Gvineta Paltrova gatavojas kāzām
Paziņas teic, ka „jau tuvākajā laikā” aktrisei Gvinetai Paltrovai un seriāla „Glee” līdzautoram Bredam Falčukam skanēšot kāzu zvani. Abi par precībām runājot jau sen.
Slavenības
2017. gada 18. martā, 04:26

Gvineta Paltrova gatavojas kāzām

Jauns.lv

Holivudas aktrise Gvineta Paltrova (44) domājot par kāzām ar mīļoto vīrieti, scenāristu, producentu un režisoru Bredu Falčuku (44).

Gvineta Paltrova gatavojas kāzām...

Kāds vārdā nenosaukts informācijas pienesējs žurnālam „Us Weekly” apliecinājis, ka aktrise Gvineta Paltrova un viņas draugs Breds Falčuks esot nobrieduši attiecību nākamajam etapam – pāris jau „tuvākajā laikā” plānojot apprecēties.

„Viņi visu laiku runā par kāzām un tagad tas patiešām notiks,” norādījis paziņa, apliecinot, ka pavisam „drīz” Falčuks lūgšot mīļotās roku. „Viņš to izdarīs, kad būs īstais laiks. Un, kad viņš bildinās, viņa, protams, atbildēs ar jā.”

2014. gadā pēc 11 laulībā nodzīvotiem gadiem Gvineta izšķīrās no vīra, grupas „Coldplay” līdera Krisa Mārtina. Šajā laulībā dzimuši arī pāra abi kopīgie bērni meita Epla (12) un dēls Mozuss (10).

Ar producentu un seriāla „Glee” līdzautoru Bredu Falčuku Gvinetu romantiskas jūtas vieno kopš 2014. gada. Abi pirmoreiz sastapās jau 2010. gadā, kad Gvineta kā viesaktrise piedalījās šajā seriālā.

Paziņa apgalvo, ka Paltrovas abi bērni atbalsta mammas izvēli un labi saprotas ar potenciālo patēvu Falčuku.

 

Aktrisi Gvinetu Paltrovu un seriāla „Glee” līdzautoru Bredu Falčuku romantiskas jūtas vieno kopš 2014. gada.

Gvineta Paltrova un Breds Falčuks

Aktrisi Gvinetu Paltrovu un seriāla „Glee” līdzautoru Bredu Falčuku romantiskas jūtas vieno kopš 2014. gada.

„Gvinetas bērni viņu ir iemīlējuši un uzskata, ka viņš ir vislabākais,” teic paziņa. Zinātājs apgalvo, ka šīm attiecībām savu svētību esot devis arī Kriss Mārtins, ar kuru Gvineta spējusi saglabāt sirsnīgas attiecības pēc laulības šķiršanas.

„Krisam patīk Breds,” norāda anonīmais informators. „Kriss uzskata, ka viņš ir lāga zēns.”

Pirms laulībām ar Krisu Mārtinu, Gvinetu vienoja trīs gadus ilgas attiecības ar Bredu Pitu (viņi bija saderināti) un trīs gadus ilgas attiecības ar Benu Afleku.

Falčukam, tāpat kā Paltrovai, ir divi bērni no iepriekšējām attiecībām. Vairāk nekā desmit gadus viņš bija precējies ar TV producenti Sūzenu Bukiniku. Sieva šķiršanās prasību tiesā iesniedza 2013. gada martā.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press