foto: Efren Landaos/Variety/REX/ Vida Press
Pēc 30 ilgiem gadiem aktieris Vudijs Harelsons atmet zāles smēķēšanu
Reiz Harelsons pat centās izņemt licenci, lai savās mājās Havaju salās varētu atvērt medicīniskās marihuānas aptieku.
Slavenības
2017. gada 27. marts, 10:46

Pēc 30 ilgiem gadiem aktieris Vudijs Harelsons atmet zāles smēķēšanu

Kasjauns.lv

Holivudas aktieris Vudijs Harelsons (55), kurš dedzīgi iestājies par marihuānas labvēlīgo ietekmi, atmetis zāles lietošanu!

Aktieris Vudijs Harelsons, kurš reiz centās izņemt atļauju, lai varētu atvērt medicīniskās marihuānas aptieku savās mājās Havaju salās, nesen kā paziņojis, ka viņa zāles smēķēšanas gadi palikuši pagātnē.

„Es patiešām esmu ballīšu zvērs,” intervijā izdevumam „Vulture” atzinis „Oskara” balvai nominētais aktieris. „Taču no otras puses vairs neesmu.... tagad esmu kļuvis ārkārtīgi ieturēts. Pirms aptuveni gada es pārtraucu smēķēt zāli.”

foto: Splash News/ Vida Press
Lai gan aktieris Vudijs Harelsons aizvien sevi pieskaita „ballīšu zvēriem”, viņš atzinies, ka pagātnē palikuši 30 sasodīti smagi ballīšu gadi. Tagad viņš tusējot daudz ieturētāk, jo atmetis zāles smēķēšanu.

Harelsona atzīšanās daudziem viņa faniem būs kā pārsteigums, jo viņi vēl labi atceras, cik dedzīgi aktieris aizvadītajos gados centās panākt marihuānas legalizēšanu. Hareslons pat bija Marihuānas reformu likumu nacionālās organizācijas padomē. Šī bezpeļņas organizācija iestājas par to, lai „patērētājiem būtu pieejama augstas kvalitātes marihuāna, kas ir droša un viegli iegūstama.”

„Pagātnē palikuši 30 sasodīti smagi ballēšanās gadi,” intervijā atzinis Harelsons. „Man nav nekādu problēmu ar [zāles] smēķēšanu. Es joprojām uzskatu, ka tā ir lieliska. Manuprāt, tā ir lieliska droga, ja ņem vērā... Pat poliči teic, ka blakne ir eiforija. Jeb... kā es saku?... Labums ir eiforija. Taču ja tu smēķē zāli nepārtraukti, tas kļūst... Man bija sajūta, ka tas mani atturēja no emocijām.”

Lai gan Vudijs Harelsons esot atmetis zāles smēķēšanu uz visiem laikiem, kārdinājums aizvien pastāvot. Taču aktieris tagad uzskata, ka ir gana stiprs, lai turētos tam pretī.

„Vēl vakar kādam bija lieliska zāle, patiešām izcila,” izteicies Harelsons. „Un cigarete, tik skaisti satīta. Man patīk skaisti sarullētas... es pie sevis padomāju – esmu izticis jau tik ilgi. Būtu dīvaini piekrist uzsmēķēt un tad atkal ieslīgt atpakaļ nemitīgā smēķēšanā.”

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press