"Kurš grib lētu padauzu?" Osborna meita publisko papuča mīļākās tālruni
Kellijas neizmērojami lielā mīlestība pret tēvu liedz objektīvi izvērtēt situāciju. Viņa tēvu Oziju Osbornu sānsolī nevaino, tikai „to otru sievieti”.
Slavenības
2016. gada 29. maijs, 17:38

"Kurš grib lētu padauzu?" Osborna meita publisko papuča mīļākās tālruni

Jauns.lv

Uzzinājusi par tēva dēku ar frizierīti Mišelu Pagu, rokera Ozija Osborna (67) meita Kellija Osborna (31) ķērusies pie savas pārmācīšanas metodes.

31 gadu vecā TV personība Kellija Osborna sociālajos tīklos publiskojusi nejauku vēstījumu, kam klāt pievienojusi kādu tālruņa numuru, dodot mājienu, ka tas pieder „tai citai sievietei”, kā arī norādot uz to, kādai vajadzētu būt šīs sievietes profesijai.

Kellija savā vēstījumā šo sievieti ieteikusi „ikvienam, kurš meklē lētu un nožēlojamu padauzu”.

Osborna jutusies tik pārliecināta par savas rīcības pareizību, ka no sociālajiem tīkliem šo vēstījumu nebija dzēsusi arī septiņas stundas pēc tā publiskošanas. Norādītais tālruņa numurs gan vairs nav aktīvs, tas ir atslēgts.

Kellija jau saķīvējusies ar kādu no savām sociālo tīklu sekotājām, kas pateikusi, ka pie visa vainojams ir Kellijas 67 gadus vecais tēvs. Viņa Osbornai uzrakstījusi sekojošu vēstījumu: „Kellija Osborna, ienīsti savu tēvu, ne šo sievieti. VIŅŠ to nodarīja tavai ģimenei... Atkal.” Negribot skatīties patiesībai acīs, Kellija šerpi uzrakstījusi pretī: „Vai tu esi manā ģimenē? NĒ, TU NEESI. TEV NAV NE JAUSMAS, KO VIŅA IR IZDARĪJUSI! Tā, ka pieturi savu visvareno viedokli pie sevis!”

„Hahaha, tad nepublisko savu ģimenes drāmu tviterī,” arī fane nebija uz mutes kritusi, un deva Kellijai pretī. „Žēlīgā debess. Privātums ir zelta vērts.”

„Tad ko tu runā/komentē par manējo?”– Kellija nespēja rimties. „Mazliet liekulīgi, tu tā nedomā?”

Kellija ne no viena nevēlas dzirdēt to, ka „viena pagale nedeg” un vainīgas ir abas puses. „Manam tēvam ir gandrīz 70 gadu. Vai neko neesat dzirdējuši par vecāku cilvēku ļaunprātīgu izmantošanu,” – sānsolī vainoto tēti aizstāvēt turpina Kellija.

Aizvadītajā piektdienā Ozijs redzēts kopā ar sievu Šāronu Osbornu Beverlihilsā pēc tam, kad paklīdušas runas, ka Šārona meklējot labu šķiršanas advokātu. Ozijs esot pilnībā sarāvis attiecības ar frizieri Mišelu Pagu un aizvien cerot saglābt laulību. „Viņam ģimene ir ļoti svarīga, viņš tagad ir nācis pie prāta,” norādījis kāds paziņa. „Šārona ir Ozija visa dzīve, viņš bez viņas nevar iztikt.”

Runā, ka dēka ar frizierīti-stilisti Ozijam ilgusi vismaz pusgadu.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press