Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Dženiferas Lorensas vecākiem kauns par meitas privāto dzīvi
foto: Felipe Ramales / Splash News/ Vida Press
Aktrises Dženiferas Lorensas vecākiem kauns skatīties, ka meita satiekas ar 22 gadus vecāku vīrieti.
Slavenības

Dženiferas Lorensas vecākiem kauns par meitas privāto dzīvi

Kasjauns.lv

Holivudas aktrises un „Oskara” balvas laureātes Dženiferas Lorensas vecāki absolūti neatbalsta meitu viņas mīļoto vīriešu izvēlē. Vecākiem kauns, ka viņu 26 gadus vecā atvase izvēlas tik vecus vīriešus, kas varētu viņai būt tēva vietā.

Dženiferas Lorensas vecākiem kauns par meitas priv...

Reiz aktrisi Dženiferu Lorensu vienoja romāns ar grupas „Coldplay” līderi Krisu Mārtinu, kurš ir par viņu 14 gadus vecāks. Nu jau kādu laiku aktrise satiekas ar režisoru Darenu Aronovski (48), ar kuru Dženiferai ir 22 gadu liela starpība.

Lorensa varbūt arī ir līdz ausīm iemīlējusies Aronovskī, taču viņas ģimene šīs romantiskās attiecības neatbalsta. Portāls celebdirtylaundry.com vēsta, ka viens no aktrises paziņām izteicies, ka vecāki jūtoties apkaunoti, redzot, ka viņu meita iziet sabiedrībā ar vīrieti, kas ir uz pusi vecāks par viņu. Dženiferas mamma Karena un tētis Garijs ļoti cer, ka šīs attiecības neturpināsies un viņu atvase atradīs sev puisi, kas būtu viņai piemērotāka vecuma.

foto: insight media/ Vida Press
Dženiferas vecāki Karena un Garijs Lorensi.
Dženiferas vecāki Karena un Garijs Lorensi.

„Dženifera nevēlas apbēdināt vecākus, taču viņai ļoti patīk pavadīt laiku kopā ar Darenu,” žurnāla „OK!” britu izdevumam norādījis kāds paziņa. „Ja Darens bildinātu, visam būtu jāmainās. Dženiferas vecākiem nāktos viņu pieņemt, vismaz publiski.”

Vai Lorensas un Aronovski attiecībām būs lemts ilgs mūžs jeb piepildīsies vecāku vēlme par šķiršanos, rādīs tikai laiks. Pirms kāda laika paklīda runas, ka draugs esot salauzis Dženiferas sirdi, kad viņa uzzinājusi, ka aktrise Šarlīze Terona esot viņa jaunā mūza. Darens savulaik centies savaldzināt Šarlīzi, kad viņa satikās ar aktieri Šonu Pennu. Taču tagad Terona ir no attiecībām brīva sieviete un Aronovskis vēlas iedalīt viņai lomu vienā no saviem topošajiem projektiem. Turklāt baumo, ka slavenais režisors savu draugu lokā esot izteicies, ka viņa attiecības ar Lorensu neesot tik nopietnas, kā to piedēvē prese.

Savukārt nesen kāds cits vārdā nenosaukts informators slavenību žurnālam „People” norādījis, ka „Dženifera jūtas komfortabli kopā ar vecāku vīrieti, jo ir nobriedusi un mērķtiecīga.”

Abi iepazinās strādājot pie drāmas „Mother!”, kurai uz ekrāniem jāiznāk šā gada rudenī. „Dženu apbūra viņa talants un prāts jau kopš brīža, kad abi sāka kopā strādāt,” teic paziņa. „Viņi kopā izskatās jauki un šķiet arī laimīgi. Viņi iet rokās sadevušies. Tomēr viņi cenšas būs diskrēti un nevēlas piesaistīt uzmanību.”

Aktrise Dženifera Lorensa satiekas ar režisoru Darenu Aronovski, kurš ir 22 gadus vecāks.

Dženifera Lorensa un Darens Aronovskis

Aktrise Dženifera Lorensa satiekas ar režisoru Darenu Aronovski, kurš ir 22 gadus vecāks.