foto: SBMF/MiamiPIXX/FAMEFLYNET PICTUR/ Vida Press
Vai Megana Mārkla jau pārceļas uz Kensingtonas pili?
Prinča Harija un aktrises Meganas Mārklas attiecības ar katru dienu kļūst jo nopietnākas.
Slavenības
2017. gada 28. marts, 11:32

Vai Megana Mārkla jau pārceļas uz Kensingtonas pili?

Kasjauns.lv

Lai gan britu princis Harijs (32) un amerikāņu aktrise Megana Mārkla (35) satiekas tikai kopš aizvadītā gada vasaras, pāris jau kaldina plānus par kopdzīvi Kensingtonas pils apartamentos.

Izdevums „Daily Mail” vēsta, ka princis Harijs un seriāla „Suits” aktrise Megana Mārkla jau drīzumā plānojot uzsākt kopdzīvi Anglijā. 32 gadus vecais princis nolēmis pamest savu divu guļamistabu vecpuišu mitekli un pārcelties uz Kensingtonas pilī „svaigi” izremontētiem apartamentiem.

Prinča Harija jaunajos apartamentos šobrīd norisinās renovācijas darbi. Zinātāji teic, ka Harijs sekojot tiem līdzi un uzmanot, lai viss notiktu, kā viņš iecerējis. „Princis bieži te iegriežas un uzdod jautājumu, kad viss beidzot būs pabeigts,” laikrakstam norādījis kāds paziņa. „Šķiet, viņš nevar vien sagaidīt, kad varēs te ievākties kopā ar Meganu.”

Harija un Meganas jaunā dzīvesvieta būs pavisam netālu prinča Viljama un viņa ģimenes apartamentiem Kensingtonas pilī.

Princis Viljams un hercogiene Ketrīna ar bērniem plāno atgriezties uz pastāvīgu dzīvi Kensingtonas pilī jau šā gada septembrī, kad abu dēls princis Džordžs uzsāks gaitas Tomasa sākumskolā Batersijas rajonā Londonā.

Kensingtonas pils pārstāvis par prinča Harija kopdzīves plāniem ar Meganu Mārklu komentārus nav sniedzis, norādot, ka tās ir „privāts jautājums”. Arī Harijs un Megana savu privāto dzīvi cenšas ļoti sargāt no plašas publicitātes. Dažu aizvadīto mēnešu laikā abi kopā sabiedrībā redzēti vien pāris reižu. Viena no tādām reizēm bija prinča Harija labākā drauga Toma Inskipa un Laras Hjūzas-Jangas kāzas Jamaikā.

Interesanti, vai arī Meganai Mārklai ir kāda teikšana jauno apartamentu labiekārtošanas plānos?

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē draugu kāzas Jamaikā

Princis Harijs un Megana Mārkla pirmo reizi kā pāris apmeklējuši Harija labākā drauga kāzas Jamaikā. Mācītājs, kurš laulājis jauno pāri, ...

gallery icon

Megana Markla apstiprina attiecības ar princi ar kaklarotas palīdzību

Aktrise Megana Markla nēsā zelta ķēdīti, ko rotā divi burtiņi – „M” un „H”, kas ir viņas un prinča Harija ...

gallery icon

Amerikāņu aktrise Megana Mārkla

gallery icon