien plosās. Pat Mailijai Sairusai atras...

Bulvārpreses izdevums „The Sun” informē, ka dziedātājas Mailijas Sairusas kailfotogrāfijas publiskotas tajā pašā pieaugušajiem paredzētajā mājaslapā internetā, kur aizvadītajā mēnesī visu apskatei bija izliktas aktrišu Emmas Vatsones un Amandas Seifrīdas intīma rakstura fotogrāfijas.

Interesanti, ka Sairusas fotogrāfijas publicētas pēc tam, kad Seifrīdas un Vatsones pārstāvji bija vērsušies pie mājaslapas veidotājiem ar pamatotu prasību izdzēst konkrētos attēlus no viņu lapas.

Mailija Sairusa: „Pornogrāfija? Es esmu māksliniece, kas izglīto bērnus!”

„Harija Potera” filmu zvaigzne Emma Vatsone bija spiesta sniegt publisku paziņojumu saistībā ar šīm fotogrāfijām.

Vatsones pārstāvis apstiprinājis, ka aktrisei nozagtas dažas fotogrāfijas, kas uzņemtas pirms diviem gadiem. Taču aktrises pārstāvis strikti norādījis, ka tās nav kailfotogrāfijas: „Nozagtas fotogrāfijas no uzlaikošanas, kuru Emma pirms pāris gadiem apmeklēja kopā ar savu stilisti. Tās nav kailfotogrāfijas. Advokāti jau ir informēti un mēs vairāk komentārus nesniegsim.”

Tā Mailija Sairusa īsināja laiku turnejas "Bangerz" laikā

Žurnāls „V Maganize” publicējis dziedātājas Mailijas Sairusas pikanto bildīšu sēriju, kas uzņemtas popzvaigznes turnejas „Bangerz” laikā, kad dziedātāja šādi sev ...

Amanda Seifrīda zagto fotogrāfiju skandālu nav komentējusi.

Aktrises advokāti pieprasījuši mājaslapai, kas attēlus pārpublicējusi, nekavējoties tos izdzēst. Interneta portāla TMZ rīcībā ir informācija, ka šīs fotogrāfijas uzņemtas nelikumīgi un nodotas tālāk trešajām personām bez aktrises ziņas. „Pārfotografētas un publiskotas vairākas ļoti privātas Seifrīdas jaunkundzes fotogrāfijas, kur viņa redzama dažādās kailuma pakāpēs vai intīmos brīžos kopā ar savu bijušo draugu,” teikts portālam pieejamajā vēstulē.

Seifrīda pērn septembrī saderinājās ar aktieri Tomasu Sadoski un šā gada martā sagaidīja pasaulē pirmo kopīgo bērnu. Nozagtās intīma rakstura fotogrāfijas datētas ar laika posmu no 2013. gada līdz 2015. gadam, kad aktrise bija kopā ar aktieri Džastinu Longu.

Netiek precizēts, vai intīmie attēli nozagti no Longa vai Seifrīdas datu nesējiem.

Mailija Sairusa videoklipā „Wrecking Ball”

Mailija Sairusa videoklipā „Wrecking Ball”