foto: Alex Berliner/BEI/REX/ Vida Press
Atklājas negaidīts Breda Pita un Andželinas Džolijas šķiršanās iemesls
Andželinas Džolijas brālis Džeimss Heivens (no kreisās) bija tik ļoti satuvinājies ar māsas bērniem, ka tikpat kā dzīvoja pie viņiem. Breds Pits uzskatīja, ka bērniem auklīšu pietiek un vēl viena aukle, kas 24 h diennaktī dzīvo viņu mājās, nav vajadzīga.
Slavenības
2017. gada 7. aprīlis, 14:32

Atklājas negaidīts Breda Pita un Andželinas Džolijas šķiršanās iemesls

Kasjauns.lv

Holivudas aktieru pāra Breda Pita (53) un Andželinas Džolijas (41) skandalozā šķiršanās aizvien neliek mieru faniem. Nesen gaismā nākuši jauni fakti par viņu laulības dzīves aizkulisēm.

Runā, ka agrāk tik šķietami saticīgā Holivudas pāra attiecību iziršanā lielā mērā vainojams Andželinas Džolijas brālis Džeimss Heivens (43).

Režisors Ians Halperins, kurš uzņēmis dokumentālu filmu par Džolijas un Pita šķiršanos, apgalvo, ka aktrises radinieks pāra ģimenes mājās uzturējies tik bieži, ka varējis teikt, ka jau tur pastāvīgi dzīvo. „Džeimss bija tik tuvs viņu ģimenei, ka burtiski dzīvoja kopā ar to,” norāda Halperins. „Tas pagalam nokaitināja Bredu. Beigu beigās viņš uzstādīja Endžijai ultimātu: vai nu viņš, vai es!”

Andželinas Džolijas brālis Džeimss Heivens ar māsu un viņas ģimeni

Andželinas Džolijas brālis Džeimss Heivens ar māsu un viņas ģimeni.

gallery icon
48

Runas par Džolijas un viņas brāļa izteikti tuvajām attiecībām klīst jau sen. Paparaci vairākkārt nofotografējuši kā abi asinsradinieki... skūpstās aizkulisēs. Savukārt portāls RadarOnline atgādina, ka 2000. gadā fani paši savām acīm redzējuši Andželinas un Džeimsa kaislīgo skūpstu uz sarkanā paklāja.

„Mani ir sasniegušas baumas par incestu,” reiz apliecināja Breds Pits. „Tajā pašā laikā es saprotu, ka tas bija triks uzmanības piesaistīšanai un nostrādāja. Taču no otras puses, daudzi uzskata, ka šīs skūpsts [uz sarkanā paklāja] bija pārlieku kaislīgs.”

foto: BEI/REX/ Vida Press
Leģendārais brāļa un māsas skūpsts uz sarkanā paklāja 2000. gadā.

Laulības šķiršanas oficiāli minēto iemeslu, ka Džolija aizgājusi no vīra viņa agresīvās izturēšanās dēļ, režisors Halperins vērtē kā nepatiesu. „FIB pilnībā attaisnoja Pitu,” viņš norāda. Atgādināsim, ka Džolija apsūdzēja vīru vardarbībā pret bērniem un nespējā savaldīt dusmas. Izmeklēšanas rezultātā nekādi pārkāpumi pret bērniem netika pierādīti. Turklāt preses kuluāros bija ziņas, ka bērni lūgtin lūgušies, lai mamma viņus ved pie tēta, kas noteikti tā nebūtu, ja tēvs izrādītos varmāka.

foto: Coleman-Rayner / Vida Press
Andželina ar brāli bērnībā.

Pēc režisora teiktā, Džolija un Pits šobrīd atkal sarunājas un arī kopīgi audzina bērnus.

Laulības laikā Bredam nebija patīkamas svaiņa pārliekās rūpes par viņa ģimeni. „Viņam nebija vajadzīga vēl viena aukle, jo bērniem jau tā bija daudz auklīšu,” norāda Halperins.

Andželina Džolija laulības šķiršanu pieprasīja 2016. gadā, kā „pēdējo pilienu” minot Pita skandālu lidmašīnā ar vecāko no dēliem.

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon
35

Andželinas Džolijas un Breda Pita ģimene ierodas Nicā

gallery icon
16