foto: WENN/Vida Press
Šīns dzer jau kopš Ziemassvētkiem
Šādi dzer Čārlijs!
Slavenības
2017. gada 11. aprīlis, 15:25

Šīns dzer jau kopš Ziemassvētkiem

Kasjauns.lv

Pēc tam, kad Holivudas aktieris Čārlijs Šīns (51) 2015. gada nogalē uzzināja, ka ir HIV pozitīvs, viņš atkal atsāka dzert, turklāt „smagā formā”. Īpaši smagā formā Šīns „plostojot” četrus mēnešus un vecāki pauduši bažas, ka tas varētu beigties ar dēla nāvi.

Aktieris Čārlijs Šīns no alkohola atkarības bija atbrīvojies, taču pēc tam, kad uzzināja HIV analīžu rezultātus, viņš iegrima depresijā, un stresu un bailes centās mazināt ar alkohola un narkotiku palīdzību.

foto: Splash/Hostelworld.com/ Vida Press
Čārlija Šīna vecākiem izdevies pierunāt dēlu doties uz ģimenes mājām Malibu, kur par viņu rūpējas medicīnas personāls 24 stundas diennaktī un mamma gatavo maltītes. Vecāki cer, ka šoreiz ārstēšanās kurss palīdzēs.

Šīna ārsts izteicies, ka viņam daudz lielākas raizes rada veids, kā pacients cenšas tikt galā ar slimības radīto stresu nekā pati kaite. Turklāt Šīna ārsts nav vienīgais, kuru tas uztrauc. Nopietni noraizējušies ir arī aktiera vecāki, redzot, ka dēls atkal pievērsies dzeršanai un narkotikām.

Interneta portāla „RadarOnline” rīcībā nonākusi informācija, ka Šīns šobrīd uzturas sava tēva Malibu mājās, kur saņem ārstēšanās kursu pēc nesenās pļēgurošanas, kas aktierim teju beigusies letāli.

Čārlijs Šīns sev sabiedroto atradis aktierī Tonijā Todā, ar kuru pēdējo nedēļu laikā nebija šķirami no alkohola pudeles.

Aizvadītajā nedēļā, kad Tods uz laiku pameta Losandželosu, Šīna vecāki devās pie dēla. „Vecāki izmantoja iespēju satikt Čārliju, kad viņš bija viens pats,” norāda paziņa. „Viņi lūdza dēlu doties kopā ar viņiem uz Malibu mājām un piekrist ārstēšanās kursam. Vecāki uzskatīja, ka draugu neesamība līdzās bija īstais laiks, lai to lūgtu.”

Mārtins Šīns ar sievu nežēlojot līdzekļus un pūles, lai palīdzētu dēlam atlabt. Viņu mājās ir nodrošināta 24 stundu aprūpe un medmāsas, kas uzmana pacientu. „Čārlijam tiek doti vitamīni, kā arī „Valium” un dažas citas vielas, lai viņu nemocītu „drebuļi” un lēkmes pēc mēnešiem ilgās alkohola lietošanas,” norādījis paziņa.

Šīna vecāki cenšoties darīt visu, kas iespējams, lai atlabšanas procesu dēlam padarītu tik mazsāpīgu, cik vien iespējams.

„Viņš tikai sēž pie televizora un ēd, guļ dienu un nakti, un mamma viņam gatavo maltītes,” norāda zinātājs.

Lai gan vēl ir pāragri spriest, informācijas pienesējs apgalvo, ka visi Šīna atlabšanas procesā iesaistītie ir noskaņoti cerīgi. „Viņam sokas labi,” apgalvo paziņa. „Šoreiz ir cerība, ka ārstēšana palīdzēs. Gadiem ilgi to bija centušies darīt arī draugi – taču tas nekad nebija uz ilgu laiku.”

Čārlijs Šīns pārdod 6 guļamistabu māju Beverlihilsā

Aktierim Čārlijam Šīnam pieder trīs greznas mājas Beverlihilsā. Divas viņš nolēmis pārdot. Lūk, viena no tām, kas atrodas rajonā, kuru ...

gallery icon

Čārlijs Šīns atpūtas brīdī ar saviem dēliem un abām draudzenēm

gallery icon