foto: FAMEFLYNET PICTURES/All Over Pre/ Vida Press
Gvinetas Paltrovas draugam augums tikpat lielisks kā draudzenei
Gvineta Paltrova ievēro striktu ēšanas režīmu un regulāri sporto, tāpēc viņas augums aizvien ir lieliskā formā. Arī aktrises draugs Breds Falčuks nevar sūdzēties par savu figūru.
Slavenības
2017. gada 9. aprīlis, 13:43

Gvinetas Paltrovas draugam augums tikpat lielisks kā draudzenei

Kasjauns.lv

Holivudas aktrise Gvineta Paltrova (44) kopā ar draugu, seriāla „Glee” līdzautoru Bredu Falčuku (46) devusies atpūsties uz Meksiku. Tur pāris gozējās saulītē un baudīja pludmales priekus.

Gvineta Paltrova un Breds Falčuks atpūtai izvēlējušies smalko Kabosanlukasas kūrortu. Holivudas zvaigzne Paltrova ne reizi vien slavēta, ka arī 44 gadu vecumā spējusi saglabāt augumu slaidu kā jaunai meitenei. Aktrise ikdienā ievēro striktu diētu un regulāri nodarbojas ar fitnesu slavenību iecienītās treneres Treisijas Andersones pavadībā. „Es vislabāk jūtos, kad nodarbojos ar sportu,” gada sākumā intervijā izdevumam „Women’s Health” izteicās Paltrova. „Tomēr ne katru dienu man ir noskaņojums sportot. Esmu to padarījusi par ikdienas ieradumu. Vajag uz to skatīties tāpat kā, piemēram, uz zobu tīrīšanu. Katru rītu, kad esmu aizvedusi bērnus uz skolu, es eju uz treniņu, bet pēc tam uz darbu.”

Atpūtai Meksikā aktrise bija izvēlējusies zīmola „Helen Jon” divdaļīgo bikini.

Plašākā sabiedrībā nav zināms, cik ļoti ar sportošanu aizraujas Gvinetas draugs Breds Falčuks, taču arī viņa labi veidotais augums liecina, ka scenārists, režisors un producents ar sportu visticamāk ir uz „tu”.

Gvineta Paltrova un Breds Falčuks Meksikas pludmalē

Aktrise Gvineta Paltrova ar draugu seriāla „Glee” līdzautoru Bredu Falčuku Meksikas pludmalē.

gallery icon
24

Vēl pirms nepilna mēneša izskanēja baumas, ka Paltrova un Falčuks domājot par kāzām. Kāds vārdā nenosaukts abu paziņa žurnālam „Us Weekly” apliecināja, ka abi esot nobrieduši attiecību nākamajam etapam, un jau „tuvākajā laikā” plānojot apprecēties.

„Viņi visu laiku runā par kāzām un tagad tas patiešām notiks,” norādījis paziņa, apliecinot, ka pavisam „drīz” Falčuks lūgšot mīļotās roku. „Viņš to izdarīs, kad būs īstais laiks. Un, kad viņš bildinās, viņa, protams, atbildēs ar jā.”

2014. gadā pēc 11 laulībā nodzīvotiem gadiem Gvineta izšķīrās no vīra, grupas „Coldplay” līdera Krisa Mārtina. Šajā laulībā dzimuši arī pāra abi kopīgie bērni meita Epla (12) un dēls Mozuss (10).

Ar producentu un seriāla „Glee” līdzautoru Bredu Falčuku Gvinetu romantiskas jūtas vieno kopš 2014. gada. Abi pirmoreiz sastapās jau 2010. gadā, kad Gvineta kā viesaktrise piedalījās šajā seriālā.

Paziņa apgalvo, ka Paltrovas abi bērni atbalsta mammas izvēli un labi saprotas ar potenciālo patēvu Falčuku.

„Gvinetas bērni viņu ir iemīlējuši un uzskata, ka viņš ir vislabākais,” teic paziņa. Zinātājs apgalvo, ka šīm attiecībām savu svētību esot devis arī Kriss Mārtins, ar kuru Gvineta spējusi saglabāt sirsnīgas attiecības pēc laulības šķiršanas.

„Krisam patīk Breds,” norāda anonīmais informators. „Kriss uzskata, ka viņš ir lāga zēns.”

Pirms laulībām ar Krisu Mārtinu, Gvinetu vienoja trīs gadus ilgas attiecības ar Bredu Pitu (viņi bija saderināti) un trīs gadus ilgas attiecības ar Benu Afleku.

Falčukam, tāpat kā Paltrovai, ir divi bērni no iepriekšējām attiecībām. Vairāk nekā desmit gadus viņš bija precējies ar TV producenti Sūzenu Bukiniku. Sieva šķiršanās prasību tiesā iesniedza 2013. gada martā.

Gvineta Paltrova un Breds Falčuks

Aktrisi Gvinetu Paltrovu un seriāla „Glee” līdzautoru Bredu Falčuku romantiskas jūtas vieno kopš 2014. gada.

gallery icon
9

Gvinetas Paltrovas sēžamvietā pēc 40 kļūst tikai jo tvirtāka

Pateicoties drakoniskam darbam (vingrošana 2 stundu garumā sešas reizes nedēļā) personiskās treneres uzraudzībā, aktrise Gvineta Paltrova atzīst, ka iepriekš sašļukusī ...

gallery icon
15